December 7, 2025Dec 7 Melici u najboljoj, klasičnoj četničkoj tradiciji najviše smetaju - komunisti. Da je Draža pobijedio on bi iskoristio priliku da osvetnički genocidira sve Hrvate pa bi propisno rješio i taj problem. Tito i komunjare su sve pokvarili i još se primili među SrbljemŠto se tiče četnika na Baniji, zanimljiva je afera Krnjaić koju spominje Šibl Edited December 7, 2025Dec 7 by Roger Sanchez
December 7, 2025Dec 7 2 hours ago, April said:Tvrđava je bukvalno sinoć pokazala sve vrline i mane koje ima.Odličan je povratak fokusa na Knin, serija ponovo dobija smisao. Veliko razočaranja su naivna i površna razrešenja u manastiru i vešanje prvog čoveka Službe, tek tako. Beskompromisni, nepotkupljivi, pošteni patrioti.7/10Da bre...dva žešće zajebana agenta DBa lagano reši pop. SpC jaca od Udbe :) , i oni bez reci se povuku pred tom silom. Nerealno i naivno. Kao i pomisao da šefa DB za vreme rata čuvaju 2 prašinara i baštovan...makar i jedinica odradila, ne moze to bas tako...niti bi se usudili.
December 7, 2025Dec 7 21 minutes ago, pbg12345 said:a preziveli su itekako zahvalni sto su preziveliZavalni sto su preziveli - da, zahvalni Mladicu sto ih nije pobio kad je mogao - samo ako su ludi. 21 minutes ago, pbg12345 said:moraces i dalje trpeti i ovakve lose srbeTrpe i tebe i mene ovi lokalniji Srbi, moji su samo malo ranije zapalili iz CG i Bosne nego tvoji iz Hrvatske.Sto je dosta zanimljivo, umesto da se sirimo po najboljem od svih svetova, mi sa papiri pa eto sedimo kod cetnika.
December 7, 2025Dec 7 30 minutes ago, dragance said:Ne voli zapad što i nama nisu dali da radimo kao IDFu. Ili zbog Ukrajine, zbog Kosova, koje su Rusi jedva dočekali da zapišaju Krim, a ne da podrže Srbiju. Samo služimo kao kusur.Bat why, ne moze zapad da daje nekom da bude kao IDF ako taj neko nije zapadni saveznik, i obnuto, moze i mnogo gore od IDFa ako se jeste zapadni saveznik. Zapad samo mnogo sere, ali i to je bilo bolje nego sad kad su smanjili sanje i poceli da biraju kojekakve fasite na vlast i zveckaju trecim svetskim. Tako da da, ni ne cudi me da ne mozes da povezes ispravno, ali pozdravljam sto se trudis./
December 7, 2025Dec 7 Dobro, gledala si ratove na tv i sve znaš, bolje od nas koji smo kroz iste prošli.
December 7, 2025Dec 7 3 minutes ago, Mel said:Zavalni sto su preziveli - da, zahvalni Mladicu sto ih nije pobio kad je mogao - samo ako su ludi.Trpe i tebe i mene ovi lokalniji Srbi, moji su samo malo ranije zapalili iz CG i Bosne nego tvoji iz Hrvatske.Sto je dosta zanimljivo, umesto da se sirimo po najboljem od svih svetova, mi sa papiri pa eto sedimo kod cetnika.ne znam sta da ti kazem jbgsedte di ste, ni za di ste nistemoji su il mrtvi, il su se vratili odakle sua ja cu ves nekako snaci, po svemu sudeci sve ce me manje biti "kod cetnika"bices napokon svoja na svome, jer kao sto znamo danas je najteze biti (praaaaaavi) srbin u srbiji
December 7, 2025Dec 7 36 minutes ago, Roger Sanchez said:Melici u najboljoj, klasičnoj četničkoj tradiciji najviše smetaju - komunisti. Da je Draža pobijedio on bi iskoristio priliku da osvetnički genocidira sve Hrvate pa bi propisno rješio i taj problem. Tito i komunjare su sve pokvarili i još se primili među SrbljemŠto se tiče četnika na Baniji, zanimljiva je afera Krnjaić koju spominje Šiblajd necemo na tu stranu danas...
December 7, 2025Dec 7 36 minutes ago, Roger Sanchez said:Melici u najboljoj, klasičnoj četničkoj tradiciji najviše smetaju - komunisti. Da je Draža pobijedio on bi iskoristio priliku da osvetnički genocidira sve Hrvate pa bi propisno rješio i taj problem. Tito i komunjare su sve pokvarili i još se primili među SrbljemŠto se tiče četnika na Baniji, zanimljiva je afera Krnjaić koju spominje Šiblsamo Hrvate? Ne moze, prosliput nudio si mi i bar trecinu Slovenaca. Kako si krenuo ostavices mi samo Hercegovce.
December 7, 2025Dec 7 Bješe ovo topic 100x bolji od serije kojom se bavi. Ali ne zadugo.Sad se spustio na nivo serije. Jbg…Fulah malo mostove. Skradinski je kod skretanja za Šibenik, a maslenički posle skretanja za Zadar, prije pentranja na Sveti Rok. Pogledah malo maps, meščini da se iz Obrovca može brodicom u Mediteran. Vau!Elem, boraveći sticajem rodbinskih i poslovnih okolnosti u Splitu, upoznah par momaka orprillike ispisnika sa solidnim stažom u IV gardijskoj. Da su tamo bili i da su neke face saznao sam ne od njih nego od konobara u kafani gdje se spustim da nesto on remote na miru odradim.Nekako svi imali neko strahopostovanje.Likovi toliko smireni, čak djeluju malo ubijeni u pojam.Ubili su me poslednji put od zajebancije kad sam ostavio Gvardiolov dres iza zadnjeg sjedišta auta sa CG tablicama, posle malo onoga divljanja koje je njima smiješno i gdje su predlagali da strah liječim sa njima “na cajkama”.Pa me upoređivali sa zagrepčanima koji stave šal Hajduka kad parkiraju.Uglavnom, pričamo o košarci, lagana zajebancija, komentarisanje Splićanki u prolazu. Klasika bleja.Inače, zanimljivo mi je koliko u Splitu i kad se ima para bude manje show offa nego u Podgorici npr. Pa i u BG.Koliko je manje G klase, Rangeova i sličnih simVola što bi Njegoš reka. Edited December 7, 2025Dec 7 by milfisland
December 7, 2025Dec 7 To za Obrovac ti se dobro čini. A Karinska rivijera je zapravo još dublje. I nije bočata ko skradinska
December 7, 2025Dec 7 1 hour ago, Mel said:samo Hrvate? Ne moze, prosliput nudio si mi i bar trecinu Slovenaca. Kako si krenuo ostavices mi samo Hercegovce.Virtualno krvološtvo je osećaj notorno promenjivog intenziteta
December 7, 2025Dec 7 2 hours ago, Roger Sanchez said:Melici u najboljoj, klasičnoj četničkoj tradiciji najviše smetaju - komunisti. Da je Draža pobijedio on bi iskoristio priliku da osvetnički genocidira sve Hrvate pa bi propisno rješio i taj problem. Tito i komunjare su sve pokvarili i još se primili među SrbljemNajbolje od svega je što se iste, ali apsolutno iste žalopojke čuju sa hrvatske strane, samo sa suprotnim predznakom. Komunisti nam izeli istorijske teritorije, nabijana nam kolektivna krivica da smo ustaše, ćutalo se o četničkim zločinima u Podrinju i po Dalmaciji, sakrivali se partizanski zločini a pobili stotine tisuća po križnim putevima, zapadna Hercegovina kolektivno kažnjena zbog podrške NDH pa se u nju ništa nije ulagalo i podsticalo se stanovništvo da emigrira, nismo smeli da se izjašnjavamo ko smo i šta smo, vidi koliko nas je bilo pre rata (tu se uzmu statistike koje među Hrvate ubrajaju i Bošnjake), a koliko posle - geeeeenooooociiiiid, posrbili su nam jezik, kralj Tomislav danas ne bi mogao da nas razume i tako dalje i tako dalje.Bukvalno dve strane istog novčića, dok ne uđu u detalje ne možeš ni da kažeš ko je ko.
December 7, 2025Dec 7 10 minutes ago, Halvard said:Najbolje od svega je što se iste, ali apsolutno iste žalopojke čuju sa hrvatske strane, samo sa suprotnim predznakom. Komunisti nam izeli istorijske teritorije, nabijana nam kolektivna krivica da smo ustaše, ćutalo se o četničkim zločinima u Podrinju i po Dalmaciji, sakrivali se partizanski zločini a pobili stotine tisuća po križnim putevima, zapadna Hercegovina kolektivno kažnjena zbog podrške NDH pa se u nju ništa nije ulagalo i podsticalo se stanovništvo da emigrira, nismo smeli da se izjašnjavamo ko smo i šta smo, vidi koliko nas je bilo pre rata (tu se uzmu statistike koje među Hrvate ubrajaju i Bošnjake), a koliko posle - geeeeenooooociiiiid, posrbili su nam jezik, kralj Tomislav danas ne bi mogao da nas razume i tako dalje i tako dalje.Bukvalno dve strane istog novčića, dok ne uđu u detalje ne možeš ni da kažeš ko je ko.tako jeto je ono najtuznije u svemusvi ovi nacionalno svesni i glasaci takvih politickih opcija bi jednako bili nacionalno svesni i da su rodjeni druge nacionalnosti i za ista govna bi glasali koja sve ove teme drze zivima evo maltene 40 godinaja sam nikodiju pred one neke skorasnje izbore kad su on i istomisljenici redovno govorili o veleizdaji kopirao parole domovinskog pokreta i to je sve 1/1 preslikano
December 7, 2025Dec 7 5 minutes ago, pbg12345 said:tako jeto je ono najtuznije u svemusvi ovi nacionalno svesni i glasaci takvih politickih opcija bi jednako bili nacionalno svesni i da su rodjeni druge nacionalnosti i za ista govna bi glasali koja sve ove teme drze zivima evo maltene 40 godinaja sam nikodiju pred one neke skorasnje izbore kad su on i istomisljenici redovno govorili o veleizdaji kopirao parole domovinskog pokreta i to je sve 1/1 preslikanoI zna se šta je jedini lek za sve njih.
December 7, 2025Dec 7 3 minutes ago, Amos said:I zna se šta je jedini lek za sve njih.pa sad, ima nekoliko potencijalnih lekova na koji ciljas?