Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moderni sleng, izrazi, mimovi i sve što vam treba da razumete svoje dete kad krene da priča u šiframa

Featured Replies

Mislim da bi ovaj topik bio koristan jer sve češće vidim ljude iz svoje generacije koji ne razumeju twitch ili tik-tok sleng, kamoli ove neke hijeroglifne mimove, pa možemo ovde da skupljamo izraze i onda ih dešifrujemo poput drevnih arheologa rodjenih kasnih 70ih ili ranih 80ih godina.

Za početak moj omiljeni klip na temu zumerskog lingoa:

I nešto na šta sam naišao ovih dana, a pokriva generaciju alfa. To što ovaj tip ima smirenu energiju dok objašnjava je samo bonus.

• Replies 341
  • Views 16.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nedavno u Trebinju u jednom dobrom i poprilično fensi restoranu, u kome sam se zatekao po prvi put, konobar donosi naručeno jelo i reče uživajte vojvodo.

• Raskrsnica Narodnih heroja i B.Z.Dj., na semaforu pored mene crnac, a u susret ide grupica crnaca. Vidi se po fizionomijama da su svi neka različita Afrika i rekla bih, studenti. U prolazu, svi do jed

Posted Images

Balerina kapućina je poseban krug pakla. Istok ima klip u kome objašnjava Italian brain rot D

Edited by Amos

17 minutes ago, Amos said:

Balerina kapućina je poseban krug pakla. Istok ima klip u kome objašnjava Italian brain rot D

Naišao sam na ovo u nekom YT short gde kao ispituju mladež po Knez Mihajlovoj, pokažu im sliku a oni da kažu kako se lik zove.

Slušam i ništa ne razumem, kakve su ovo reči, kakav AI slop od slika, zašto sve zvuči vaguely talijanski...

Posle istražio, i dalje mi neshvatljivo glupo ali ženi je mnogo smešno, svako malo se seti, balerina kapućina ahahaha isuse

Najludje je kad naidješ na lika kome je klinac to doneo u kuću ali je onda njega obuzelo pa ti peva dok igrate preferans.

fuck my life fml GIF

Previše se drami oko toga, svaka generacija je imala svoje verzije besmislenih pesama i fazona.

Just now, *edited by mod said:

Previše se drami oko toga, svaka generacija je imala svoje verzije besmislenih pesama i fazona.

Da, nije topik radi generacijske panike već radi dešifrovanja 🧐

Edited by Amos

2 minutes ago, Amos said:

Ne mislim na topicu nego generalno u javnosti ima dosta toga "Upropastiše nam decu!" narativa.

@Amos apropo onog klipa na Desanki, gde nisam razumela, odmah da ti kažem da sam s alfa govorom mnogo više na "ti" violina

Ali ne poklapa se to baš tako striktno. Na primer, oboje moje dece (Z i Alfa) laprdaju. 6,7, pa čak i moji učenici.

O btrjn rotu sam nadugačko pisala, vidi se da ne čitaš Vocap srdoc

Što je najgrđe, u kući sam jedino ja fan brejnrota. Omiljen mi je Trulimero Trulićina blush

Sad vidim da i druge žene vole, a i Istok isuse

2 hours ago, Amos said:

Još je bolje kad se ne dešifruje, i ne ne razume.

Just go with the flow...

Meni je najsmešnije kad mi matoraći počnemo da koristimo te njihove besmislice, i onda posmatram njihove krindžovite reakcije i nepatvorenu zabezeknutost

Vrhunski trol D

4 minutes ago, Svemir Zeka said:

Što je najgrđe, u kući sam jedino ja fan brejnrota. Omiljen mi je Trulimero Trulićina blush

Trlababalanino Dajjojprođedanino

aj sto slusamo, nego i merch imamo.

pojavili su se neki novi, meni nepoznati BR

Mislim da ovaj brejnrot dobro leži na trolbrejn.

Lirili larila ph34r

Tung tung tung sahur.

Just now, Mr.Mxyzptlk said:

aj sto slusamo, nego i merch imamo.

pojavili su se neki novi, meni nepoznati BR

Ja imam i igricu. Ima ih već 20 delova blush