December 11, 2025Dec 11 26 minutes ago, Filozof manijak said:1 pitanjce, zašto izdvajaš posebno ovaj film? Gledao sam ga x puta, pa me zanima...legenda homoerotike
December 11, 2025Dec 11 Author 13 minutes ago, Pokojni Ruxin said:legenda homoerotikeRuksa i gej asocijacije, fali ti malo znoja da prizoves @copkillah
December 11, 2025Dec 11 Letterboxd 21. veka:Head - OnCollateralMulholland Dr.NCFOMHonorable mentions: Good Time i The Lighthouse
December 11, 2025Dec 11 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:@copkillahNe znam zašto te Lanča muva preko mene, ali uvek sam tu da pomognem bratu!
December 11, 2025Dec 11 5 minutes ago, Milošica said:Letterboxd 21. veka:Head - OnCollateralMulholland Dr.NCFOMHonorable mentions: Good Time i The Lighthousethe woman who leftmulhollandarabian nights 2 - the desolate onemillamention: kaili blues
December 11, 2025Dec 11 10 minutes ago, Filozof manijak said:1 pitanjce, zašto izdvajaš posebno ovaj film? Gledao sam ga x puta, pa me zanima...po meni je to trešnja na vrhu torte zvane akcioni filmovi devedesetihlikovi svejzija i rivsa skoro pa idealni anti arhetipovi lošeg i dobrogi iznad svega hipnotizirajuća kamera(i fotografija) posebno u scenama pljački banaka, onog skoka iz aviona, dugi kadrovi akcionih scena što je tada bilo ozbiljna alternativa
December 11, 2025Dec 11 Author 14 minutes ago, copkillah said:Ne znam zašto te Lanča muva preko mene, ali uvek sam tu da pomognem bratu!Eto ti sad tako je kad se gej levicari udruze, pa ispadnes grbav pred svetom.
December 11, 2025Dec 11 Moram dodati još 6 komada da bude 10 najboljih.AgirePlaytime Divlje JagodeOsam i po Bulevar Sumraka Raging Bull P.S. Gledam listu onog Šnajdera- top sto, Ladno 10-ak G(l)odarovih filmova. Kao da leče rak boktejebo.
December 11, 2025Dec 11 jel više volite point break ili top gun? i jel gledate i strejt akcijaše poput heat
December 11, 2025Dec 11 6 hours ago, pariah said:Moram dodati još 6 komada da bude 10 najboljih.AgirePlaytimeDivlje JagodeOsam i poBulevar SumrakaRaging BullP.S. Gledam listu onog Šnajdera- top sto, Ladno 10-ak G(l)odarovih filmova. Kao da leče rak boktejebo.Fanny and AlexanderApocalypse NowBlade RunnerNetworkWild BunchRosemary's BabyIde gas