Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LetterboxD top 4

Featured Replies

5 minutes ago, Milošica said:

Nemoj molim te, ne želim još jedan životni šamar.

Kaletu svaki dan probam da pošaljem pm ali ne vredi, ignore.

@Pokojni Ruxin

Možda luđak troluje jer ga je ubacio u zadnji film.

Ko troluje i koga je ubacio u zadnji film?

• Replies 184
  • Views 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

po meni je to trešnja na vrhu torte zvane akcioni filmovi devedesetih likovi svejzija i rivsa skoro pa idealni anti arhetipovi lošeg i dobrog i iznad svega hipnotizirajuća kamera(i fotografija) poseb

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Potpis. Meni je taj film sinonim za vrhunsko pripovedanje. Kao da sedis u dedinom krilu i slusas pricu iz njegove mladosti/detinjstva koja ne mora biti njegova licna, nego eto, o nekom tamo coveku. Ia

Posted Images

1 minute ago, Lancia said:

I treba, drkate coveka ko pomahnitali. Mada, ja sam gori od njega za IL, uskoro cu da pricam sam sa sobom, sto i nije tako lose.

Ali mislim da sam mu samo ja na IL. Verovatno pošto me voli pa mu teže padaju moji odgovori na hranjenje govnima.

@Jimmy Kowalski

Davao je Tarantino neke negativne komentare o Polu Dejnu pa se zajebavam da ga možda planira za zadnji film i zato troluje.

Edited by Milošica

3 minutes ago, Milošica said:

Ali mislim da sam mu samo ja na IL. Verovatno pošto me voli pa mu teže padaju moji odgovori na hranjenje govnima.

@Jimmy Kowalski

Davao je Tarantino neke negativne komentare o Polu Dejnu pa se zajebavam da ga možda planira za zadnji film i zato troluje.

Znam da je dao, sto je sasvim legitimno i nije nikakvo trolovanje. Prosto ne voli ga kao glumca. Kao sto neko ne voli DDL-a ili bilo kog drugog..

Legitimno je da ga ne voli kao glumca, samo je meni to "nemanje dlake na jeziku" jako precenjena stvar i ne vidim to kao neku iskrenost ili šta već.

Edited by Milošica

There Will Be Blood je film koji je deo svetske kulturne bastine, ono, zajedno sa grckim tragicarima, Sekspirom, Betovenom, Tolstojem, Bitlsima, Vajerom, itd. Tako.

Thank you for your attention to this matter. fantom

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Znam da je dao, sto je sasvim legitimno i nije nikakvo trolovanje. Prosto ne voli ga kao glumca. Kao sto neko ne voli DDL-a ili bilo kog drugog..

weakest actor in SAG nije legitimno ni na jednom nivou

Edited by Pokojni Ruxin

4 minutes ago, Milošica said:

Legitimno je da ga ne voli kao glumca, samo je meni to "nemanje dlake na jeziku" jako precenjena stvar i ne vidim to kao neku iskrenost ili šta već.

Ja bih voleo da je mnogo vise iskrenih istupa umesto lazne kurtoazije i nezameranja. Kazes lepo sta mislis i gotovo..

1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

weakest actor in SAG nije legitimno ni na jednom nivou

Apsolutno jeste..

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Apsolutno jeste..

dobro ajde, nije da mu branim da bude šaban koji nema pojma. free world što se kaže, ne mogu nikog sprečiti ako baš insistira da bude šaban koji nema pojma

• Author
7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Legitimno naravno, mada ne kapiram, Paul Dano je bas dao neki pecat svojom pojavom u tom filmu. A i ne moram ja bas sve da kapiram.

Jbg ja ne gledam na to kao "iskrenost".

Ima mnogo bitnijih tema gde se može pokazati kao neko bez dlake na jeziku.

• Author

E bravo! Liottu sam i ja bio okacio pre nekog vremena, zaboravio vec na kojoj temi.

dizvinete meni se uopste nije dopao there will be blood. ne znam ni kako sam izdrzao do kraja, verovatno samo zbog luisa. volim ga jos od lepe praonice. al moram da dodam, nisam siguran da covek zasluzuje mitski status koji ima. gari oldman nije ni za dlaku losiji glumac od njega a pri tom i rezira da se najezis. i nije jedini, ima jos glumaca koji mu mogu stati na crtu.

samo kazem...

• Author
8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ja bih voleo da je mnogo vise iskrenih istupa umesto lazne kurtoazije i nezameranja. Kazes lepo sta mislis i gotovo..

Tacno tako, evo skoro gledam koliko je Robert Redford bio zajeban u saradnji sa kolegama i nije oprastao ni najmanje neslaganje, cak i sa Pol Njumenom. Zato su i retki ponovni susreti na filmu sa njim. Ranije sam ga uglavnom zbog njegove cutnje, smatrao glumcem bez mane.