Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

7 minutes ago, Milošica said:

I kako se taj Trinkijeri proveo kod Ostoje?

Vrhunski

• Replies 12.1k
  • Views 620.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

9 minutes ago, MiddleClass said:

Jel zaista mislis da ce Srbija da ozdravi sa ljudima (studentima, forumasima, narodom nebitno) kojima termini siptar i peder sluze da negativno okvalifikuju drugu osobu? fantom

Najbolje da ostane Vučić da vlada, jer eto, kme, kme, nemojte da vređate...

1 minute ago, garmonbozia said:

Jes, Željko se polomio da zadrži Balšonea.

Hteo je da ga zadrži, s tim što je Balša manje bitan u celoj priči jer se ne bi naigrao u EL. Više simbolički pokazuje situaciju oko ostalih igrača koji bi nam jako značili ove sezone a takođe je trebalo da ostanu.

7 minutes ago, Ryo said:

Brandon Davis napustio ekipu, iako to Željko nije želeo.

Koprivica napustio ekipu, iako to Željko nije želeo.

Isiah Mike napustio ekipu, iako to nije Želeo.
Osetkowski doveden, iako ga nisu želeli ni Željko, ni Zoran.
Murinen doveden, kao marketinško pojačanje. Njega Željko sigurno nije želeo.

Prodat Nilikina, u sred sezone, šatro nemamo para za centra.

Najavljivani igrači koji prave razliku, dovedeni Kelates i Bruno.
Oko Bruna bilo neko kašnjenje, zbog neke izjave Ostoje.

Elajdža Brajant bio u planu pre Parkera, ali je procenjeno da Parker daje veći noise i bolji je za imidž kluba.

Naravno da je bio bušen i od pojedinih igrača. Ne bi se onda desile serije od 20 - 0, ili poraz protiv Asvela. Ali to sa igračima je neka druga priča. Da li je neko od igrača huškan od strane uprave? To ne znam.

Uprava je Željku okrenula leđa i jedva čekala da on kiksne i da sam da ostavku. Zato mu je i podmuklo dodato ono 'neopoziva'.

Da ne pomjnjem i da je javno podržao studente i tako sebi natovario dodatno breme koji više nije mogao da nosi. Ali je barem ostao častan čovek, kao što je uvek i bio.

@sigurnost šta se smeješ, ulizice?

Ti da ćutiš, ti si senkrup.

17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

tako što je pušten da vodi bitke koje je trebao klub da vodi i da ga uzme u zaštitu, da mu omogući samo isključivo da se bavi terenom

prosto ostoja se samo lagano izmakao

Ovo mogu da razumem, ali da se ne lažemo, u ovoj i ovakvoj Srbiji niti jedna uprava to ne bi mogla da mu odradi. To je i on morao znati kada je dolazio ovde. I potpuno ga razumem što je digao ruke i otišao.

Iz istog razloga i ja više ne pratim sport.

12 minutes ago, Milošica said:

Hteo je da ga zadrži, s tim što je Balša manje bitan u celoj priči jer se ne bi naigrao u EL. Više simbolički pokazuje situaciju oko ostalih igrača koji bi nam jako značili ove sezone a takođe je trebalo da ostanu.

prilično je to klimavo što je željko ispričao. da je neko drugi rekao kako su prodali dejvisa bez njegovog znanja (što je jedan par cipela ali dalje se insinuira da ga je želeo i dalje u ekipi), ljudi bi se smejali. onaj idealni jabari iz barcelone, koji isporučuje u napadu, bi bio idealna smejurija u paru sa opet idealnim dejvisom u odbrani. to bi bilo baš nezapamćeno, taman i da ne provedu minuta zajedno na parketu.

pričali smo već o odricanju od ntilikine da bi se doveo fernando a između njih metar dana i kusur razmaka. neko reče da je to bio lapsus ali svakako frank nije bio viđen kao igrač koji radi pos'o, uostalom nije ni igrao ono što mu je forte.

ceo taj parketni neuspeh, ja i dalje vidim prosto: željko se ovih godina svog trenerskog života, loži na surovi prangijato i generalno efikasan napad iz velikog broja poseda.

videli smo u jednoj iteraciji koliko to moćno može da izgleda, dok smo u dve-tri videli koliko to može biti bedno, kada ne fercera.

što se tiče beefa sa ostojom, sve 5, tu greške nema ali što se tiče terena, jbga.

jel beše nakon tekme sa hapoelom zavapio kako ne možete da pazarite igrača od pet milki? okej, al možete nekoliko od 2ipo i onda još gomilicu od cca milionče.

tako da ima nešto i do željka. trebalo je štagod da je imao problematično sa igračima i/ili ostojom da rešava mnogo ranije ali avaj.

Naravno da ima mnogo i do Željka, ali između Ostoje/Miška i Željka naravno da ću pre verovati drugom za ove stvari koje su povezane indirektno sa terenom.

Ok, pomeramo se sa mrtve tačke. Ostoja je kriv jer nije zaštitio Obradovića od blata srpske košarke i Nebojše Čovića. Bojim se da je itekako znao gde dolazi i šta ga očekuje kada je potpisivao taj ugovor sa Ostojom. Kao i da bi suma u tom ugovoru bila daleko manja da dolazi u privatizovan klub u uređenoj i normalnoj zemlji naše veličine. Željko je svojim dolaskom pristao na ceo taj paket.

Željko je želeo Ajzeju Majka da ostane? Izvinite, ali meni ni u jednom momentu prošle sezone to nije izgledalo tako. Štaviše, bio je tretiran kao Osetkowski ove sezone. I ono što odigra, bio bi nariban posle prve greške, i onda 2-3 tekme hlađenja.

"Ko posle Ostoje?"

Mi ovako, a ostali neka pevaju

D

4 minutes ago, Milošica said:

"Ko posle Ostoje?"

neškotm

Just now, Milošica said:

"Ko posle Ostoje?"

Tako je, ali ne u smislu da je Ostoja nezamenjiv, nego u smislu da najverovatnije i naslednik mora biti sns ćaci.

Pa nisam ja pisao na ovom topiku da je klub maltene samoodrživ i da fercera uz znatno manju podršku države, od nekih. Ko je to obezbedio nego precednik Ostoja, koji 'jeste sns, ali je daleko benignija zverka od Čovića'. Maltene opozicija. Nisam ja to pisao na ovom topiku.

7 minutes ago, Milošica said:

"Ko posle Ostoje?"

I dalje niko da napise sta se zamera Ostoji.

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

neškotm

Kazu da vise voli belo nego crno pa ga u drustvu zovu sNeško fantom

@Mindaugas Žukauskas

Pa nisam ni ja pisao, ali naravno da je Ostoja tu minoran faktor u odnosu na to kako želi predstaviti sebe i da je Željko sve pokrenuo. Pričam o onome što nije direktno državno.

Prosto uz sve mane koje je Željko u ovom mandatu pokazao, neverovatno mi je da neko ne shvata koliko je bitan bio njegov ostanak gledajući širu sliku.

Edited by Milošica