December 17, 2025Dec 17 4 minutes ago, Lancia said:Dobro, ne bih da ulazim u te vode, ni da ih sukoboljavam. Retki kameleoni medju glumcima.ma daleko od sukobljavanja. ja samo 'razmisljam naglas'... zanima me zasto bi jedan bio iscedjen ko limun posle uloge a drugi jok. a efekat na platnu isti. i pri tom ne mozes reci da je jedno bolje ili losije od drugog niti smatram da je bilo ko tu mudriji. nego su mi interesantni ti razliciti pristupi poslu.
December 17, 2025Dec 17 Author Just now, adam said:ma daleko od sukobljavanja. ja samo 'razmisljam naglas'... zanima me zasto bi jedan bio iscedjen ko limun posle uloge a drugi jok. a efekat na platnu isti. i pri tom ne mozes reci da je jedno bolje ili losije od drugog niti smatram da je bilo ko tu mudriji. nego su mi interesantni ti razliciti pristupi poslu.OK, nego mi malo cudno da rasparavljamo ko je veci od dva fentasticna glumca, ciji je zajednicki imenitelj moc transformacije. Potpuno je irelevantan njihov privatan zivot za dozivljaj gledanja.
December 17, 2025Dec 17 4 minutes ago, Lancia said:OK, nego mi malo cudno da rasparavljamo ko je veci od dva fentasticna glumca, ciji je zajednicki imenitelj moc transformacije. Potpuno je irelevantan njihov privatan zivot za dozivljaj gledanja.aaaaa... greska... nije mi to bila namera. ja sam stava da go nije nista losiji od ddl- a, to i rekoh. nisam mislio da raspravljam o tome ko je bolji. al sam se najverovatnije nezgrapno izrazio kad sam rekao da mi nije najjasniji mitski status ddl-a jer gari nije nista losiji.sorry... Edited December 17, 2025Dec 17 by adam
December 17, 2025Dec 17 Author 2 minutes ago, adam said:aaaaa... greska... nije mi to bila namera. ja sam stava da go nije nista losiji od ddl- a, to i rekoh. nisam mislio da raspravljam o tome ko je bolji. al sam se najverovatnije nezgrapno izrazio kad sam rekao da mi nije najjasniji mitski status ddl-a jer gari nije nista losiji.sorry...Prvo si pojeo sam panettone, sad me izazivas oko DDL, mislim...
December 17, 2025Dec 17 14 minutes ago, Lancia said:Prvo si pojeo sam panettone, sad me izazivas oko DDL, mislim...pojo jos dva od tad.
December 17, 2025Dec 17 1 hour ago, kipo said:One scene sa gutanjem pilula koje instant djeluju su mi gnajveci minus filma.Ne treba isključiti dopaminsku anticipaciju - kod bolesti zavisnosti nije retkost. Tj. aktivan je predosećaj pa tek onda supstanca.C2H5OHEo, kad izvadim flajku vodke iz zamrzivača, pa nalijem uljastu vatrenu vodu u injem zamagljenu čašicu, ih, sav se stresem a još nisam ni prineo.
December 21, 2025Dec 21 Mnogo ste mainstream, moja anime lista:A Silent VoiceGrave of the Fireflies5 Centimeters per SecondOnly Yesterday
December 21, 2025Dec 21 Amarcord / Federico FelliniNatural Born Killers / Oliver StoneDown by Law / Jim JarmuschLe Charme discret de la bourgeoisie / Luis Bunuel
December 21, 2025Dec 21 Da se zapljunem i ja:Lost in translationThe Lives of OthersDead ManEyes wide shut
December 22, 2025Dec 22 On 17. 12. 2025. at 18:38, Lancia said:Obojica su manijaci i magovi svoje profesije. Razlog sto se DDL navodno povukao iz glume (sad vidim da se vratio da glumi u filmu svog brata) emotivno trosenje i prevelika predanost svakoj ulozi.Svog sina Jel gledao neko onaj film DDL sa Mirjanom Joković?
December 22, 2025Dec 22 On 12/21/2025 at 7:17 PM, Milošica said:Dead ManKoliko tu onaj nejtiv amerikanac šije po glumačkom umeću Depa to je jebeno neprocenjiv i genijalno.
December 22, 2025Dec 22 1 hour ago, Fakundo Sava said:Jel gledao neko onaj film DDL sa Mirjanom Joković?Jedino čega se sećam jeste da je strašno dosadan i da sam se smorio kao rezervna guma. On je on nekakav zubar koji motorom piči po Argentini sa Jokovićkom, koja, iako je organski ne podnosim kao glumicu, ovde bogami holds her ground.
May 12May 12 Verovatno zbog trenutnog raspoloženja menjam dosadašnji izbor od 4 easy pieces, znači:Agire Biće KrviIdi i SmotriBulevar Sumraka
May 12May 12 Marble Ass, The Long Hair of Death, The Night of the 12th, Never Take Sweets from a Stranger