December 12, 2025Dec 12 Author 1 minute ago, Milošica said:Meni žao što sam stavio Rubljeva, sramota da nekoj devojci kažem da volim taj film.Devojke vole da se druze s gejevima.
December 12, 2025Dec 12 22 minutes ago, Lancia said:Reservoir Dogs meh?Pa da. Drugacije, nelose, iznenadjuje, ali nikad mi nije palo na um da ga ponovo pogledam, znao sam ga zaobici kad naletim na tv. Sve je to ok, ili vise od ok, naravno, ja ne poznajem bas film, ali potrebno mi je vise od jakog dijaloga da me kupi. Nisam fan generalno.
December 12, 2025Dec 12 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Srcu dragiAlice in the citiesFunny gamesDead man's shoesStalkerooooooo... i ja mnogo volim alice. i golmanov strah.
December 17, 2025Dec 17 On 12. 12. 2025. at 18:50, adam said:dizvinete meni se uopste nije dopao there will be blood. ne znam ni kako sam izdrzao do kraja, verovatno samo zbog luisa. volim ga jos od lepe praonice. al moram da dodam, nisam siguran da covek zasluzuje mitski status koji ima. gari oldman nije ni za dlaku losiji glumac od njega a pri tom i rezira da se najezis. i nije jedini, ima jos glumaca koji mu mogu stati na crtu.samo kazem...Ne može da se meri GO sa DDL prosto, DDL ima tu psihopatsku crtu koja se najbolje vidi u Gangs of New York koji mi je jako podcenjen što njegov što Skorsezeov film. Meni je butcher možda i najjače odglumljen negativac ikada sa sve ovom frizuricom iz mojega - sasvim slučajno - avatara. Ne mislim da je slučajno DDL na tom mitskom statusu, poznate su priče sa setova gde je non stop u ulozi i da traži da mu se tako obraćaju, uopšte, pripreme za ulogu i detalji u koje ide su ludačke, mada imho ne treba veći dokaz od same njegove glume. Što se tiče Tarantinove kritike msm da je jasno da je u pitanju neki lični bif jer se vidi da se baš potrudio da ga ne štedi™.
December 17, 2025Dec 17 Mrzi me da orem po neku ali sam čitao da je DLL imao veliki uticaj i praktično želeo Dejnoa jer su već bili "toe to toe" u onom filmu Rebeke Miler- neko izolovano ostrvo, DDL sam sa ćerkom na njemu...zaboravio sam, okej filmić. Dobar je Dejno ali jbga kad prekoputa sebe imaš crni pojas koji pojede sve. Tarantino je infantilna budala, dovoljno je pogledati one njegove liste najboljih književnih uradaka i slično. Edit, nađoh ga: https://m.imdb.com/title/tt0357110/
December 17, 2025Dec 17 1 hour ago, Mil@n said:Ne može da se meri GO sa DDL prosto, DDL ima tu psihopatsku crtu koja se najbolje vidi u Gangs of New York koji mi je jako podcenjen što njegov što Skorsezeov film. Meni je butcher možda i najjače odglumljen negativac ikada sa sve ovom frizuricom iz mojega - sasvim slučajno - avatara. Ne mislim da je slučajno DDL na tom mitskom statusu, poznate su priče sa setova gde je non stop u ulozi i da traži da mu se tako obraćaju, uopšte, pripreme za ulogu i detalji u koje ide su ludačke, mada imho ne treba veći dokaz od same njegove glume.ne slazem se, jebiga. meni su obojica vrhunski glumci a ovo o cemu ti pricas su, rekao bih, licne preferencije. gari, bas kao i danijel, moze sve. sad, jesu im stilovi razliciti, gari je svedeniji, nije tako intenzivan ali daleko od toga da je manje efektan. bar ako mene pitas.
December 17, 2025Dec 17 Author 6 minutes ago, adam said:ne slazem se, jebiga. meni su obojica vrhunski glumci a ovo o cemu ti pricas su, rekao bih, licne preferencije. gari, bas kao i danijel, moze sve. sad, jesu im stilovi razliciti, gari je svedeniji, nije tako intenzivan ali daleko od toga da je manje efektan. bar ako mene pitas.Obojica su manijaci i magovi svoje profesije. Razlog sto se DDL navodno povukao iz glume (sad vidim da se vratio da glumi u filmu svog brata) emotivno trosenje i prevelika predanost svakoj ulozi.
December 17, 2025Dec 17 Nije film njegovog brata već sina. A to što se DDL nije polakomio Holivudskim milionima koje je lako mogao da namakne već ce odmetnuo u Irsku u neko selo, samo daje na njegovoj ličnosti. Naravno nisam mislio ništa loše o GO, čovek je glumačka klasa, nema tu priče.@adam NIkakav problem da se ne slažemo
December 17, 2025Dec 17 Team Gari.Što je i logično jer sam u NSPri čemu potpuno razumem veličinu DDL, ali mi je Starac nekako draži
December 17, 2025Dec 17 3 minutes ago, Lancia said:Obojica su manijaci i magovi svoje profesije. Razlog sto se DDL navodno povukao iz glume (sad vidim da se vratio da glumi u filmu svog brata) emotivno trosenje i prevelika predanost svakoj ulozi.ima i toga da je ddl imao privilegovano detinjstvo, jedan od onih koji ozbiljno shvataju glumu i uloge i zive ih na neki svoj nacin pa kroz njih nakupi i traume. a oldman je radnicko dete iz razorene porodice pa mu je gluma beg iz jada u kojem je odrastao i suta se u dupe svaki put kad pomisli da mu je to posao. casa pola puna - pola prazna sindrom.
December 17, 2025Dec 17 Meni je Oldman u Leonu profesionalcu najbolje odigrao jednog negativca ikad u kinematografiji.Odgledao sam taj film dvocifren broj puta samo zbog njega.
December 17, 2025Dec 17 Author 1 minute ago, adam said:ima i toga da je ddl imao privilegovano detinjstvo, jedan od onih koji ozbiljno shvataju glumu i uloge i zive ih na neki svoj nacin pa kroz njih nakupi i traume. a oldman je radnicko dete iz razorene porodice pa mu je gluma beg iz jada u kojem je odrastao i suta se u dupe svaki put kad pomisli da mu je to posao.casa pola puna - pola prazna sindrom.Dobro, ne bih da ulazim u te vode, ni da ih sukoboljavam. Retki kameleoni medju glumcima.
December 17, 2025Dec 17 Author 5 minutes ago, Filozof manijak said:Meni je Oldman u Leonu profesionalcu najbolje odigrao jednog negativca ikad u kinematografiji.Odgledao sam taj film dvocifren broj puta samo zbog njega.Ima tu dosta i do Luc Bessona, izvukao je 1000% od svakog lika u filmu.
December 17, 2025Dec 17 Mislim da mi je Oldman u Leonu jedina uloga koju ne volim, mozda bas jer je dobro odglumio. One scene sa gutanjem pilula koje instant djeluju su mi gnajveci minus filma.Fora je sto je DDL zapravo pitom kao jagnje van filma, bar iz ovih intervjua i emisija sa njim sto sam naletio. I to mnogo govori kakva je glumcina. Lik u TWBB je jednostavno najbolji ikad.