Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Željko, Željko, Željko...

Nema Željka, shvatite to, ali ima Virtusa u sredu i Žalgirisa u petak.

Nema Pejna, nema Bizlija. Imamo Washa, imamo Bongu, imamo Tajrika i imamo Mirka. Oko njih treba svi da se okupimo - do daljnjeg. Da ne dozvolimo da propadne sezona.

Limar je dovođenjem penzosa Paspalja pravo iz kafane pokazao koliko pojma nema. Čovek koji ne da nikad nije radio posao sportskog direktora, nego 30 godina samo troši penziju; po kratkom postupku pokaže apsolutno neznanje vređajući dva jedina plejmejkera koje ima i rušeći ono malo hemije iz poslednje 4 utakmice.

Ali do daljnjeg, to je što je. Partizan je veći od pomenutih i svako ko plasira novu mitomaniju zapravo sere po Kići, Praji, Profesoru, Saletu, Duletu, Dudi i svima koji su taj hram izgradili. Postoji samo teren i tribine i u sredu i petak tamo nam je mesto.

• Replies 12.1k
  • Views 620.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

7 hours ago, Jimmy Kowalski said:

https://x.com/Slaba_Vajda/status/2000626376886407234

Edina boli glava od osetljivih dusica..

Samo je zajeb u tome što je ovo sad baš vreme tih osetljivih dušica. Tako sigurno igrači razmišljaju, tu dileme nema. Pa eno i Vasa Micić je čini mi se govorio kako ne dozvoljava povišen ton, valjda je rekao Šarasu dok je bio u Žalgirisu da to ne radi. I sad kao treba da se iščuđavamo što je to problem kod Amera.

6 hours ago, goofs said:

btw, ako ovo boldovano zaista misliš onda zaista ne znam o čemu dalje da raspravljamo. Željko nas nije doveo u ovu situaciju, čovek je dao ostavku kada je video da ne može više. Željko nije kriv što je predsednik nesposoban, nije kriv što je Zoran Savić napustio klub, kao i Diklić i pola tih članova upravnog odbora koji su bili tu zbog njega, a ne zbog Ostoje.

Ja upravo mislim da je u ovome najveći problem na temi, jebena idolatrija u Žoca.

Ja mislim da je Željko najodgovorniji što mu je ekipa u sred decembra izgledala i igrala onako kako je izgledala i igrala, a to svi imamo oči da vidimo kako je izgledala. A ne limar, Savić ili Diklić.

Ako o ovome ne može da se raspravlja, onda možemo žmuriti, praviti se ludim i upirati prstom u sve druge tražeći krivce.

Drugo, kad je već video da ne može više dalje, moglo se lepo sesti sa upravom i naći neko rešenje šta posle njega, da predloži naslednika na klupi kako bi klub i ekipa što bezbolnije prošli kroz period tranzicije nakon ostavke. Ako nešto prezirem u životu, to su likovi posle mene potop.

5 hours ago, April said:

Nema Željka, shvatite to, ali ima Virtusa u sredu i Žalgirisa u petak.

Nema Pejna, nema Bizlija. Imamo Washa, imamo Bongu, imamo Tajrika i imamo Mirka. Oko njih treba svi da se okupimo - do daljnjeg. Da ne dozvolimo da propadne sezona.

Boldovano je suština

10 minutes ago, Filozof manijak said:

Ako nešto prezirem u životu, to su likovi posle mene potop.

"Te 2017. godine Partizan je bio u teškoj situaciji..."

Mislim da si malo pobrkao ono što sam rekao

Hint: posle.

Ono što svako od vas ima problem da shvati jeste da ne branim limara, nego se ne pravim ćorav da ne vidim čija je odgovornost najveća.

Kad se malo isključe emocije, stvari su mnogo jasnije.

Edited by Filozof manijak

20 minutes ago, smooth.Op said:

"Te 2017. godine Partizan je bio u teškoj situaciji..."

Nema veze jedno s drugim.

Brate jebeš limara, nijedan iole normalan čovek se ne bi valjao u naprednjackom blatu. Nebitan je u kontekstu utvrđivanja neke krivice ovde iz prostog razloga što mu se ne može verovati. Ali jbte on je bio u SNSu kad je preuzeo klub. Kad je dovodio Trinkija i Zoca (pitao sam ko je doveo Zoca, ako ne on, ali mi niko nije odgovorio, stvarno ne znam pozadinu priče ako neke uopšte ima), bio je i kada su se vraćali dugovi, kada smo prešli u Arenu itd itd. To je taj isti limar. Bilo je ovde likova koji su rekli - Partizan ne, dok se to ne promeni, ali velika većina je retko bacala upravu na lomaču dok su stvari išle na bolje, bar što se tiče uslova i rezultata. Meni je to ok, ja volim Partizan bez obzira na političke veze. Da li mi smeta, naravno da mi smeta, ali sam Partizan junkie, jbga, šta da radim.

A druge strane je odnos Partizana i Zoca. Kao 2 napaljena tinejdžera, what could possibly go wrong. Zoc je bio egomanijak oduvek, pri tom se vraća u grad koji voli, u tim koji obožava, među navijače za koje je Mesija lično. Preuzimam odgovornost, ali telefoni. Preuzimam odgovornost, ali avion. Preuzimam odgovornost, ali predsednik. I nije mu prvi put, aka evropsko u Beogradu. Nije toliki problem što su ga navijači stavili na oltar iznad Hrista, veći je taj što je on u to poverovao i prihvatio.

Mislim da je diskusija otišla u ćorsokak između ostalog i zato što se priča o 2 različite stvari.

1. Da li pošumljeni smrad

2. Da li Zoc kriv za rezultate

Obe su moguće istovremeno, ne isključuju se.

Opet nešto izvrćete Željkovo obraćanje.

Pored konferencije od juče koja je bila ultra sramotna.

Ali nastavite. Ne sumnjam da će vas biti još više. Pozornica je postavljena.

Brte, diskutujemo najnormlanije. Kojih nas će to biti još više? Koji smo to mi?

Koji vam je đavo, ispada da mrzim Partizan ili da sam jebeni ćaci ako iskažem svoj stav, pa makar on bio i i pogrešan. Jbt, šta vam je?

U bilo kom drugom klubu koji ima i manji budzet i manja ocekivanja, Zeljko bi odavno dobio otkaz. Apsolutno sam siguran..zbog nacina na koji ti tim izgleda na parketu, zbog rezultata, zbog toga sto precesto gubimo kad je na noz, zbog toga sto su nam pojacanja diskutabilna..

Promenjen je ceo roster pre godinu dana..i opet nista.

Kvaka 22 je sto ovo novo svakako ne znaci da ce biti igranja u EL, da ce biti jakog upravnog odbora, sponzora.

Sustina - u svakom ozbiljnijem kolektivu, nakon pruzenih sredstava, davanja odresenih ruku i prilike da menja celokupan tim sa kojim radi, covek koji vodi taj tim bi bio smenjen, kako god se on zvao.

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Brte, diskutujemo najnormlanije. Kojih nas će to biti još više? Koji smo to mi?

Koji vam je đavo, ispada da mrzim Partizan ili da sam jebeni ćaci ako iskažem svoj stav, pa makar on bio i i pogrešan. Jbt, šta vam je?

Diskutuješ kao da si pao s marsa.

Na osnovu ličnog utiska, zanemarujući konkretne stvari i činjenice.

Idem nešto pametno raditi, sve je ovde ispisano. Još sinoć sam rekao da neću više, ali bude jače od mene da moram da reagujem na neke stvari. Označiti Željka kao "posle mene potop" lika, dok smo juče imali prezentaciju na tu temu...

19 minutes ago, smooth.Op said:

Diskutuješ kao da si pao s marsa.

Na osnovu ličnog utiska, zanemarujući konkretne stvari i činjenice.

Idem nešto pametno raditi, sve je ovde ispisano. Još sinoć sam rekao da neću više, ali bude jače od mene da moram da reagujem na neke stvari. Označiti Željka kao "posle mene potop" lika, dok smo juče imali prezentaciju na tu temu...

Moj problem je što ništa konkretno ovde nije rečeno, niti bilo kakve činjenice, nego samo emotivno pražnjenje.

Odjav sa teme. Imam i ja pametnija posla

Edited by Filozof manijak

Zeljko, Zoki, Vlada Android, Spanac, Diklic, smooth.Op, Filozof manijak

Ko je sledeci?

On 13. 12. 2025. at 0:32, Кристофер Лумумбо said:

IMG_7556.jpeg

Odjavljujem se sa teme, prelazim na tebe

8 hours ago, April said:

Nema Željka…

2 hours ago, Filozof manijak said:

Ja upravo mislim da je u ovome najveći problem na temi, jebena idolatrija u Žoca…

sa kim se mačujete? sa onima koje percipirate kao “žocove svedoke”

tu priču kako je želimir veći od partizana ste progutali kao bucov varalicu