Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nekretnina na Mediteranu

Featured Replies

Ja kad sam ulazila u saune, nisam se pozdravljala. Stavila svoj peškirić, pogledala na satić koliko je iscurelo i legla i čvarila se. Kad se ispraznio satić, okrenula i dokle je bilo, dotle ležim, ustanem, obrišem se i izađem i danem dušom napaćenom

To je bila finska sauna, suha. U nekoj drugoj se gušim, zato ne ulazim

• Replies 334
  • Views 19.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dok je PPP pucanstvo bilo vitalnije, Desanka je bila tema od znacaja..sad nekretnine na Mediteranu..za koju godinu gde su smederevci na akciji i drva koja stizu na kucnu adresu

• Sad ću ovde da uletim klizećim ali mojih pet centi - nekretnina na moru je zamka, letuješ svake godine na istom mestu, gledaš iste uboge ljude, infrastruktura te neprestano jebucka jer se svuda gradi

• Pored Imotskog? Pa ja znam dosta Hrvata, koji ne bi tamo živeli, a kamoli Srbi...

Posted Images

Jeftinije je nego što se može naći po Dalmaciji ili Trstu je jugozapad Francuske. Naročito Sete i okolina (Agde, Bessan, itd). Klima je idealna, more je lepo, a oštrige i ostali morski plodovi su najbolje baš tu.

@Lo Zingaro

Meni je osecaj u Rigi bio kao da sam sve vreme na mediteranu (doduse bila sam u avgustu) i to mi se bas dopalo.

Riga je biser

Po ovome ispada da je stvarno bolje bezati na Baltik:

vlw3qa24u1gf1.png

Postoji i ova varijanta za one sa dubljim dzepom i vezama. Jaoj svasta ce da smisle. Meni za dz da daju ne zelim. Nisam tica za kafez D. Makar i zlatan bio

The World
No image preview

The World | Luxury Private Residences at Sea

Travel the world without leaving Home® With only 165 Residences aboard The World, each has its own unique story. Residences range from elegant Studios to

Edited by Sandradjer

Pre koji mesec ili godinu je nasoj drzavi u goste dosla delegacija sa Komora..Moj sin je tada video zastavu Komora na banderi..i od tada ne prestaje da prica o Komorima. Doslo je do toga da slusamo radio stanice sa Komora preko radio gardena.

Izbor bi nam bio savrseno jasan da Ukic ne treba da krene u skolu sledece jeseni a bilo kakav sistem bilo cega na Komorima uliva poverenja taman koliko i bilo sta u Srbiji

1 hour ago, Sandradjer said:

@Lo Zingaro

Meni je osecaj u Rigi bio kao da sam sve vreme na mediteranu (doduse bila sam u avgustu) i to mi se bas dopalo.

Riga je biser

I ja sam bio u avgustu i meni se Riga najvise dopala od 3 balticke prestonice. Nekako je najvise grad plus sam veliki ljubitelj Art Nouveau arhitekture. Jedino mi nije jasno gde si pronasla mediteranski smek.

1 hour ago, Shan Jan said:

Po ovome ispada da je stvarno bolje bezati na Baltik:

vlw3qa24u1gf1.png

U Spanji imaju poplave, na Balkanu takodje, kakve nisu bivale ranije (bar ne od wwii naovamo).

2 minutes ago, Mel said:

U Spanji imaju poplave, na Balkanu takodje, kakve nisu bivale ranije (bar ne od wwii naovamo).

Istina. Stvari su malo vise volatile. Ali mislim da stoji da generalno jug postaje sve topliji i neprijatniji (a u taj jug ubrajam i Srbiju).

11 minutes ago, Lo Zingaro said:

I ja sam bio u avgustu i meni se Riga najvise dopala od 3 balticke prestonice. Nekako je najvise grad plus sam veliki ljubitelj Art Nouveau arhitekture. Jedino mi nije jasno gde si pronasla mediteranski smek.

Delim tvoje utiske (i za Helsinki i Kopenhagen), u Viljnusu nisam bila.

Pa sta znam, bas mi je tako bilo u onom strogom centru Rige, usorane ulicice, restorancici i kafei, muzika. Legla mi je )

10 minutes ago, Shan Jan said:

Istina. Stvari su malo vise volatile. Ali mislim da stoji da generalno jug postaje sve topliji i neprijatniji (a u taj jug ubrajam i Srbiju).

Ma postaje, nego ovaj region na jugu je oznacen kao ok za poplave, a deluje da ce neke flash floods biti sve cesce, i pri primorju, i u planinskim krajevima, gradovima kontinentalno.

16 hours ago, le petit nicolas said:

tebe bas nije sramota da pises o dva pasosa i njihovoj zloupotrebi? blink

jos savetujes i patentiras semu...

nisam za sve ppp godine nikog stavila na ignor, al tvoj nalog i pisanje vise ni stapom ne bih dotakla.

poz

Volim i ja Vas.

Nemate Vi pojma šta jeste, a šta nije zloupotreba.

Izvinajvam se što moje pisanje ne može da zadovolji Vaše standarde, potrudiću se da sledeći put bude bolje.

To je zloupotreba, a propisivanje zlatne vize nije? Možeš biti vlasnik nekretnine, plaćati porez, ali ne možeš da boraviš u njoj. Da li Vi shvatate šta pišete? Možda je bolje da se držite stvari o kojima imate neko znanje.

Svako dobro

10 minutes ago, Shan Jan said:

To sto poljoprivrednici uveliko govore da je pitanje da li cemo nadalje moci da uzgajamo kukuruz je dokaz u prilog ovome.

1 minute ago, Jesper23 said:

Volim i ja Vas.

Nemate Vi pojma šta jeste, a šta nije zloupotreba.

Izvinajvam se što moje pisanje ne može da zadovolji Vaše standarde, potrudiću se da sledeći put bude bolje.

To je zloupotreba, a propisivanje zlatne vize nije? Možeš biti vlasnik nekretnine, plaćati porez, ali ne možeš da boraviš u njoj. Da li Vi shvatate šta pišete? Možda je bolje da se držite stvari o kojima imate neko znanje.

Svako dobro

Ja imam državljanstvo BiH s kojim apsolutno ne znam šta bih, jer institucije BiH rade tako super usaglašeno da je nemoguće dobiti i novi matični broj, a ne ostatak dokumenata.

Nisam ga koristila ni ono malo što sam imala posla tamo, nego davala punomoćje. Nit planiram da ga reaktiviram...