December 12, 2025Dec 12 5 minutes ago, Milošica said:Nemoj molim te, ne želim još jedan životni šamar.Kaletu svaki dan probam da pošaljem pm ali ne vredi, ignore.@Pokojni RuxinMožda luđak troluje jer ga je ubacio u zadnji film.Ko troluje i koga je ubacio u zadnji film?
December 12, 2025Dec 12 1 minute ago, Lancia said:I treba, drkate coveka ko pomahnitali. Mada, ja sam gori od njega za IL, uskoro cu da pricam sam sa sobom, sto i nije tako lose.Ali mislim da sam mu samo ja na IL. Verovatno pošto me voli pa mu teže padaju moji odgovori na hranjenje govnima.@Jimmy KowalskiDavao je Tarantino neke negativne komentare o Polu Dejnu pa se zajebavam da ga možda planira za zadnji film i zato troluje. Edited December 12, 2025Dec 12 by Milošica
December 12, 2025Dec 12 3 minutes ago, Milošica said:Ali mislim da sam mu samo ja na IL. Verovatno pošto me voli pa mu teže padaju moji odgovori na hranjenje govnima.@Jimmy KowalskiDavao je Tarantino neke negativne komentare o Polu Dejnu pa se zajebavam da ga možda planira za zadnji film i zato troluje.Znam da je dao, sto je sasvim legitimno i nije nikakvo trolovanje. Prosto ne voli ga kao glumca. Kao sto neko ne voli DDL-a ili bilo kog drugog..
December 12, 2025Dec 12 Legitimno je da ga ne voli kao glumca, samo je meni to "nemanje dlake na jeziku" jako precenjena stvar i ne vidim to kao neku iskrenost ili šta već. Edited December 12, 2025Dec 12 by Milošica
December 12, 2025Dec 12 There Will Be Blood je film koji je deo svetske kulturne bastine, ono, zajedno sa grckim tragicarima, Sekspirom, Betovenom, Tolstojem, Bitlsima, Vajerom, itd. Tako. Thank you for your attention to this matter.
December 12, 2025Dec 12 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Znam da je dao, sto je sasvim legitimno i nije nikakvo trolovanje. Prosto ne voli ga kao glumca. Kao sto neko ne voli DDL-a ili bilo kog drugog..weakest actor in SAG nije legitimno ni na jednom nivou Edited December 12, 2025Dec 12 by Pokojni Ruxin
December 12, 2025Dec 12 4 minutes ago, Milošica said:Legitimno je da ga ne voli kao glumca, samo je meni to "nemanje dlake na jeziku" jako precenjena stvar i ne vidim to kao neku iskrenost ili šta već.Ja bih voleo da je mnogo vise iskrenih istupa umesto lazne kurtoazije i nezameranja. Kazes lepo sta mislis i gotovo..
December 12, 2025Dec 12 1 minute ago, Pokojni Ruxin said:weakest actor in SAG nije legitimno ni na jednom nivouApsolutno jeste..
December 12, 2025Dec 12 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Apsolutno jeste..dobro ajde, nije da mu branim da bude šaban koji nema pojma. free world što se kaže, ne mogu nikog sprečiti ako baš insistira da bude šaban koji nema pojma
December 12, 2025Dec 12 Author 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Znam da je dao, sto je sasvim legitimno i nije nikakvo trolovanje. Prosto ne voli ga kao glumca. Kao sto neko ne voli DDL-a ili bilo kog drugog..Legitimno naravno, mada ne kapiram, Paul Dano je bas dao neki pecat svojom pojavom u tom filmu. A i ne moram ja bas sve da kapiram.
December 12, 2025Dec 12 Jbg ja ne gledam na to kao "iskrenost". Ima mnogo bitnijih tema gde se može pokazati kao neko bez dlake na jeziku.
December 12, 2025Dec 12 E bravo! Liottu sam i ja bio okacio pre nekog vremena, zaboravio vec na kojoj temi.
December 12, 2025Dec 12 dizvinete meni se uopste nije dopao there will be blood. ne znam ni kako sam izdrzao do kraja, verovatno samo zbog luisa. volim ga jos od lepe praonice. al moram da dodam, nisam siguran da covek zasluzuje mitski status koji ima. gari oldman nije ni za dlaku losiji glumac od njega a pri tom i rezira da se najezis. i nije jedini, ima jos glumaca koji mu mogu stati na crtu. samo kazem...
December 12, 2025Dec 12 Author 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ja bih voleo da je mnogo vise iskrenih istupa umesto lazne kurtoazije i nezameranja. Kazes lepo sta mislis i gotovo..Tacno tako, evo skoro gledam koliko je Robert Redford bio zajeban u saradnji sa kolegama i nije oprastao ni najmanje neslaganje, cak i sa Pol Njumenom. Zato su i retki ponovni susreti na filmu sa njim. Ranije sam ga uglavnom zbog njegove cutnje, smatrao glumcem bez mane.