April 11Apr 11 Ali zato kad žensko koristi to shag/shagging bude mi drago sto sam se rodio.Kao neki univerzumov odgovor na prcati, da ne umre sve dobro u nama.
April 12Apr 12 On 11. 4. 2026. at 20:03, Sludge Factory said:Ima nesto sto me iristira, moram priznati, a jeste doslo skorije, a to je upotreba reci "sprdati". "Jel me sprda(s)?, sprda ga, sprda me".Znam da je jezik ziva stvar, ali jbmmmtr treba "sprdati se sa nekim/necim".Не знам баш колико је дошло скорије, ја одувек тако говорим :D То му дође некаква скраћеница, исто као што углавном нећеш рећи код куће сам, него кући сам, иако знаш да је неправилно. Исто и ово, је л' се спрдаш са мном = је л' ме спрдаш. Еволуција израза у неправилном смеру али јбг.
April 12Apr 12 Pa jeste, svestan sam ja svega toga, ali mi bas para usi. Dobro, umrecu jednog dana, pa ce sve nastaviti na miru da se razvija.
April 22Apr 22 Danas sam u Suncu na moje "doviđenja" kao odgovor kasirke dobio "d..v". Da li sam ja mator pa nisam u toku, ili je ona potpuno jedinstvena u svom korišćenju ove skraćenice, a ovaj post pre pripada topiku "Supermarketi"?
April 23Apr 23 6 hours ago, Valk said:To je skraćenica za duvaj ga.Da nisi bio na kraju smene, "samo nešto sitno da uzmeš"1 popodne, imao sitno.
April 23Apr 23 Ka baš odlepljujem od:Što me sprdate?Obaška što su u pitanju dovoljno odrasli ljudi i kao:U čemu je problem?