December 1, 2025Dec 1 Na kraju, može se preuzeti i Pijažeova terminologija, pa ga zovemo senzomotorac ili predoperacionalac 🌷Pelenaš, bespelenaš.....Sisač, ispijač mleka... Razne ideje
December 1, 2025Dec 1 Mali off: Večeras sam imala napad ludila, i krenula da razmišljam u pravcu da mrčim jadnu decu koja moraju da me slušaju, te da nekome ambicioznom zadam da uradi projekat na temu Vitgenštajna i jezika i mišljenja. Onda sam sela da vidim znam li ja više išta o tome. Ispostavilo se slabo. Ali se dovukla na topik ideju: zašro da stvaramo značenje ako ga u našem jeziku nemamo? Ionako ta četvrta godina nije nikakva prirodna granica ni za šta. Ili je ja n znam.Izvinjavam se.
December 1, 2025Dec 1 5 minutes ago, Filozof manijak said:seksualnogživotaroditeljablokader?Može. Više o ovome ima na oatmeal.com
December 1, 2025Dec 1 1 minute ago, Svemir Zeka said:Realno, šta će nam todler do 4 godine?Potrebniji su nam špijuniro golubiro i six seven. Korisniji
December 1, 2025Dec 1 11 minutes ago, Filozof manijak said:seksualnogživotaroditeljablokader?To postane kasnije. Tad još ne zna ništa.
December 1, 2025Dec 1 On 30. 11. 2025. at 17:07, Midžeta said:Ja sam kao pravi štreber mislila da je 67 nacin da malji deca kazu da je neko kurva aka Hoe, jer je 67mi element u periodnoj tablici elemenata Holonium ali nijeOvo je dobro pitanje za neki kviz kao Potera ,gde bi svi umrli od smeha ,a Memedović ko tele
December 2, 2025Dec 2 On 1. 12. 2025. at 22:49, Svemir Zeka said:Dete od tri godineThreerorist.Meni i Terrible Two dobra.Realno su nemogući u tom uzrastu, iako su preslatki.
December 2, 2025Dec 2 Da. S tri godine se prozle, da ne veruješ da su to deca. Onda se nešto kasnije resetuju na fabrička podešavanja.
December 2, 2025Dec 2 14 minutes ago, Valk said:Threerorist.Meni i Terrible Two dobra.Realno su nemogući u tom uzrastu, iako su preslatki.Fournado Ja sam uvek bio u fazonu da mogu da se nosim sa 10 komada tih 1-3, pod uslovom da neko drugi menja pelene osim mojima. Samo treba skloniti oštre predmete i sprečiti mogućnost padova i sličnog samopovređivanja jer još uvek nemaju svest o tome. Nakon treće godine steknu diplomatske veštine i otkriju beskonačne mogućnosti manipulacije. PakaoBajdvej todler je vrhunska reč.
December 3, 2025Dec 3 6 hours ago, bios said:Nakon treće godine steknu diplomatske veštine i otkriju beskonačne mogućnosti manipulacije. PakaoKako mislis nakon trece? Ovaj moj daleko od 3, ali nas vec jase. "Hoces da spavas u svojoj sobi?" Kao iz topa: "Hocu, ali ne u tom krevetu. Mora da bude ljubicasti. I mama da spava samnom". Strahota, opet sam najgluplja osoba u svojoj kuci, a nije dugo trajalo.I da, todler je rec na srpskom. Nista ne fali da je uvezemo, kao da su nam sve ostale staroslovenske.