Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moderni sleng, izrazi, mimovi i sve što vam treba da razumete svoje dete kad krene da priča u šiframa

Featured Replies

Na kraju, može se preuzeti i Pijažeova terminologija, pa ga zovemo senzomotorac ili predoperacionalac 🌷

Pelenaš, bespelenaš.....

Sisač, ispijač mleka...

Razne ideje

• Replies 343
  • Views 16.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nedavno u Trebinju u jednom dobrom i poprilično fensi restoranu, u kome sam se zatekao po prvi put, konobar donosi naručeno jelo i reče uživajte vojvodo.

• Raskrsnica Narodnih heroja i B.Z.Dj., na semaforu pored mene crnac, a u susret ide grupica crnaca. Vidi se po fizionomijama da su svi neka različita Afrika i rekla bih, studenti. U prolazu, svi do jed

Posted Images

nedokazano glasno stvorenje?

Tantrumaš!

seksualnogživotaroditeljablokader?

Mali off: Večeras sam imala napad ludila, i krenula da razmišljam u pravcu da mrčim jadnu decu koja moraju da me slušaju, te da nekome ambicioznom zadam da uradi projekat na temu Vitgenštajna i jezika i mišljenja. Onda sam sela da vidim znam li ja više išta o tome. Ispostavilo se slabo.

Ali se dovukla na topik ideju: zašro da stvaramo značenje ako ga u našem jeziku nemamo? Ionako ta četvrta godina nije nikakva prirodna granica ni za šta. Ili je ja n znam.

Izvinjavam se.

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Može. Više o ovome ima na oatmeal.com

usvajamo terminologiju iz engleskog, kao u mnogim drugim stvarima.

Realno, šta će nam todler do 4 godine?

1 minute ago, Svemir Zeka said:

Realno, šta će nam todler do 4 godine?

Potrebniji su nam špijuniro golubiro i six seven. Korisniji

11 minutes ago, Filozof manijak said:

To postane kasnije. Tad još ne zna ništa.

On 30. 11. 2025. at 17:07, Midžeta said:

Ja sam kao pravi štreber mislila da je 67 nacin da malji deca kazu da je neko kurva aka Hoe, jer je 67mi element u periodnoj tablici elemenata Holonium ali nijerolf

Ovo je dobro pitanje za neki kviz kao Potera ,gde bi svi umrli od smeha ,a Memedović ko tele

On 1. 12. 2025. at 22:49, Svemir Zeka said:

Dete od tri godine

Threerorist.

Meni i Terrible Two dobra.

Realno su nemogući u tom uzrastu, iako su preslatki.

Da. S tri godine se prozle, da ne veruješ da su to deca. Onda se nešto kasnije resetuju na fabrička podešavanja.

14 minutes ago, Valk said:

Threerorist.

Meni i Terrible Two dobra.

Realno su nemogući u tom uzrastu, iako su preslatki.

Fournado sleep

Ja sam uvek bio u fazonu da mogu da se nosim sa 10 komada tih 1-3, pod uslovom da neko drugi menja pelene osim mojima. Samo treba skloniti oštre predmete i sprečiti mogućnost padova i sličnog samopovređivanja jer još uvek nemaju svest o tome.

Nakon treće godine steknu diplomatske veštine i otkriju beskonačne mogućnosti manipulacije. Pakao

Bajdvej todler je vrhunska reč.

6 hours ago, bios said:

Nakon treće godine steknu diplomatske veštine i otkriju beskonačne mogućnosti manipulacije. Pakao

Kako mislis nakon trece? Ovaj moj daleko od 3, ali nas vec jase. "Hoces da spavas u svojoj sobi?" Kao iz topa: "Hocu, ali ne u tom krevetu. Mora da bude ljubicasti. I mama da spava samnom". Strahota, opet sam najgluplja osoba u svojoj kuci, a nije dugo trajalo.

I da, todler je rec na srpskom. Nista ne fali da je uvezemo, kao da su nam sve ostale staroslovenske.