December 23, 2025Dec 23 39 minutes ago, Svemir Zeka said:https://www.instagram.com/reel/DShobyejGbM/?igsh=MThhdjN5NnlnazlqcA==Ovako sam ja letis komunicirala s hrvatskom decom na plaži. Dobro me nisu uhapsiliAli kako je moj klinac popizdeo kad sam njegovim drugarima dobacio 6,7... Kaže blam je kad to matori pričaju.
December 23, 2025Dec 23 53 minutes ago, JozoMujica said:Ali kako je moj klinac popizdeo kad sam njegovim drugarima dobacio 6,7... Kaže blam je kad to matori pričaju.Ja sad guglao da vidim šta to značiProbajte da vidite šta se desi kad tražite "six seven" haha
December 23, 2025Dec 23 1 hour ago, JozoMujica said:Ali kako je moj klinac popizdeo kad sam njegovim drugarima dobacio 6,7... Kaže blam je kad to matori pričaju.To, to, treba ih blamirati kad god je moguće
December 23, 2025Dec 23 3 hours ago, JozoMujica said:Ali kako je moj klinac popizdeo kad sam njegovim drugarima dobacio 6,7... Kaže blam je kad to matori pričaju.Pisala sam već, kad sam jednom na času kod mlađih to rekla, jedan mali je dobio neki napad krindža, pa sam rekla ok sad znam kako da vas smirujem A pre neki dan kontrolni, Gausova kriva, koliko ima izmemu + i - prve sigme....pa znate već, šezdeset....nasmejem se, oni se nasmeju: svi napišu tačno. Pred kraj časa: koliko ima još do kraja? Ja: 6,7 minuta (savršeno slučajno) : ahahhahahhahahahhaha horski 🤷
December 23, 2025Dec 23 Koji je to uzrast? Po raspodeli verovatnoće bih rekla da nije osnovna, ali po reakcijama više deluje da ipak jeste.
December 26, 2025Dec 26 Ako preživimo 6-7 apokalipsu, trajaćemo večno kao civilizacija.Inače sam ovih dana baš sprovodio istraživanje među prijateljima i poznanicima sa sitnijom đecom, svi, bez izuzetka, znaju za Balerinu Kapućinu.
December 26, 2025Dec 26 6 hours ago, Halvard said:Ako preživimo 6-7 apokalipsu, trajaćemo večno kao civilizacija.Inače sam ovih dana baš sprovodio istraživanje među prijateljima i poznanicima sa sitnijom đecom, svi, bez izuzetka, znaju za Balerinu Kapućinu.A za Cannelloni Dragoni?
January 13Jan 13 Kako zivim napolju, primecujem jezicke postapalice kojih u moje vreme nije bilo."Druze...", "pronadjen"je preuzelo primat od sveobuhvatnog koriscenja reci"prica".
January 13Jan 13 On 12/26/2025 at 7:05 PM, JozoMujica said:A za Cannelloni Dragoni?Moja žena novorođenog sina zove Faggotino Wifebeaterino kad mu obuče neku ženskastu majicu bez rukava.Ako neko zna kvalitetne advokate za razvod, javljajte na PM.
January 14Jan 14 18 hours ago, Budja said:Kako zivim napolju, primecujem jezicke postapalice kojih u moje vreme nije bilo."Druze..."Ovo "druze" isijava pasivnom agresijom. Gotovo bez izuzetka mi se tako obracaju ljudi koje poznajem jedva ili nikako i gotovo bez izuzetka gledam da tu konverzaciju sto pre privedem kraju. A inace nisam jezicka konzerva, naprotiv, skoro pa infantilno prihvatam vecinu novog slenga.
January 14Jan 14 To i jeste izraz nekog sarkazma, bar evo ovde gde pišemo. Inače, kod beogradske mladeži primećujem poslednjih par godina ne toliko ono "brate", koliko "buraz". Pojma nemam kako se bosanska poštapalica zapatila ovde
January 14Jan 14 17 minutes ago, Kampokei said:Ovo "druze" isijava pasivnom agresijom. Gotovo bez izuzetka mi se tako obracaju ljudi koje poznajem jedva ili nikako i gotovo bez izuzetka gledam da tu konverzaciju sto pre privedem kraju. A inace nisam jezicka konzerva, naprotiv, skoro pa infantilno prihvatam vecinu novog slenga."Druže" je pristojna zamena za "alo, majmune"