December 15, 2025Dec 15 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kako misliš?Tako sto Zeljko rec o Ostoji nije rekao
December 15, 2025Dec 15 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kako misliš?Željko donosi odluku da podnese ostavku i saopštava to stručnom štabu i Ostoji. Tokom tog dana u javnost (preko mozzarta) izlazi info da podnosi ostavku i kreću priče u javnosti.Odlučuje da se pismeno obrati javnosti (uz insistiranje Ostoje da piše da je ostavka neopoziva).Ostoja se zahvaljuje na saradnji. Sutradan ide reakcija javnosti i poziv da dođe na sastanak UO da se njegova ostavka ne prihvata.On se pojavio i pitao šta se to promenilo u 24 sata? Ponovio da je ostavka definitivna i da on ne može više. Da je dobro promislio o svemu.I za celokupnu situaciju oko toga okrivio Ostoju.
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:Tako sto Zeljko rec o Ostoji nije rekaoPa rekao je ono što sam napisao. Mogu i da nađem i konkretno vreme u klipu. Takođe je spominjao Ostoju u više navrata, glede toga da nisu imali nikakvu komunikaciju, itd. Jel zajebavaš?
December 15, 2025Dec 15 evo, imas objasnjenje iznad. Inace, predsendik kluba koji se ne javlja na telefon treneru nakon prvog kola evrolige, to samo po sebi je dovoljan razlog da istog trenutka napusti klub, to se ne desava u srpkoj ligi. Prezvakali smo ovu temu kada se sve desavalo, kao da ste prespavali ove dve nedelje.
December 15, 2025Dec 15 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pa rekao je ono što sam napisao. Mogu i da nađem i konkretno vreme u klipu. Takođe je spominjao Ostoju u više navrata, glede toga da nisu imali nikakvu komunikaciju, itd. Jel zajebavaš?Nećeš naći konkretno vreme u Željkovom obraćanju, jer nije tako rekao. A preporučujem i tebi i Filozofu, a i ostalima da poslušaju ponovo Željkovo obraćanje pošto je čovek sve lepo rekao.Ovo je moj poslednji post što se tiče situacije u klubu, Ostoje, Željka itd.Sve je rečeno.
December 15, 2025Dec 15 Rekao je, citiram 'za ovu situaciju odgovornost snosi prvi čovek kluba Ostoja Mijailović'.
December 15, 2025Dec 15 niko ovde ne govori da na Željkovoj strani nije bilo grešaka.....ili krivice. pa o tome smo govorili onoliko. verovatno više nego o bilo čijem učinku. tako da, nije ovo priča o bezgrešnom i sv. Željku, spram princa pakla Ostoje Belzebubapa meni je prvom Željkova nemogućnost da stabilizuje i namesti igru i ekipu išla na kurac toliko. što sam vrlo javno i otvoreno pisao. a toliko puta je i napisano ono, da nije Željko u pitanju, bio bi nogiran odavno. što je, naravno, tačno. tako bi bilo da nije bio Željko. ali jeste bio. deo Ostojine tlapnje danas jeste bilo upravo to, rezultati ispod očekivanja al to je Željkov problem, da nije on u pitanju, bio bi bivši odavnoe sad, nije sve toliko jednostavno. jer zašto jednostavno kad može komplikovano (jer kkp je u pitanju). biti specifičan nije samo prednost, može da bude i nezgodacija. golemaosnovna stvar se ovde previđa. uglavnom. a to je pitanje kako smo došli u situaciju da imamo ovakve probleme, na ovom nivou. naglasak je ovde na nivou, a ne problemima. dakle, van svake sumnje jeste uzročno-posledična veza između povratka KKP u Evropsku elitu i povratka Željka u KKP. ovaj uticaj ide i šire od KKP, Zvezda prati, gledanost raste, prihodi rastu, sponzorstva jačaju, sezonske idu ko alva, Željko je dočekivan diljem bivše SFRJ u skladu sa svojim renomeom. ništa od ovoga nije Ostojina zasluga. to je uglavnom efekat dolaska Željka. Ostoja je tu pomoćno osoblje, neko ko tehnički treba to da isprati. ako si u nekom odnosu, po prirodi stvari, inferiorna strana, prihvati svoju ulogu kao takvusad je pitanje, imamo trenutno ovaj Evropski nivo i imamo neke probleme. možda će odlaskom Željka da se neki problemi reše, vezani za roster. a da li će klub da ostane na istom nivou i dalje? to je pitanje. tako da jedan od ishoda može da bude da više neće biti problema i muka i da ćemo ući u harmoniju.......ali na nivou FIBA LŠ npr......ili EK, sa budžetom od par milionaako već imaš nekoga kao što je Željko, onda vlo pažljivo mora da se planira i njegov odlazak. da ne bi poremetio čitavu priču i temelj na kome ona stoji. Ostoja ja izgleda suviše naprednjak i suviše seljana za tako sofisticiranu akciju, pa se upro da dokaže kako je Željko kriv (za neke stvari svakako jeste) a on je sve uradio što treba (hahaha). kako da ne majstore Edited December 15, 2025Dec 15 by Ted
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Rekao je, citiram 'za ovu situaciju odgovornost snosi prvi čovek kluba Ostoja Mijailović'.Za situaciju oko njegove ostavke.
December 15, 2025Dec 15 41 minutes ago, Filozof manijak said:DA se navijači pitaju, Ostoja bi trebalo da leti. U decembru.Pa dok se okupi nova uprava, pa novi trener, pa namakne novi budžet, prođe voz.Po meni, nek tera limar do kraja sezone, pa nek se u junu svode računi i glasa o poverenju. Sve ostalo je put propast. S tim što bih ja dao poverenje MOCu da vozi do kraja, pa kako bude.Nek` tera limar po tebi koliko god hoce sezona - mozda ispadnes i vintage Landrover, ali, Bate, neka se mane nas vec jednom.
December 15, 2025Dec 15 3 minutes ago, smooth.Op said:Za situaciju oko njegove ostavkeIako je ta rečenica izgovorena ubrzo posle priče o detaljima ostavke, uopšte ne mora da bude vezana za taj kontekst, a tako je i izgovorena: situacija u klubu nije normalna, za situaciju je kriv Ostoja. Ostrašćenom i emotivnom navijaču sasvim dovoljno.Pritom i kod te ostavke ne znam šta mu je kriv Ostoja, jer je prihvatio, pa posle pod uticajem navijača popustio, kao što bi verovatno svaki predsednik kluba uradio. Koji je scenario gde Ostoja dobro hendluje tu ostavku? Ne prihvata inicijalno, ali Željko i dalje insistira na ostavci? Šta onda? Navijači se ne bi okupili na aerodromu?
December 15, 2025Dec 15 Ma zabole mene i za limara, nije mi iz oka ispao. SAmo ne vidim da iko predlaže bilo kakvu alternativu.
December 15, 2025Dec 15 @Mindaugas Žukauskas Ne znam šta pokušavaš. Tvrdnja u tvom inicijalnom postu nije tačna. Totalno si izmaštao kontekst.Snimak je i dalje na yt.
December 15, 2025Dec 15 31 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Prezvakali smo ovu temu kada se sve desavalo, kao da ste prespavali ove dve nedelje.Ti danas ne bi saznao da je Željko nekoliko puta pomenuo Ostoju u obraćanju, da nije žvakanja Edited December 15, 2025Dec 15 by Mindaugas Žukauskas
December 15, 2025Dec 15 5 minutes ago, smooth.Op said:@Mindaugas ŽukauskasNe znam šta pokušavaš.Tvrdnja u tvom inicijalnom postu nije tačna. Totalno si izmaštao kontekst.Snimak je i dalje na yt.Ispravio sam kasnije semantičke greške, ali poenta je i dalje tu. Za nenormalnu situaciju u klubu je kriv Ostoja. Kontekst je prilično ostavljen na slobodnu interpretaciju. Nije ni bitno, ako je već razmišljano da se klub ostavi na dobrom kursu i u iole normalnoj atmosferi, malo je ispod pojasa takva izjava, kad znaš da će prouzrokovati vrelu krv baš na te 3 domaće utakmice tokom kojih treba da se odradi tranzicija. Kontradiktorno je.
December 15, 2025Dec 15 Zeljko je okrivio Ostoju za situaciju oko kluba koja je eskalirala posto je dao ostavku. Istina, to Ostoja uopste nije dobro hendlovao...