November 30, 2025Nov 30 Pa da, meni je jedan od tih klinaca rekao "ali ne možete to VI da kažete!"Ja reko: "evo vidiš da mogu!" 😄
November 30, 2025Nov 30 Popular Post Ja sam kao pravi štreber mislila da je 67 nacin da malji deca kazu da je neko kurva aka Hoe, jer je 67mi element u periodnoj tablici elemenata Holonium ali nije
November 30, 2025Nov 30 21 minutes ago, Weenie Pooh said:Najbolji način da se deci ogadi bilo koji aktuelan trend/žargon - usvoji ga generacija njihovih roditelja.
November 30, 2025Nov 30 1 hour ago, Midžeta said:Ja sam kao pravi štreber mislila da je 67 nacin da malji deca kazu da je neko kurva aka Hoe, jer je 67mi element u periodnoj tablici elemenata Holonium ali nijeBrt prvi put čujem za holonijum, a znala sam hemiju
November 30, 2025Nov 30 1 minute ago, Svemir Zeka said:Brt prvi put čujem za holonijum, a znala sam hemijuHolmijum bre, metal, koristi se za magnete i lasere neke Nego ja spojila to i Polonijum , a mrzelo me da proveravam periodni sistem, al sam ga zapamtila jer mi je bio u zbirci neki uzasno mrtav zadatak sa njim, kao da izvuces iz podataka koji je misteriozni element i vrteli su se on i zlato
November 30, 2025Nov 30 Samo čekam sledeći inverzni trend, - 76!!Ko je čitao Peljevinovu Dijalektiku prelaznog perioda..., znaće i za 34 i 43
November 30, 2025Nov 30 Inace sto se tice modernog slenga i izraza, nesto sam skontala sta je, nesto ne, mada me ne interesuje preterano, a ja sama imam problem sa ljudima nevezano za godine da me ne razumeju sta pricam i da moram da objasnim ili cekam da catch my drift sta pricam i sta sam.htela reci, kako je @Valk rekla midžogovor tako da ako nađem nesto interesantno to inkorporiram, ako ne jbg
November 30, 2025Nov 30 50 minutes ago, Midžeta said:pomesali mi se elementKo zna kakvu reakciju mogu da naprave
December 1, 2025Dec 1 9 hours ago, Shan Jan said:Dvoje ti je i potrebno za 69Sto bi rekli Vojvodjani - ju, naopako.