Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moderni sleng, izrazi, mimovi i sve što vam treba da razumete svoje dete kad krene da priča u šiframa

Featured Replies

10 minutes ago, Nikodije said:

Dan danas ne mogu u govoru da se otresem tog "brate" koje se zapatilo 90ih kad smo bili klinci. Ne znam odakle to "buraz", ja ga ne čujem.

Sa brate sam se saživela, a nekad i koristim, dok buraz nikad neću moći. Ima ga na društvenim mrežama, ima ga među mlađima, kao i među onima koji su ga oduvek koristili (tj onda kad su drugi koristili brate ili burazer).

• Replies 343
  • Views 16.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nedavno u Trebinju u jednom dobrom i poprilično fensi restoranu, u kome sam se zatekao po prvi put, konobar donosi naručeno jelo i reče uživajte vojvodo.

• Raskrsnica Narodnih heroja i B.Z.Dj., na semaforu pored mene crnac, a u susret ide grupica crnaca. Vidi se po fizionomijama da su svi neka različita Afrika i rekla bih, studenti. U prolazu, svi do jed

Posted Images

6 minutes ago, radisa said:

A ljubi brat? fantom

Odakle to? Ko je to uveo?

2 minutes ago, Nikodije said:

Ima 1 konobar u restoranu na nbg u koji često idem, stalno mi se obraća sa "mili" lol ja sam inače neposredan u komunikaciji i nemam ništa protiv neformalnog obraćanja, al kad sednem i on mi dođe sa "ćao mili, šta ćemo danas" više nisam gladan.

Milo mu je sto te vidi zato sto zna da si galantan i da nisi stipsa kod baksisa? D

8 minutes ago, johan nagel said:

А тек 'кућо', та одвратност је исто једно време била баш актуелна, сад мање

Zašto ti smeta jak Galeb sad

Just now, kronostime said:

Milo mu je sto te vidi zato sto zna da si galantan i da nisi stipsa kod baksisa? D

Počeo je sa "mili" i kad me prvi put video :) al koliko sam čuo on tako svima. Nije neko fensi mesto pa može da prođe.

Да и Галеб то користи, мада је тај тренд заживео прво у неким навијачким куговима, на северу колико знам, зато је још одвратнији :D

А 'мили' конобара тачно замишљам, знам неколико таквих ликова.

4 minutes ago, Pixisis said:

Uvek i svuda neki Combe il giga uvodi

5 minutes ago, Pixisis said:

Imao sam kolegu, tako oko 30-ak godina je imao, tako je završavao skoro svaki razgovor... Nemam pojma odakle, ali kontam da je neka subkultura koju ne poznajm baš....

Ljubi brat je popularizovao Beli Preletačević čini mi se. Čujem to često ali ne koristim.

Lepi, ljubi brat, mili moj wacko

dosta pre Belog je krenulo, poslušaš random epizodu TDI kontrkviza od pre 15 god, svi viču ljubi braat, tad je verovatno bilo na vrhuncu

U ime teme treba dodati na kraju jedno ", a i ono vas" s obzrom da smo se raspisali o tome kako mi pričamo tj naš sleng.

"Ljubi brat" jeste posebna kategorija krindža, hvala bogu pa mi se čini da polako izumire.

Moram priznati da ni ja nešto nisam primetio buraza, tj. nije da mi je nepoznato, ali ne bih pomislio da je nešto masovno u upotrebi.

"Brate" mi je poštapalica koja me i kod sebe nervira, u svim mogućim kontekstima je koristim. Case in point, pre neki dan: "Brate, mama..." isuse

Ali definitivno je gđa Vini pobedila sa nadimkom za rođeno dete, ne može se to prevazići ziga