Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moderni sleng, izrazi, mimovi i sve što vam treba da razumete svoje dete kad krene da priča u šiframa

Featured Replies

9 hours ago, Svemir Zeka said:

Nego @Amos , da se vratimo na ono s Desanke, ako može bondage, može i ono. Postavio si mi neki link za trend gooninga, mislim da si tako rekao, pa sad objasni šta je to vlade

goonervscoomer.jpg

• Replies 343
  • Views 16.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nedavno u Trebinju u jednom dobrom i poprilično fensi restoranu, u kome sam se zatekao po prvi put, konobar donosi naručeno jelo i reče uživajte vojvodo.

• Raskrsnica Narodnih heroja i B.Z.Dj., na semaforu pored mene crnac, a u susret ide grupica crnaca. Vidi se po fizionomijama da su svi neka različita Afrika i rekla bih, studenti. U prolazu, svi do jed

Posted Images

12 hours ago, bios said:

Juče klinac dobio redovnih 30 min tv-a i umesto da gleda normalan Bluie crtani ili barem onu Minecraft glupost on pusti ovo.

Danas vidim topik i saberem 2 + 2, nisam imao pojma da ovo postoji. Boomer dry

Bajdvej, pitam klinca za balerinu kapućinu, jok i nje čuo dry

Ovaj brainrot za decu i bebe postoji vec 10+ godina, znam jer moj klinac to redovno gleda i prilicno sam siguran da dolazi od istih osoba, skidali su ih sa YT pa su se prebacivali na Dilymotion, ima i agresije, milion razlicitih videa, Hulk, Elsa i sl, svi najpopularniji deciji likovi u izopacenom svetu. Milioni pregleda i ozbiljan rad stoji iz ovoga. Mozda cak i neka vlada.

Malopre pokazujem zeni Balerinu Kapucinu, a ono cerka od 6 godina kaze "a pa znam ja to". Nije gledala video, nego drugarica u skoli im to ubacila kao buvu, pa svi ponavljaju.

Puštati deci "Salo" umesto ovoga.

A ja mislio da su Ren&Stimpy neprijatni, no ovo je mnogo gore. rolleyes

Vidi se da sam odrastao na Tom i Dzeri, Pera Detlic i slicnim crtanim filmovima (eventualno Hanna-Barbera produkcija).

12 hours ago, glibav said:

Ovaj brainrot za decu i bebe postoji vec 10+ godina, znam jer moj klinac to redovno gleda i prilicno sam siguran da dolazi od istih osoba, skidali su ih sa YT pa su se prebacivali na Dilymotion, ima i agresije, milion razlicitih videa, Hulk, Elsa i sl, svi najpopularniji deciji likovi u izopacenom svetu. Milioni pregleda i ozbiljan rad stoji iz ovoga. Mozda cak i neka vlada.

YouTube za taj uzrast je zlo samo tako. Već sam im ga jednom ukinuo i izbrisao aplikaciju sa Roku-a, ali klinac je namazan i veštim diplomatskim manevrima je uspeo da vrati tu privilegiju.

7 hours ago, bios said:

YouTube za taj uzrast je zlo samo tako.

Sve što klince prikuca uz ekran duže od 15 minuta je zlo. Igrice izuzimam, mislim na pasivno prikucavanje.

čitam šta pišete, znam (skoro) sve reči koje koristite, a doslovno n i š t a ne razumem.

gospode

6 hours ago, JozoMujica said:

Sve što klince prikuca uz ekran duže od 15 minuta je zlo. Igrice izuzimam, mislim na pasivno prikucavanje.

dugometrazni crtaci su spas, nikakvo zlo. treba dete nekad i da miruje malo, ako vec ne zna samo.

Bolje da se prikucavaju na sat i po, nego na šortse. Šortsi su ipak najveće zlo koje postoji, kao i storiji, jer ubijaju pažnju

1 hour ago, pt 2.0 said:

čitam šta pišete, znam (skoro) sve reči koje koristite, a doslovno n i š t a ne razumem.

gospode

Nije tako komplikovano:

Low key, @pt 2.0 je sigma = Iskreno, pt2.0 je dobar lik.

Rudolf should just put fries in the bag and stfu = Rudolf je bezveze čovek, neće nikada biti ništa više od radnika u Meku i trebalo bi da umukne.

Klinci samo ubacuju strane (ili izmišljene) reči i fraze umesto uobičajenih. Tako barem ja kapiram...

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Let him cook.

Kao juče da smo pisali P.U.M. Đinđiću u igraonici na pauzama Kauntera

Italian brain rot voli Lucifer, zna ih sve u glavu, veze nemam kako popamti te nakaze.

Stariji ništa od toga skoro ne zna jer ne prati internet trendove i zato je jednog dana bio predmet zajebancije u razredu pošto nije skapirao 6-7 "foru".

Lucifer je moj drug. Pozdravi ga 🥸