December 15, 2025Dec 15 4 minutes ago, Milošica said:@Mindaugas ŽukauskasPa nisam ni ja pisao, ali naravno da je Ostoja tu minoran faktor u odnosu na to kako želi predstaviti sebe i da je Željko sve pokrenuo. Pričam o onome što nije direktno državno.Prosto uz sve mane koje je Željko u ovom mandatu pokazao, neverovatno mi je da neko ne shvata koliko je bitan bio njegov ostanak gledajući širu sliku.Svi shvataju šta je Žoc doneo, i kako je izdigao KKP u odnosu na period pre njegovog dolaska. Kapiram da oko toga ne moramo da trošimo vreme.No, on je sam otišao, i šta sad činiti dalje?Tražiti žrtvenog jarca zbog njegovog odlaska je potpuno iracionalno i infantilno, nego treba razmišljati šta i kako dalje. Sezona je u jeku, i treba delati brzo.
December 15, 2025Dec 15 DA se navijači pitaju, Ostoja bi trebalo da leti. U decembru.Pa dok se okupi nova uprava, pa novi trener, pa namakne novi budžet, prođe voz.Po meni, nek tera limar do kraja sezone, pa nek se u junu svode računi i glasa o poverenju. Sve ostalo je put propast. S tim što bih ja dao poverenje MOCu da vozi do kraja, pa kako bude.
December 15, 2025Dec 15 Kakav novi budžet da se namakne?Pa šta on to daje iz svog džepa, pa kad se pokupi i ode istog trenutka nema para? Ako je nekome do rezultata Moc ne može da ostane trener do kraja.A ako nije do rezultata, pa mogao je i Žoc, je l' tako?
December 15, 2025Dec 15 Srecom pa se navijaci ne pitaju. A i nije da finansiraju klub pa da i mogu da traze da se nesto pitaju. Ima ko se pita, ko je profesionalac, kome je interes kluba iznad svega, tako i povlaci poteze. Mirno spavaj manijace!
December 15, 2025Dec 15 Nova uprava, novi budžet. Ako ima ljudi i firmi koje su spremne da momentalno ulete sa milionima, aferim.Just now, Jimmy Kowalski said:Srecom pa se navijaci ne pitaju. A i nije da finansiraju klub pa da i mogu da traze da se nesto pitaju.Ima ko se pita, ko je profesionalac, kome je interes kluba iznad svega, tako i povlaci poteze. Mirno spavaj manijace!ja mirno spavam od kako više ne pratim sport u Sirbistanu, samo diskutujem sa kolegama furunašima. Ne brini za mene.
December 15, 2025Dec 15 2 minutes ago, Filozof manijak said:DA se navijači pitaju, Ostoja bi trebalo da leti. U decembru.Pa dok se okupi nova uprava, pa novi trener, pa namakne novi budžet, prođe voz.Po meni, nek tera limar do kraja sezone, pa nek se u junu svode računi i glasa o poverenju. Sve ostalo je put propast. S tim što bih ja dao poverenje MOCu da vozi do kraja, pa kako bude.Evo konkretnog posta i predloga razrešenja situacije, umesto cinične histerije. Još jedan wtf iz Željkovog obraćanja, gde je on kao vodio računa da da ostavku pred tri utakmice koje Partizan igra kući, kako bi KKP lakše pregrmeo zemljotres. I onda u sledećoj rečenici - za ovakvo stanje u klubu je kriv Ostoja Mijailović. E, ala si ga amortizovao, jebalo majku.
December 15, 2025Dec 15 2 minutes ago, Filozof manijak said:Nova uprava, novi budžet.Ako ima ljudi i firmi koje su spremne da momentalno ulete sa milionima, aferim.ja mirno spavam od kako više ne pratim sport u Sirbistanu, samo diskutujem sa kolegama furunašima. Ne brini za mene.Super ako mirno spavas. Pusti ti navijace sto brinu sta ce biti sa klubom.
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Evo konkretnog posta i predloga razrešenja situacije, umesto cinične histerije.Još jedan wtf iz Željkovog obraćanja, gde je on kao vodio računa da da ostavku pred tri utakmice koje Partizan igra kući, kako bi KKP lakše pregrmeo zemljotres. I onda u sledećoj rečenici - za ovakvo stanje u klubu je kriv Ostoja Mijailović. E, ala si ga amortizovao, jebalo majku.Ovde si pobrkao hronologiju događaja.
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, smooth.Op said:Ovde si pobrkao hronologiju događaja.Kako misliš?
December 15, 2025Dec 15 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Super ako mirno spavas. Pusti ti navijace sto brinu sta ce biti sa klubom.Pustam ih ja, al mi krivo kad vidim kad rezonuju emotivno kao deca, pa reko da im objasnim malo kako to odrasli rade.
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, Filozof manijak said:Pustam ih ja, al mi krivo kad vidim kad rezonuju emotivno kao deca, pa reko da im objasnim malo kako to odrasli rade.Da, to obicno pomaze. Deca slusaju starije cike koji im objasnjavaju..