Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LetterboxD top 4

Featured Replies

4 minutes ago, Lancia said:

Dobro, ne bih da ulazim u te vode, ni da ih sukoboljavam. Retki kameleoni medju glumcima.

ma daleko od sukobljavanja. ja samo 'razmisljam naglas'... zanima me zasto bi jedan bio iscedjen ko limun posle uloge a drugi jok. a efekat na platnu isti. i pri tom ne mozes reci da je jedno bolje ili losije od drugog niti smatram da je bilo ko tu mudriji. nego su mi interesantni ti razliciti pristupi poslu.

• Replies 184
  • Views 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

po meni je to trešnja na vrhu torte zvane akcioni filmovi devedesetih likovi svejzija i rivsa skoro pa idealni anti arhetipovi lošeg i dobrog i iznad svega hipnotizirajuća kamera(i fotografija) poseb

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Potpis. Meni je taj film sinonim za vrhunsko pripovedanje. Kao da sedis u dedinom krilu i slusas pricu iz njegove mladosti/detinjstva koja ne mora biti njegova licna, nego eto, o nekom tamo coveku. Ia

Posted Images

• Author
Just now, adam said:

ma daleko od sukobljavanja. ja samo 'razmisljam naglas'... zanima me zasto bi jedan bio iscedjen ko limun posle uloge a drugi jok. a efekat na platnu isti. i pri tom ne mozes reci da je jedno bolje ili losije od drugog niti smatram da je bilo ko tu mudriji. nego su mi interesantni ti razliciti pristupi poslu.

OK, nego mi malo cudno da rasparavljamo ko je veci od dva fentasticna glumca, ciji je zajednicki imenitelj moc transformacije. Potpuno je irelevantan njihov privatan zivot za dozivljaj gledanja.

4 minutes ago, Lancia said:

OK, nego mi malo cudno da rasparavljamo ko je veci od dva fentasticna glumca, ciji je zajednicki imenitelj moc transformacije. Potpuno je irelevantan njihov privatan zivot za dozivljaj gledanja.

aaaaa... greska... nije mi to bila namera. ja sam stava da go nije nista losiji od ddl- a, to i rekoh. nisam mislio da raspravljam o tome ko je bolji. al sam se najverovatnije nezgrapno izrazio kad sam rekao da mi nije najjasniji mitski status ddl-a jer gari nije nista losiji.

sorry...

Edited by adam

• Author
2 minutes ago, adam said:

aaaaa... greska... nije mi to bila namera. ja sam stava da go nije nista losiji od ddl- a, to i rekoh. nisam mislio da raspravljam o tome ko je bolji. al sam se najverovatnije nezgrapno izrazio kad sam rekao da mi nije najjasniji mitski status ddl-a jer gari nije nista losiji.

sorry...

Prvo si pojeo sam panettone, sad me izazivas oko DDL, mislim...fantom

14 minutes ago, Lancia said:

Prvo si pojeo sam panettone, sad me izazivas oko DDL, mislim...fantom

pojo jos dva od tad. isuse

1 hour ago, kipo said:

One scene sa gutanjem pilula koje instant djeluju su mi gnajveci minus filma.

Ne treba isključiti dopaminsku anticipaciju - kod bolesti zavisnosti nije retkost. Tj. aktivan je predosećaj pa tek onda supstanca.

C2H5OH

Eo, kad izvadim flajku vodke iz zamrzivača, pa nalijem uljastu vatrenu vodu u injem zamagljenu čašicu, ih, sav se stresem a još nisam ni prineo.

Mnogo ste mainstream, moja anime lista:

A Silent Voice

Grave of the Fireflies

5 Centimeters per Second

Only Yesterday

Amarcord / Federico Fellini

Natural Born Killers / Oliver Stone

Down by Law / Jim Jarmusch

Le Charme discret de la bourgeoisie / Luis Bunuel

Da se zapljunem i ja:

Lost in translation

The Lives of Others

Dead Man

Eyes wide shut

On 17. 12. 2025. at 18:38, Lancia said:

Obojica su manijaci i magovi svoje profesije. Razlog sto se DDL navodno povukao iz glume (sad vidim da se vratio da glumi u filmu svog brata) emotivno trosenje i prevelika predanost svakoj ulozi.

Svog sina

Jel gledao neko onaj film DDL sa Mirjanom Joković?

On 12/21/2025 at 7:17 PM, Milošica said:

Dead Man

Koliko tu onaj nejtiv amerikanac šije po glumačkom umeću Depa to je jebeno neprocenjiv i genijalno.

1 hour ago, Fakundo Sava said:

Jel gledao neko onaj film DDL sa Mirjanom Joković?

Jedino čega se sećam jeste da je strašno dosadan i da sam se smorio kao rezervna guma. On je on nekakav zubar koji motorom piči po Argentini sa Jokovićkom, koja, iako je organski ne podnosim kao glumicu, ovde bogami holds her ground.

• 1 month later...

Šta Gari i DdL misle o vašoj raspravi

20260124_161944.jpg

• 3 months later...

Verovatno zbog trenutnog raspoloženja menjam dosadašnji izbor od 4 easy pieces, znači:

Agire

Biće Krvi

Idi i Smotri

Bulevar Sumraka

Marble Ass, The Long Hair of Death, The Night of the 12th, Never Take Sweets from a Stranger