December 15, 2025Dec 15 4 minutes ago, Ryo said:Ajde ne kaki.Ne zevaj pa necu da kakim. Ovako kad otvoris usta da nesto kazes isuvise je primamljivo da covek spusti govno gde i pripada - u septicku jamu.
December 15, 2025Dec 15 Ne pratim KKP detaljno u smislu kuloarskih priča i tračeva, ali bih voleo da znam kako je to bušen Obradović oko vođenja ekipe, bez ikakvog sarkazma ovo pitam? Čarter za Australiju mi nije dovoljan razlog, štaviše, zvuči mi kao presmešno opravdanje. Dovođenje Osetkovskog takođe.Svako ko se bavio sportom zna śta podrazumeva "bušenje", a to je potpirivanje nezadovovljstva igrača i aktivno spletkarenje protiv trenera.Ako je limar stvarno to radio, i treba da leti naglavačke.Ako je Žoc uspeo u 2 godine da izgubi svlačionicu, najpoštenije je bilo da sam ode. Ali onda tu nema limareve krivice.Opet, ne vidim motivaciju limara da buši zlatnu koku, bukvalno bi sekao sam sebi granu.Zato i pitam ovako, ništa konkretno se nije iznelo i previše je spekulacija. Edited December 15, 2025Dec 15 by Filozof manijak
December 15, 2025Dec 15 3 minutes ago, smooth.Op said:Ajde samo ovako da postavimo stvari.Da li ti ovaj performans od danas izgleda kao nešto za dobrobit kluba? Za sve ove što pišu kako će se posle jedne pobede sve zaboraviti... Pa zar nije logično da takav mastermajnd nastavi da gleda iz lože tajno, da ne podgreva više priču oko Željkovog odlaska i da ostavi situaciju ovakvom, da je igrači pokriju eventualnim dobrim rezultatima (koji će bez Željka doći jelte)?Ceo današnji nastup je već po dobro poznatoj matrici.Iz ugla novokomponovanog naprdnjackog menadzera tajming je perfektan. Cetiri vezane pobede od kojih je jedna pobeda u derbiju izvojevana na "filmski" nacin, zajednicka proslava navijaca i igraca posle te utakmice, sve je namesteno kako treba za ovaj performans. On zna da je ova liga ozbiljna i da se u njoj tesko pobedjuje, taj prvi poraz u post-Zeljko periodu moze da dodje koliko sutra a realno postoji opasnost zbog toga sto su navijaci naostreni prema njemu da jedan poraz izbrise sve te cetiri pobede. Naravno da je mogao da precuti i da ne zabada prst u oko tim navijacima ali to nas vraca na prvu recenicu, mali ljudi na velikim polozajima imaju veliku sujetu. On je ovo ocigledno odavno pripremio i iz njegovog ugla isporucio je tacno kad treba.
December 15, 2025Dec 15 Šta je plan kad ode Ostoja? Klub preuzima neSNS subjekt i KKP nastavlja da igra na najvišem evropskom nivou? Ko je po vama kandidat da zameni Ostoju?
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Šta je plan kad ode Ostoja? Klub preuzima neSNS subjekt i KKP nastavlja da igra na najvišem evropskom nivou? Ko je po vama kandidat da zameni Ostoju?Brate kakav plan...Jedini tračak nade da stvari jednog dana mogu biti kako treba je bilo prisustvo Željka Obradovića u klubu.Ostoja neće nigde očigledno, tako da ne moraš time da se opterećuješ. Dok smo despotija Ace šiptara to je što je.
December 15, 2025Dec 15 7 minutes ago, Filozof manijak said:Ne pratim KKP detaljno u smislu kuloarskih priča i tračeva, ali bih voleo da znam kako je to bušen Obradovićtako što je pušten da vodi bitke koje je trebao klub da vodi i da ga uzme u zaštitu, da mu omogući samo isključivo da se bavi terenomprosto ostoja se samo lagano izmakao
December 15, 2025Dec 15 2 minutes ago, smooth.Op said:Dok smo despotija Ace šiptara to je što je. Jel zaista mislis da ce Srbija da ozdravi sa ljudima (studentima, forumasima, narodom nebitno) kojima termini siptar i peder sluze da negativno okvalifikuju drugu osobu?
December 15, 2025Dec 15 5 minutes ago, smooth.Op said:Brate kakav plan...Jedini tračak nade da stvari jednog dana mogu biti kako treba je bilo prisustvo Željka Obradovića u klubu.Ostoja neće nigde očigledno, tako da ne moraš time da se opterećuješ. Dok smo despotija Ace šiptara to je što je. Kažem, ovo nije istina, jer sam gledao KKP u Trinkijeri sezoni, i hala i vajb bili vrhunski u Evrokupu. Ajmo dalje
December 15, 2025Dec 15 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Kažem, ovo nije istina, jer sam gledao KKP u Trinkijeri sezoni, i hala i vajb bili vrhunski u Evrokupu. Ajmo daljeI kako se taj Trinkijeri proveo kod Ostoje?
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Kažem, ovo nije istina, jer sam gledao KKP u Trinkijeri sezoni, i hala i vajb bili vrhunski u Evrokupu. Ajmo daljeAko ti je cilj da se zna tvoje mesto, a to je da vežeš konja tamo gde gazda kaže onda ok.
December 15, 2025Dec 15 3 minutes ago, MiddleClass said:Jel zaista mislis da ce Srbija da ozdravi sa ljudima (studentima, forumasima, narodom nebitno) kojima termini siptar i peder sluze da negativno okvalifikuju drugu osobu? Daj bre...
December 15, 2025Dec 15 10 minutes ago, Filozof manijak said:Ne pratim KKP detaljno u smislu kuloarskih priča i tračeva, ali bih voleo da znam kako je to bušen Obradović oko vođenja ekipe, bez ikakvog sarkazma ovo pitam?Brandon Davis napustio ekipu, iako to Željko nije želeo.Koprivica napustio ekipu, iako to Željko nije želeo.Isiah Mike napustio ekipu, iako to nije Želeo.Osetkowski doveden, iako ga nisu želeli ni Željko, ni Zoran.Murinen doveden, kao marketinško pojačanje. Njega Željko sigurno nije želeo.Prodat Nilikina, u sred sezone, šatro nemamo para za centra.Najavljivani igrači koji prave razliku, dovedeni Kelates i Bruno.Oko Bruna bilo neko kašnjenje, zbog neke izjave Ostoje.Elajdža Brajant bio u planu pre Parkera, ali je procenjeno da Parker daje veći noise i bolji je za imidž kluba.Naravno da je bio bušen i od pojedinih igrača. Ne bi se onda desile serije od 20 - 0, ili poraz protiv Asvela. Ali to sa igračima je neka druga priča. Da li je neko od igrača huškan od strane uprave? To ne znam.Uprava je Željku okrenula leđa i jedva čekala da on kiksne i da sam da ostavku. Zato mu je i podmuklo dodato ono 'neopoziva'.Da ne pomjnjem i da je javno podržao studente i tako sebi natovario dodatno breme koji više nije mogao da nosi. Ali je barem ostao častan čovek, kao što je uvek i bio.@sigurnost šta se smeješ, ulizice? Edited December 15, 2025Dec 15 by Ryo