December 16, 2025Dec 16 4 hours ago, SNARC said:U bilo kom drugom klubu koji ima i manji budzet i manja ocekivanja, Zeljko bi odavno dobio otkaz. Apsolutno sam siguran..zbog nacina na koji ti tim izgleda na parketu, zbog rezultata, zbog toga sto precesto gubimo kad je na noz, zbog toga sto su nam pojacanja diskutabilna..Promenjen je ceo roster pre godinu dana..i opet nista.Kvaka 22 je sto ovo novo svakako ne znaci da ce biti igranja u EL, da ce biti jakog upravnog odbora, sponzora.Sustina - u svakom ozbiljnijem kolektivu, nakon pruzenih sredstava, davanja odresenih ruku i prilike da menja celokupan tim sa kojim radi, covek koji vodi taj tim bi bio smenjen, kako god se on zvao.pa valjda je kvaka (i) u tome da je upravo zeljkov dolazak i lansirao budzet i ocekivanja u ove visineispada da obradovic nije ispunio ocekivanja koja je sam nametnuo svojim dolaskomnije ostoja i ekipa obezbedila evroligu na duze staze i budzet od 25+ miliona pa dovela obradovica "na gotovo" da radi ono sto je zapravo njegov posao, nego je on dosao u evrokup ekipu, a sve nabrojano je u najvecoj meri doslo posle upravo zbog njeganego, videh one ostojine tabele pa mi upalo u oci ono (jasno sa namerom izdvojeno) plate strucnog stabaima li se iole relevantna pretpostavka kolika je zaista bila obradoviceva godisnja plata?u kojim okvirima se uopste krecu plate evroligaskih trenera? @Кристофер Лумумбо mozda?znam da je bila gomila patkometrisanja na temu zeljkove plate, ali nisam ispratio da li je ostalo na tome ili je eventualno izneta konkretna informacija
December 16, 2025Dec 16 2 hours ago, Vasilij Zajcev said:Ostoja sa Paspaljem juče je isti onaj Ostoja koji je sedeo sa Obradovićem pre 4,5 godine. Ostoja u čiji je projekat Žoc verovao i s kojim dogovorio za pet minuta. Kad su se ovde pojavili prvi postovi sa "Željko, da se ne pozdravljamo" ja sam napisao da ga ne treba terati sada već sačekati da se taj zajednički petogodišnji projekat završi, svesti račun i postaviti benchmark za sledeću garnituru. Ali je Obradović zapalio prvi..I da se razumemo, i to je deo njegovog instinkta za preživljavanje. Da je sačekao do kraja sezone bio bi deo propalog petogodišnjeg projekta, ovako je vitez buntovnik koga je oterala vladajuća struktura oličena u prisloničkom skroz u crno odevenom jahaču jedne Viole. Šijo mi ga Đuro, još jedan navijački mit u postojbini mitomana.Za idolopoklonstvo se slažem, te stvari se rade kad neko ode u legendu/penziju. Digneš mu spomenik, nazoveš halu po njemu, napraviš neku nagradu da se po njemu zove. To su valjda prave vrednosti i lagacy, a ne ovde da se gubenjamo svi danima i nedeljama kako je on bogom dan za sve situacije i kako bolje nema niti će ikad biti.Ali za ovo drugo se bogami ne slažem. Motiv odlaska Željka je čvrsto jasan i zaista ne vidim da se iza bilo čega sakrio. Gde ćeš veće priznanje od ostavke. Jasno je šta ostavka znači - preuzimanje odgovornosti za atmosferu, za rezultate i za igru, i za dovođenje mnogih igrača (vidimo i ne svih).Valjda je takođe svima jasno da je jedan od dva razloga njegovog obraćanja bila kriminalna reakcija Ostoje na ostavku. Sve, ali baš sve što je Ostoja uradio nakon Žocove ostavke ukazuje na to da on ne da nema morala, nego prosto, najprostije ne zna ni šta znači biti moralno odgovoran. Čak i neko da mu kaže, pravio bi se mrtav. Pa i ova konferencija juče, horor u nastavcima.Interesantno, zna za sramotu, pa ne sme u halu.Jako mi je Žao što je Palja došao nakon Željka i u isto vreme mi stvara veliku enigmu (jel moguće da je u tolikim govnima da je morao da ulazi u ovo u ovom trenutku). Žoc kad je dolazio u klub ipak nije imao prijatelja prethodnika koji se sa Ostojom nespretno rastao. Edited December 16, 2025Dec 16 by Scouser
December 16, 2025Dec 16 2 hours ago, April said:Na topiku i javnosti generalno, i dalje dominira tema o bivšem treneru, a sutra je utakmica. Tabloidi i podkasti melju o lažnim transferima i šbbkbb, a na parket u sredu izlaze neki ljudi kojima je malo krenulo i sa dve pobede mogu da okrenu sezonu.Trenutno me zanima samo Mirko i njegova škvadra. Za prosutim mlekom ne plačem.super, onda nemoj da pratis te podcaste i forume i prati samo ono sto te trenutno zanima. mene zanima mudjin vlogmas, a svi pricaju o bakinom jer je ponovo u nekoj drami, pa ne kukam o tome na forumu vec iskljucivo gledam mudjin vlogmas. inace, igraci su dobili podrsku na derbiju i sve je bilo ok.
December 16, 2025Dec 16 U 16:30 na AP1 intervju Kristine sa katalonskom ćelavom prevarom. Edited December 16, 2025Dec 16 by Nikodije
December 16, 2025Dec 16 e paljo, paljoDnevni list DanasMirko Ocokoljić: „Nijedan trener neće reći da ne želi da...Košarkaši Partizana u sredu 17. decembra dočekuju ekipu Virtusa iz Bolonje u meču 16. kola Evrolige.
December 16, 2025Dec 16 17 minutes ago, cedo said:e paljo, paljoDnevni list DanasMirko Ocokoljić: „Nijedan trener neće reći da ne želi da...Košarkaši Partizana u sredu 17. decembra dočekuju ekipu Virtusa iz Bolonje u meču 16. kola Evrolige.ostoja treba da uplati palji neki kurs iz javnog nastupa, ili da ga neko driluje s vremena na vreme
December 16, 2025Dec 16 On 12/13/2025 at 12:32 AM, Кристофер Лумумбо said: Edited December 16, 2025Dec 16 by hooyadahoo
December 16, 2025Dec 16 Kada sam slušao juče Paspalja šta je rekao pomislio sam da će Ocokoljić reći da niko nigde nikad nije rekao da ne želi da bude prvi trener. I to je i rekao samo na svoj način. Bože koji retardi majku im jebem. Što bi rekao Željko Pantić sačuvaj me Bože kuge, zemljotresa i Partizanovih legendi. Edited December 16, 2025Dec 16 by theanswer
December 16, 2025Dec 16 Just now, theanswer said:Kada sam slušao juče Paspalja šta je rekao pomislio sam da će Ocokoljić reći da niko nigde nikad nije rekao da ne želi da bude prvi trener. I to je i rekao samo na svoj način. Bože koji retardi majku im jebem.bukvalno isto
December 16, 2025Dec 16 Onima koje zanima da li mister O. zaista jeste ili nije “posle mene potop” lik predlažem se prisete stanja nakon njegovog odlaska u poslednja četiri tima koja je trenirao (repka, PAO, Fener, KKP) i koliko je vremena bilo potrebno za stabilizaciju. Edited December 16, 2025Dec 16 by Heaviside
December 16, 2025Dec 16 evo, prisecam se stanja u pao i u feneru i pokusavam da shvatim kako je to odgovornost gospodina o.
December 16, 2025Dec 16 stabilizacijaby milka planinc pa želimir je od njih napravio četvorostrukog(petostrukog) prvaka evropeo kakvoj stabilizaciji se priča pa popeo ih je na sam krov evrope