December 12, 2025Dec 12 Meni je karpenter, pa nek ide u honorable m.Simpatično je ovo sa top4, ali zajebi da pokušavam da pokrijem što više, mogu u skladu sa trenutnim raspoloženjem. A pošto idem da sastančim sa nekim smaračima:paklena pomorandžala hainewild talesI ne mogu da se odlučim od domaćih da li tri, naci klasu ili specijalno vaspitanje.
December 12, 2025Dec 12 Ma to je u istoj kategoriji, nikakva pozitivna diskriminacija.Čitam ove pohvale Korleoneovima i mislim se neka dođu k Žarku Munižabi. Edited December 12, 2025Dec 12 by kralj
December 12, 2025Dec 12 Kakva pojava.Meni omiljeni domaći ne - Emir K. film. Edited December 12, 2025Dec 12 by Milošica
December 12, 2025Dec 12 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said:koji ti je bolji?meni je dugo dvojka bila bolja, kompleksnija priča. onda sam odgledao the offer na skyshowtime i shvatio sam koliko je kec veliki film, nije greška reći da je najveći film XX vekafilmska mona lizapa to, kec je tolika ikona da je lako zaboraviti koliko je zapravo moćan, ko kad gledaš mačke svaki dan i zaboraviš da su to zapravo mini lavovi dvojka je skoro jednako dobra u glumcima, dijalozima i režiji, ali je za moj ukus malo kolje potpuna nepovezanost dva tajmlajna, ko da gledaš dva odvojena filma od kojih nijedan ne dobija priliku da zablista skroz do kraja. plus, brando > deniro, jebiga.ja sam za svoj top 4 uzeo po 1 film po deceniji, mada su i to bile muke tantalove
December 12, 2025Dec 12 Author 8 minutes ago, Calavera said:pa to, kec je tolika ikona da je lako zaboraviti koliko je zapravo moćan, ko kad gledaš mačke svaki dan i zaboraviš da su to zapravo mini lavovi dvojka je skoro jednako dobra u glumcima, dijalozima i režiji, ali je za moj ukus malo kolje potpuna nepovezanost dva tajmlajna, ko da gledaš dva odvojena filma od kojih nijedan ne dobija priliku da zablista skroz do kraja. plus, brando > deniro, jebiga.ja sam za svoj top 4 uzeo po 1 film po deceniji, mada su i to bile muke tantaloveLe Samourai
December 12, 2025Dec 12 Author 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:a od domaćihraneotac na službenom putupraznikpetrijin venacNe znam za ovo, to nesto starije, ili?
December 12, 2025Dec 12 Tesko je. Prvih 4 kojih se sjetim a da su me zaista izuli iz cipela sjajnoscu. 2001 odisejaAlienNo country for old menNightcrawler
December 12, 2025Dec 12 Author 11 hours ago, Aleksija said:the night of the hunteramarcordmulholland drivesaving private ryanoni koje mogu uvek ponovo da gladam, ne nuzno i najbolji.Rekoh ajde nek bude Sumrak bogova, Aleksija ce da izabere Amarcord
December 12, 2025Dec 12 7 minutes ago, Lancia said:Ne znam za ovo, to nesto starije, ili?da, veljko kadijevićpraznik
December 12, 2025Dec 12 domaciritam zlocinakako je propao rnrsjecas li se doli belmi nismo andjeligradspisak omiljenih imam samo da bih mogla da pisem na forumu i da pri upoznavanju, kad se istrosi vucic kao tema, ne bih morala da pricam o horoskopu. inace ne.
December 12, 2025Dec 12 Dom za vešanjeSpecijalno vaspitanjeDečko koji obećavaBalkanski špijun Sveto mesto