Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

4 hours ago, SNARC said:

U bilo kom drugom klubu koji ima i manji budzet i manja ocekivanja, Zeljko bi odavno dobio otkaz. Apsolutno sam siguran..zbog nacina na koji ti tim izgleda na parketu, zbog rezultata, zbog toga sto precesto gubimo kad je na noz, zbog toga sto su nam pojacanja diskutabilna..

Promenjen je ceo roster pre godinu dana..i opet nista.

Kvaka 22 je sto ovo novo svakako ne znaci da ce biti igranja u EL, da ce biti jakog upravnog odbora, sponzora.

Sustina - u svakom ozbiljnijem kolektivu, nakon pruzenih sredstava, davanja odresenih ruku i prilike da menja celokupan tim sa kojim radi, covek koji vodi taj tim bi bio smenjen, kako god se on zvao.

pa valjda je kvaka (i) u tome da je upravo zeljkov dolazak i lansirao budzet i ocekivanja u ove visine

ispada da obradovic nije ispunio ocekivanja koja je sam nametnuo svojim dolaskom

nije ostoja i ekipa obezbedila evroligu na duze staze i budzet od 25+ miliona pa dovela obradovica "na gotovo" da radi ono sto je zapravo njegov posao, nego je on dosao u evrokup ekipu, a sve nabrojano je u najvecoj meri doslo posle upravo zbog njega

nego, videh one ostojine tabele pa mi upalo u oci ono (jasno sa namerom izdvojeno) plate strucnog staba

ima li se iole relevantna pretpostavka kolika je zaista bila obradoviceva godisnja plata?

u kojim okvirima se uopste krecu plate evroligaskih trenera? @Кристофер Лумумбо mozda?

znam da je bila gomila patkometrisanja na temu zeljkove plate, ali nisam ispratio da li je ostalo na tome ili je eventualno izneta konkretna informacija

• Replies 12.1k
  • Views 620.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

2 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Ostoja sa Paspaljem juče je isti onaj Ostoja koji je sedeo sa Obradovićem pre 4,5 godine. Ostoja u čiji je projekat Žoc verovao i s kojim dogovorio za pet minuta. Kad su se ovde pojavili prvi postovi sa "Željko, da se ne pozdravljamo" ja sam napisao da ga ne treba terati sada već sačekati da se taj zajednički petogodišnji projekat završi, svesti račun i postaviti benchmark za sledeću garnituru. Ali je Obradović zapalio prvi..

I da se razumemo, i to je deo njegovog instinkta za preživljavanje. Da je sačekao do kraja sezone bio bi deo propalog petogodišnjeg projekta, ovako je vitez buntovnik koga je oterala vladajuća struktura oličena u prisloničkom skroz u crno odevenom jahaču jedne Viole. Šijo mi ga Đuro, još jedan navijački mit u postojbini mitomana.

Za idolopoklonstvo se slažem, te stvari se rade kad neko ode u legendu/penziju. Digneš mu spomenik, nazoveš halu po njemu, napraviš neku nagradu da se po njemu zove. To su valjda prave vrednosti i lagacy, a ne ovde da se gubenjamo svi danima i nedeljama kako je on bogom dan za sve situacije i kako bolje nema niti će ikad biti.

Ali za ovo drugo se bogami ne slažem. Motiv odlaska Željka je čvrsto jasan i zaista ne vidim da se iza bilo čega sakrio. Gde ćeš veće priznanje od ostavke. Jasno je šta ostavka znači - preuzimanje odgovornosti za atmosferu, za rezultate i za igru, i za dovođenje mnogih igrača (vidimo i ne svih).

Valjda je takođe svima jasno da je jedan od dva razloga njegovog obraćanja bila kriminalna reakcija Ostoje na ostavku. Sve, ali baš sve što je Ostoja uradio nakon Žocove ostavke ukazuje na to da on ne da nema morala, nego prosto, najprostije ne zna ni šta znači biti moralno odgovoran. Čak i neko da mu kaže, pravio bi se mrtav. Pa i ova konferencija juče, horor u nastavcima.

Interesantno, zna za sramotu, pa ne sme u halu.

Jako mi je Žao što je Palja došao nakon Željka i u isto vreme mi stvara veliku enigmu (jel moguće da je u tolikim govnima da je morao da ulazi u ovo u ovom trenutku). Žoc kad je dolazio u klub ipak nije imao prijatelja prethodnika koji se sa Ostojom nespretno rastao.

Edited by Scouser

2 hours ago, April said:

Na topiku i javnosti generalno, i dalje dominira tema o bivšem treneru, a sutra je utakmica. Tabloidi i podkasti melju o lažnim transferima i šbbkbb, a na parket u sredu izlaze neki ljudi kojima je malo krenulo i sa dve pobede mogu da okrenu sezonu.

Trenutno me zanima samo Mirko i njegova škvadra. Za prosutim mlekom ne plačem.

super, onda nemoj da pratis te podcaste i forume i prati samo ono sto te trenutno zanima. mene zanima mudjin vlogmas, a svi pricaju o bakinom jer je ponovo u nekoj drami, pa ne kukam o tome na forumu vec iskljucivo gledam mudjin vlogmas.

inace, igraci su dobili podrsku na derbiju i sve je bilo ok.

U 16:30 na AP1 intervju Kristine sa katalonskom ćelavom prevarom.

Edited by Nikodije

e paljo, paljo

Dnevni list Danas
No image preview

Mirko Ocokoljić: „Nijedan trener neće reći da ne želi da...

Košarkaši Partizana u sredu 17. decembra dočekuju ekipu Virtusa iz Bolonje u meču 16. kola Evrolige.
On 13. 12. 2025. at 0:32, Кристофер Лумумбо said:

IMG_7556.jpeg

Screenshot_2025-12-16-14-57-21-171_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

17 minutes ago, cedo said:

e paljo, paljo

Dnevni list Danas
No image preview

Mirko Ocokoljić: „Nijedan trener neće reći da ne želi da...

Košarkaši Partizana u sredu 17. decembra dočekuju ekipu Virtusa iz Bolonje u meču 16. kola Evrolige.

ostoja treba da uplati palji neki kurs iz javnog nastupa, ili da ga neko driluje s vremena na vreme

On 13. 12. 2025. at 0:32, Кристофер Лумумбо said:

IMG_7556.jpeg

Screenshot_2025-12-16-15-43-09-153_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

On 12/13/2025 at 12:32 AM, Кристофер Лумумбо said:

IMG_7556.jpeg

17658971610374871677039320949043.jpg

Edited by hooyadahoo

Kada sam slušao juče Paspalja šta je rekao pomislio sam da će Ocokoljić reći da niko nigde nikad nije rekao da ne želi da bude prvi trener. I to je i rekao samo na svoj način. Bože koji retardi majku im jebem. Što bi rekao Željko Pantić sačuvaj me Bože kuge, zemljotresa i Partizanovih legendi.

Edited by theanswer

Just now, theanswer said:

Kada sam slušao juče Paspalja šta je rekao pomislio sam da će Ocokoljić reći da niko nigde nikad nije rekao da ne želi da bude prvi trener. I to je i rekao samo na svoj način. Bože koji retardi majku im jebem.

bukvalno isto

Onima koje zanima da li mister O. zaista jeste ili nije “posle mene potop” lik predlažem se prisete stanja nakon njegovog odlaska u poslednja četiri tima koja je trenirao (repka, PAO, Fener, KKP) i koliko je vremena bilo potrebno za stabilizaciju.

Edited by Heaviside

evo, prisecam se stanja u pao i u feneru i pokusavam da shvatim kako je to odgovornost gospodina o.

Ima neku jaku rušilačku energiju, neku kletvu.

stabilizacijaby milka planinc pa želimir je od njih napravio četvorostrukog(petostrukog) prvaka evrope

o kakvoj stabilizaciji se priča pa popeo ih je na sam krov evrope