Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Popular Post
3 minutes ago, Milošica said:

Meni ipak ovo novo probijanje dna

Apsolutno.

Paspalj koji kaže da MISLI da Ocokoljić ni ne želi da bude prvi trenr. Ono na kraju sa Radom. Ostojina samopromocija. Novinari mu ne izlaze iz dupeta, nisu bila 2 poštena pitanja na konferenciji. A samo je bilo potrebno pitati: vi ste predsednik Partizana, 90% navijača Partizana na želi da budete predsedniik, zašto ne podnesete ostavku onda, koji vam je motiv?

• Replies 12.1k
  • Views 620.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

I dalje ne kapiram Ostojinu krivicu u Žocovom fejlovanju sa ekipom.

59 minutes ago, Filozof manijak said:

Pusti da prodje jos malo vremena pa ces shvatiti,nije tesko veruj mi

3 minutes ago, Filozof manijak said:

+1

6 minutes ago, theanswer said:

Apsolutno.

Paspalj koji kaže da MISLI da Ocokoljić ni ne želi da bude prvi trenr. Ono na kraju sa Radom. Ostojina samopromocija. Novinari mu ne izlaze iz dupeta, nisu bila 2 poštena pitanja na konferenciji. A samo je bilo potrebno pitati: vi ste predsednik Partizana, 90% navijača Partizana na želi da budete predsedniik, zašto ne podnesete ostavku onda, koji vam je motiv?

"A kako vi znate koliko procenata navijača Partizana ne želi da ja budem predsednik? Ja mislim da je to jedna glasna izmanipulisana manjina, a da velika većina navijača ume da ceni sve što je urađeno u prethodnih 8 godina"

Edited by Nikodije

On 13. 12. 2025. at 0:32, Кристофер Лумумбо said:

IMG_7556.jpeg

Posle srede sam opet pomocni trener i imacu vise vremena pa mozemo tad se vidimo. Eto vidimo se jedan dan posle srede

Sve je lepo predsednik rekao. Palja malo trokira nepovezano prica

9 minutes ago, Nikodije said:

"A kako vi znate koliko procenata navijača Partizana ne želi da ja budem predsednik? Ja mislim da je to jedna glasna izmanipulisana manjina, a da velika većina navijača ume da ceni sve što je urađeno u prethodnih 8 godina"

Tiha većina...

x

aezxlr.jpg

Sad ozbiljno, ne pamtim da smo ikada ovako nisko pali. Da neko izađe ovako javno i u svrhu samorpomocije suptilno sere po prethodnom, trenutnom i budućem treneru, po igračima. Ovo je FKP modus operandi, a FKP sam prestao da pratim pre više od 15 godina.

Paspalju ne zameram što je tu, ali mislim da bi bolje bilo da nije tu, ne treba mu ovo.

Znamo svi ko je Ostoja, ali Paspalj…

Pri tome ni ne mislim na moral u smislu odnosa prema ćacijima. I jedan Željko je došao da radi u Ostojinom Partizanu, jedan Duško u Čovićevoj Zvezdi, Saša u Drčelićevoj, ali ovo je toliko glupo prema sebi i nelojalno prema partizanštini i zajedništvu kojd neguju generacije igrača i trenera Partizana kojima i on pripada i koje KKP čine posebnim klubom.

Još dođe i momentalno se popiša po dvojicu najvećih pojačanja koji imaju ugovore na još godinu i po i iznese visinu njihovih plata, misli da trenutni prvi trener ni ne želi da bude prvi trener itd.

Edited by Heaviside

2 minutes ago, goofs said:

Sad ozbiljno, ne pamtim da smo ikada ovako nisko pali. Da neko izađe ovako javno i u svrhu samorpomocije suptilno sere po prethodnom, trenutnom i budućem treneru, po igračima. Ovo je FKP modus operandi, a FKP sam prestao da pratim pre više od 15 godina.

Paspalju ne zameram što je tu, ali mislim da bi bolje bilo da nije tu, ne treba mu ovo.

Kako ne zameras Paspalju, a upravo on kao SD za trenutnog trenera kaze da misli da ne zeli da ostane na ovoj poziciji, proziva svog prethodnika i Zeljka, istovremeno poliva po sadasnjim igracima..

i sedi i klima glavom dok ovaj ološ pokazuje neki ppt iz vrtića koji treba da pokaže da je on u svom poslu bolji nego što je gosn Obradović, Paspaljev saborac i prijatelj, u svom

Dupli post

Odlucio sam ovaj da izmenim

Edited by shimpr