December 12, 2025Dec 12 SFRJIdemo dalje (ponela u svet)Ko to tamo peva (ponela u svet)Variola veraMajstori, majstoriMi nismo andjeliUbistvo sa predumisljajemRatni pre devedestih:Mars na DrinuKozaraBosko BuhaOkupacija u 26 slikaBalkan ekspres (ponela u svet)
December 12, 2025Dec 12 1 hour ago, Pokojni Ruxin said:poslednjih dvaes godina nightcrawlerex machinaincendiesaftersun+ let the right one in, fury road, good time, hereditary...inace premalo ima scorsesea, ne valja vam tomoram da napravim amandman, suviše je bitno!!
December 12, 2025Dec 12 Ruxin : Top liste su sranjeIsto Ruxin:Just now, Pokojni Ruxin said:moram da napravim amandman, suviše je bitno!!
December 12, 2025Dec 12 top lists extend life. top lists expand consciousness. top lists are vital for space travel.
December 12, 2025Dec 12 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:moram da napravim amandman, suviše je bitno!!i ja sam razmisljala da stavim aftersun ali nema sile da ga gledam drugi put, toliko je potresan.filmcina. charlotte wells (reziserka) sad radi na filmu o blondie.
December 12, 2025Dec 12 Author 1 minute ago, morgana said:i ja sam razmisljala da stavim aftersun ali nema sile da ga gledam drugi put, toliko je potresan.filmcina.charlotte wells (reziserka) sad radi na filmu o blondie.Se secas koliko je bilo rasprave koji je bolji film There will be blood ili No country for old man, meni je prvi bolji ali tek skoro sam na TV-u odgledao drugi put, dok sam drugi sigurno video vec 5-6 puta. Edited December 12, 2025Dec 12 by Lancia
December 12, 2025Dec 12 3 minutes ago, Lancia said:Se secas koliko je bilo rasprave koji je bolji film There will be blood ili No country for old man, meni je prvi bolji ali tek skoro sam na TV-u odgledao drugi put, dok sam drugi sigurno video vec 5-6 puta.sad kad kazes, there will be blood sam takodje gledala samo jednom
December 12, 2025Dec 12 6 minutes ago, Lancia said:Se secas koliko je bilo rasprave koji je bolji film There will be blood ili No country for old man, meni je prvi bolji ali tek skoro sam na TV-u odgledao drugi put, dok sam drugi sigurno video vec 5-6 puta.I šta ste odlučili Ja sam možda jedini ovde koji ne voli glumu DDL
December 12, 2025Dec 12 Just now, Milošica said:I šta ste odlučili bolji je twbb, no country ima veći replay value, paul dano je car, tarantino je debil ali pravi kul filmove Edited December 12, 2025Dec 12 by Pokojni Ruxin
December 12, 2025Dec 12 Author 2 minutes ago, Milošica said:I šta ste odlučili Ja sam možda jedini ovde koji ne voli glumu DDL Bilo je vise ovih za No country, cini mi se.Za ovo drugo, ides na IL
December 12, 2025Dec 12 Just now, Lancia said:Bilo je vise ovih za No country, cini mi se.Za ovo drugo, ides na IL Nemoj molim te, ne želim još jedan životni šamar.Kaletu svaki dan probam da pošaljem pm ali ne vredi, ignore.@Pokojni Ruxin Možda luđak troluje jer ga je ubacio u zadnji film.
December 12, 2025Dec 12 1 minute ago, Milošica said:@Pokojni RuxinMožda luđak troluje jer ga je ubacio u zadnji film.ja sam inače u kampu da tog čoveka ne treba nikad slušati ni oko čega, samo treba gledati njegove filmove. pa mu teško dajem baš toliki benefit of the doubt, ali možda me i iznenadi
December 12, 2025Dec 12 Author 2 minutes ago, Milošica said:Nemoj molim te, ne želim još jedan životni šamar.Kaletu svaki dan probam da pošaljem pm ali ne vredi, ignore.I treba, drkate coveka ko pomahnitali. Mada, ja sam gori od njega za IL, uskoro cu da pricam sam sa sobom, sto i nije tako lose.