November 17, 2025Nov 17 7 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Low key, @pt 2.0 je sigma = Iskreno, pt2.0 je dobar lik.Ne baš. Sigma se kaže za nekog koga ne zanimaju trendovi, ne traži vršnjačku validaciju nego je kao samouveren, svoj čovek.Na primer ovo...35 minutes ago, Valk said:Stariji ništa od toga skoro ne zna jer ne prati internet trendove i zato je jednog dana bio predmet zajebancije u razredu pošto nije skapirao 6-7 "foru".... bi bio sigma majndset, bravo za starijeg. Nadam se da je slegnuo ramenima kad su ga zajebavali.
November 17, 2025Nov 17 8 minutes ago, Weenie Pooh said:... bi bio sigma majndset, bravo za starijeg. Nadam se da je slegnuo ramenima kad su ga zajebavali.Zapravo je kompleksnije. Ako ne odgovoriš adekvatno na 6-7 provokaciju, moraš da kažeš u koga si zaljubljen. On umesto da ih odjebe, rekao iskreno pa su mu se smejali. Smejala se i Ona.Naravno, to ništa nisam saznala od njega nego od mame njegove drugarice, ma ćuti i uživaj dok je beba (i čestitam!)
November 17, 2025Nov 17 41 minutes ago, Weenie Pooh said:Ne baš. Sigma se kaže za nekog koga ne zanimaju trendovi, ne traži vršnjačku validaciju nego je kao samouveren, svoj čovek.Zavisno od konteksta može da bude svašta, pa i to što si ti naveo. Lone wolf, cool person, independent, ima više značenja. U svakom slučaju je kompliment - moj klinac zove babu i dedu sigmama, u smislu da su super likovi. P.S. a mene, kada se ošišam kratko, zove Kralj Jajoslav Jajomirovič III... Edited November 17, 2025Nov 17 by Rudolf Pingvinoglu
November 18, 2025Nov 18 9 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Zavisno od konteksta može da bude svašta, pa i to što si ti naveo. Lone wolf, cool person, independent, ima više značenja. U svakom slučaju je kompliment - moj klinac zove babu i dedu sigmama, u smislu da su super likovi.P.S. a mene, kada se ošišam kratko, zove Kralj Jajoslav Jajomirovič III...
November 20, 2025Nov 20 Rekla mi sestričina danas da mi je favorites playlista na YT malo NPC. To mi je hvala za sve sladolede, hovercraftove i akvaparkove poslednjih 15 godina. Edited November 20, 2025Nov 20 by Amos
November 20, 2025Nov 20 2 hours ago, Amos said:Rekla mi sestričina danas da mi je favorites playlista na YT malo NPC. To mi je hvala za sve sladolede, hovercraftove i akvaparkove poslednjih 15 godina.Enpisi je definicija mog mlađeg deteta od strane starije sestre. "NPC-ju jedan...."
November 20, 2025Nov 20 59 minutes ago, *edited by mod said:NPC su za mlađe. Mi smo već Unc kategorija.Šta je UNC?
November 20, 2025Nov 20 To ti je savremena verzija "ok boomer", za nas rođene pre 2006 (manje više)Ili u prevodu UNC_le (matori, metuzalem, čiča) Edited November 20, 2025Nov 20 by Filozof manijak
November 20, 2025Nov 20 47 minutes ago, Filozof manijak said:za nas rođene pre 2006Brt Meni je najjače kad mi neko, tako, dosta mlađi kaže da je šesto (npr) godište2006.? 2016.? 1996.? Pojma nemam