Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LetterboxD top 4

Featured Replies

15 minutes ago, Milošica said:

Hajde Lančo Letterboxd's "Four Favorites". Znam, teško je fantom

La caduta degli dei

Cabaret

The French Connection

Phantom tread

Samo za tebe )

• Replies 184
  • Views 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

po meni je to trešnja na vrhu torte zvane akcioni filmovi devedesetih likovi svejzija i rivsa skoro pa idealni anti arhetipovi lošeg i dobrog i iznad svega hipnotizirajuća kamera(i fotografija) poseb

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Potpis. Meni je taj film sinonim za vrhunsko pripovedanje. Kao da sedis u dedinom krilu i slusas pricu iz njegove mladosti/detinjstva koja ne mora biti njegova licna, nego eto, o nekom tamo coveku. Ia

Posted Images

14 minutes ago, Milošica said:

nešto matoro da iskomuniciraš to neko poznavanje klasika, nešto malo opskurnije jer si quirky, jedan blokbaster jer si down to earth uprkos velikoj stručnosti, i jedan wild card yawn2

• Author
6 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

nešto matoro da iskomuniciraš to neko poznavanje klasika, nešto malo opskurnije jer si quirky, jedan blokbaster jer si down to earth uprkos velikoj stručnosti, i jedan wild card yawn2

Ajd sad ti Gvardiola.

31 minutes ago, Milošica said:

Često mi iskaču ti klipovi i uvek odgledam i uvek se iznenadim kakve "krševe" veliki glumci glumice i režisere navode.

Ne mislim ništa loše, lepo je što nas sve rade drugačije stvari.

Just now, Lancia said:

Ajd sad ti Gvardiola.

nah, mrzim top liste, rangiranja i ocenjivanja. gledam previše filmova za to, i da imam top 4 odakle mi

also terminator 2

• Author
Just now, Pokojni Ruxin said:

nah, mrzim top liste, rangiranja i ocenjivanja. gledam previše filmova za to, i da imam top 4 odakle mi

also terminator 2

Pih. Igramo se, odmah moras ti nesto da mrzis i da budes iznad situacije, ko da ce neko da ti zameri na izboru.

3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

also terminator 2

drop party hard GIF by MANGOTEETH

Just now, Lancia said:

Pih. Igramo se, odmah moras ti nesto da mrzis i da budes iznad situacije, ko da ce neko da ti zameri na izboru.

ma nemam top 4. ako me neko pita za omiljeni film ja kažem memories of murder radi reda, a ne što je to nužno tako

ako bi suzili na top 10 horora iz prošle godine recimo tu bih bio korisniji sleep

• Author
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

ma nemam top 4. ako me neko pita za omiljeni film ja kažem memories of murder radi reda, a ne što je to nužno tako

ako bi suzili na top 10 horora iz prošle godine recimo tu bih bio korisniji sleep

Napni se, znam da mozes fantom

Da ne bi trolali temu poslednji filmovi a i da malo osvežimo podforum nečim novim.

Dakle top 4 komada, znamo, nije lako.

Naravno, mogao bih 100 da nabrojim i ovaj izbor bi verovatno bio drugačiji u nekom drugom momentu al ajde.

1. LOTR pojedinačno - trilogija, nebitno

2. Warriors

3. Waynes World. Pisao sam negde o njegovog ulozi u mom odrastanju, gledao sam ga desetine puta i pre jedno 2, 3 nedelje ponovo oba posle ko zna koliko godina. Smejao sam se više nego ikada, nisam mogao da verujem Obožavam ta dva filma. Naravno da ima boljih ali malo ih je koje više volim, imaju prosto taj feel good vajb i humor mi je skroz po meri. Kec bolji od dvojke.

4. The Good The Bad The Ugly.

1. The Shawshank Redemption - što se mene tiče, broj 1 na IMDB listi je potpuno zasluženo tamo. Na minimum 3 scene puštam suzu svaki put;

2. The Matrix - prvi DivX film koji sam gledao, sa sjajnom pričom, neverovatnim efektima i uticajem na razne grane zabave, od bullet time-a u Max Payne igrama, do mode u blek metalu krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih kada su svi nosili kožne mantile, brze naočare i kratku kosu;

3. The Big Short - isečke gledam jako često, ceo film jednom u 3-4 godine. Vrhunski prikaz kojekakvih prodavaca magle, idiota i toga kako se izvlače bez posledica, što svako od nas koji se bavi tim i sličnim poslovima gleda svakog dana;

4. Idi i smotri - pored ovog filma Šindlerova lista, Pijanista, Život je lep i Spasavanje redova Rajana izgledaju kao dečiji filmovi.

Meni je ovo doba godine kada gledam sledeca tri filma i tako unazad 10 godina, dakle top 3 proteklih 10 godina.

The Revenant

No Country for Old Man

Sicario 1

17 minutes ago, Lancia said:

Napni se, znam da mozes fantom

evo napinjem se samo za lančinu dušu i pravim glupu listu. mogu da budu samo filmovi koje sam gledao u formativnim godinama, posle toga stvari ne postaju omiljene.

• memories or murder

• raging bull

• silence of the lambs

• mulholland drive ili terminator 2

bonus under the silver lake naravno fantom