December 15, 2025Dec 15 16 minutes ago, Filozof manijak said:Ma zabole mene i za limara, nije mi iz oka ispao.SAmo ne vidim da iko predlaže bilo kakvu alternativu.Pa alternativa je bila da i on napusti, a drugi iz UO preuzme. Da se i sam UO personalno osvezi. Vec si to pitao, vec si dobio odgovore, ali opet recikliramo jedne te iste teme. Dokle vise. I sve to na temi sportskog kluba koji ni ne pratis. Ima i drugih tema na forumu za ubijanje dosade, saraj malo..
December 15, 2025Dec 15 17 minutes ago, Filozof manijak said:Ma zabole mene i za limara, nije mi iz oka ispao.SAmo ne vidim da iko predlaže bilo kakvu alternativu.Ko da predlozi bilo sta? Ko to treba da proceni, usvoji?Ova uprava je kao rukovodstvo drzave u malom, osluskuje sta se kuva u narodu pa pokusava svoja sranja da upakuje u oblandu koja ce delovati jestiva. Sad je problem publika(narod) kojoj je prekurcilo pa marketing poceo da slajfuje, onda opleti po nezahvalnicima sto ne prepoznaju viziju.Ne postoji neka smislena strategija izlaska iz krize, ne zna se da li nov trener ili postojeci, sta sa igrackim kadrom. Sazovu konferenciju i nista smisleno ne kazu osim da su heroji, ko da gledas zvalavog. Sve je to ista grupa ljudi bez ideje, u klubu se krila iza raubovanja zeljkovog imena, u drzavi iza prodaje resursa. Logicno bi bilo da izadju sa nekim planom i brane ga argumentima ali ta predstava je skinuta sa repertoara.Jednostavno, sve je blokirano od strane malih ljudi velike ambicije nedoraslih poziciji koju su zauzeli.
December 15, 2025Dec 15 14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ti danas ne bi saznao da je Željko nekoliko puta pomenuo Ostoju u obraćanju, da nije žvakanjane razumem, sta ne bi saznao? ja sam geldao zeljkovo obracanje istog sekunda kada je izaslo.
December 15, 2025Dec 15 Just now, Кристофер Лумумбо said:ne razumem, sta ne bi saznao? ja sam geldao zeljkovo obracanje istog sekunda kada je izaslo.Takvi ste vi derviši
December 15, 2025Dec 15 7 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:ne razumem, sta ne bi saznao? ja sam geldao zeljkovo obracanje istog sekunda kada je izaslo.1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:Tako sto Zeljko rec o Ostoji nije rekao
December 15, 2025Dec 15 to se odnosilo na deo o tome da si pobrkao hronologiju dogadjaja, zeljko rec nije rekao o ostoji vec se zahvalio na svemu i podneo ostavku. nakon toga krece spasavnje svoje guzice i pravljenje onog cirkusa.
December 15, 2025Dec 15 https://x.com/Slaba_Vajda/status/2000626376886407234Edina boli glava od osetljivih dusica..
December 15, 2025Dec 15 26 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa alternativa je bila da i on napusti, a drugi iz UO preuzme. Da se i sam UO personalno osvezi. Vec si to pitao, vec si dobio odgovore, ali opet recikliramo jedne te iste teme. Dokle vise. I sve to na temi sportskog kluba koji ni ne pratis. Ima i drugih tema na forumu za ubijanje dosade, saraj malo..Malko da odskakućeš sa predlaganjem da šaram. Ako ne možeš normalno da mi odgovoriš na pitanja koja postavljam jer mi je dosadno, slobodan si da me zaobiđeš.Da ne citiram sad kolegu Glija sa NBA teme.
December 15, 2025Dec 15 sve okej, pustio drchela zbog svingerajahttps://nova.rs/vesti/biznis/ostoja-mijailovic-i-zeljko-drcelic-vlasnici-iste-kuce/
December 15, 2025Dec 15 1 hour ago, smooth.Op said:@Mindaugas ŽukauskasNe znam šta pokušavaš.Stvarno ne znaš sta pokušava? 😂Kao da je prvi put da nam se otvaraju crveno bele oči...
December 15, 2025Dec 15 Na 42min krece raport sa derbija, prica o Sasi Pavlovicu, Jokicu.. Windy se proveo kao nikad u zivotu, kaze top 3 tekma na kojoj je bio..
December 15, 2025Dec 15 3 hours ago, Filozof manijak said:DA se navijači pitaju, Ostoja bi trebalo da leti. U decembru.Pa dok se okupi nova uprava, pa novi trener, pa namakne novi budžet, prođe voz.Po meni, nek tera limar do kraja sezone, pa nek se u junu svode računi i glasa o poverenju. Sve ostalo je put propast. S tim što bih ja dao poverenje MOCu da vozi do kraja, pa kako bude.Na svu sreću ne menjamo upravu i budžet i čeone ljude, jer brzi munja Ostoja sve to rešava u letu, evo nije ni pune tri nedelje od ostavke prošlo a on već ima Pinjolu i, kako kaže, još nekoliko kandidata za trenera.
December 15, 2025Dec 15 55 minutes ago, Uskebasi said:Stvarno ne znaš sta pokušava? 😂Kao da je prvi put da nam se otvaraju crveno bele oči...Kakve brate crveno-bele oči? Naš Litvanac nije iz te priče sigurno. Samo gleda na celokupnu situaciju drugačije i to je to. Ja to nikome ne branim, jedino želim da ako navodimo nešto to bude onako kako je i rečeno, ništa drugo.
December 15, 2025Dec 15 8 minutes ago, goofs said:Na svu sreću ne menjamo upravu i budžet i čeone ljude, jer brzi munja Ostoja sve to rešava u letu, evo nije ni pune tri nedelje od ostavke prošlo a on već ima Pinjolu i, kako kaže, još nekoliko kandidata za trenera.Pokušavam da shvatim šta je poenta ovog posta.rečeno je da niko od trenera neće da se prihvati da radi na 6 meseci. Logično ,niko neće da se prihvati vrućeg krompira posle Žocovog fejla i navijača željnih nečije krvi. Zato i kažem, nek tera Ocokoljić do kraja, sad kad nas je Žoc doveo u ovakvu situaciju.Ali mene niko ne pita, ionako samo kenjam po forumu.Imaš ti neki predlog šta i kao bi trebalo dalje? Onako hipotetički.
December 15, 2025Dec 15 Pa ne znam, ti pominješ kako se nema vremena za promenu rukovodstva u sred sezone, a vamo mi 20 dana nemamo trenera (koji btw, može da se potpiše i na duže od 6 meseci), a nemamo ga jer nam je predsednik glup i nesposoban, jer o sportu ne zna ništa, a sad je izgubio i ljude koji mu vode sportsku priču. Doveo je Paspalja eto, koji deluje da nema pojma šta radi.Moj predlog je da Ostoja odjebucka u troskocima iz kluba, neka upravni odbor izabere novog predsedavajućeg i taj novi neka oformi novi sportski sektor od sposobnih ljudi koji će da privoli dobrog trenera da preuzme tim. Ovo su redovne stvari u košarkaškim klubovima, nije SF.Pisao sam već ranije, smara me da se ponavljam, svaki Ostojin potez od Žocove ostavke, uključujući tu i par gostovanja na TVu i ova blamantna prezentacija danas, je bio pogrešan i isključivo u svojstvu održanja svoje guzice i samopromocije, i samo zbog toga je zaslužio da leti, da ovo prethodno sve i zanemarimo. Mini Vučić.1 hour ago, Filozof manijak said:Zato i kažem, nek tera Ocokoljić do kraja, sad kad nas je Žoc doveo u ovakvu situaciju.btw, ako ovo boldovano zaista misliš onda zaista ne znam o čemu dalje da raspravljamo. Željko nas nije doveo u ovu situaciju, čovek je dao ostavku kada je video da ne može više. Željko nije kriv što je predsednik nesposoban, nije kriv što je Zoran Savić napustio klub, kao i Diklić i pola tih članova upravnog odbora koji su bili tu zbog njega, a ne zbog Ostoje.