July 30, 2025Jul 30 Ja kad sam ulazila u saune, nisam se pozdravljala. Stavila svoj peškirić, pogledala na satić koliko je iscurelo i legla i čvarila se. Kad se ispraznio satić, okrenula i dokle je bilo, dotle ležim, ustanem, obrišem se i izađem i danem dušom napaćenom To je bila finska sauna, suha. U nekoj drugoj se gušim, zato ne ulazim
July 30, 2025Jul 30 Jeftinije je nego što se može naći po Dalmaciji ili Trstu je jugozapad Francuske. Naročito Sete i okolina (Agde, Bessan, itd). Klima je idealna, more je lepo, a oštrige i ostali morski plodovi su najbolje baš tu.
July 31, 2025Jul 31 Author Evo nekih zanimljivih oglasa:https://www.idealista.it/en/immobile/32055662/https://www.idealista.it/en/immobile/32530454/https://www.idealista.it/en/immobile/33126314/za ulaganje:https://www.idealista.it/en/immobile/28514015/https://www.idealista.it/en/immobile/32522057/
July 31, 2025Jul 31 @Lo Zingaro Meni je osecaj u Rigi bio kao da sam sve vreme na mediteranu (doduse bila sam u avgustu) i to mi se bas dopalo.Riga je biser
July 31, 2025Jul 31 Postoji i ova varijanta za one sa dubljim dzepom i vezama. Jaoj svasta ce da smisle. Meni za dz da daju ne zelim. Nisam tica za kafez . Makar i zlatan bioThe WorldThe World | Luxury Private Residences at SeaTravel the world without leaving Home® With only 165 Residences aboard The World, each has its own unique story. Residences range from elegant Studios to Edited July 31, 2025Jul 31 by Sandradjer
July 31, 2025Jul 31 Pre koji mesec ili godinu je nasoj drzavi u goste dosla delegacija sa Komora..Moj sin je tada video zastavu Komora na banderi..i od tada ne prestaje da prica o Komorima. Doslo je do toga da slusamo radio stanice sa Komora preko radio gardena.Izbor bi nam bio savrseno jasan da Ukic ne treba da krene u skolu sledece jeseni a bilo kakav sistem bilo cega na Komorima uliva poverenja taman koliko i bilo sta u Srbiji
July 31, 2025Jul 31 1 hour ago, Sandradjer said:@Lo ZingaroMeni je osecaj u Rigi bio kao da sam sve vreme na mediteranu (doduse bila sam u avgustu) i to mi se bas dopalo.Riga je biserI ja sam bio u avgustu i meni se Riga najvise dopala od 3 balticke prestonice. Nekako je najvise grad plus sam veliki ljubitelj Art Nouveau arhitekture. Jedino mi nije jasno gde si pronasla mediteranski smek.
July 31, 2025Jul 31 1 hour ago, Shan Jan said:Po ovome ispada da je stvarno bolje bezati na Baltik:U Spanji imaju poplave, na Balkanu takodje, kakve nisu bivale ranije (bar ne od wwii naovamo).
July 31, 2025Jul 31 2 minutes ago, Mel said:U Spanji imaju poplave, na Balkanu takodje, kakve nisu bivale ranije (bar ne od wwii naovamo).Istina. Stvari su malo vise volatile. Ali mislim da stoji da generalno jug postaje sve topliji i neprijatniji (a u taj jug ubrajam i Srbiju).
July 31, 2025Jul 31 11 minutes ago, Lo Zingaro said:I ja sam bio u avgustu i meni se Riga najvise dopala od 3 balticke prestonice. Nekako je najvise grad plus sam veliki ljubitelj Art Nouveau arhitekture. Jedino mi nije jasno gde si pronasla mediteranski smek.Delim tvoje utiske (i za Helsinki i Kopenhagen), u Viljnusu nisam bila.Pa sta znam, bas mi je tako bilo u onom strogom centru Rige, usorane ulicice, restorancici i kafei, muzika. Legla mi je
July 31, 2025Jul 31 10 minutes ago, Shan Jan said:Istina. Stvari su malo vise volatile. Ali mislim da stoji da generalno jug postaje sve topliji i neprijatniji (a u taj jug ubrajam i Srbiju).Ma postaje, nego ovaj region na jugu je oznacen kao ok za poplave, a deluje da ce neke flash floods biti sve cesce, i pri primorju, i u planinskim krajevima, gradovima kontinentalno.
July 31, 2025Jul 31 16 hours ago, le petit nicolas said:tebe bas nije sramota da pises o dva pasosa i njihovoj zloupotrebi? jos savetujes i patentiras semu...nisam za sve ppp godine nikog stavila na ignor, al tvoj nalog i pisanje vise ni stapom ne bih dotakla.pozVolim i ja Vas.Nemate Vi pojma šta jeste, a šta nije zloupotreba.Izvinajvam se što moje pisanje ne može da zadovolji Vaše standarde, potrudiću se da sledeći put bude bolje.To je zloupotreba, a propisivanje zlatne vize nije? Možeš biti vlasnik nekretnine, plaćati porez, ali ne možeš da boraviš u njoj. Da li Vi shvatate šta pišete? Možda je bolje da se držite stvari o kojima imate neko znanje.Svako dobro
July 31, 2025Jul 31 10 minutes ago, Shan Jan said:Istina. Stvari su malo vise volatile. Ali mislim da stoji da generalno jug postaje sve topliji i neprijatniji (a u taj jug ubrajam i Srbiju).To sto poljoprivrednici uveliko govore da je pitanje da li cemo nadalje moci da uzgajamo kukuruz je dokaz u prilog ovome.
July 31, 2025Jul 31 1 minute ago, Jesper23 said:Volim i ja Vas.Nemate Vi pojma šta jeste, a šta nije zloupotreba.Izvinajvam se što moje pisanje ne može da zadovolji Vaše standarde, potrudiću se da sledeći put bude bolje.To je zloupotreba, a propisivanje zlatne vize nije? Možeš biti vlasnik nekretnine, plaćati porez, ali ne možeš da boraviš u njoj. Da li Vi shvatate šta pišete? Možda je bolje da se držite stvari o kojima imate neko znanje.Svako dobroJa imam državljanstvo BiH s kojim apsolutno ne znam šta bih, jer institucije BiH rade tako super usaglašeno da je nemoguće dobiti i novi matični broj, a ne ostatak dokumenata. Nisam ga koristila ni ono malo što sam imala posla tamo, nego davala punomoćje. Nit planiram da ga reaktiviram...