June 13Jun 13 20 minutes ago, Filozof manijak said:Ako bi moglo, ja bih izbegao taj metak, mnogo nam je više potreban plej kao što Ciglates, koji drži dizgine napada čvrsto u rukama.Aleksa kao drugi plej da unese promenu ritma kada uđe na parket, da. Svaka druga uloga mu bi bio prevelik rizik.nema vise plejeva kao sto su kalates ili teokratija, bar da sam upoznat. takvi sad lete u nba sa 19-20god
June 13Jun 13 ne rastu takvi plejevi ni u usa baš ispod svakog drveta, a tek će evropski plejevi pre istrunuti nego procvetati u nba(miloš i sale đ.)ti igrači su bukvalno dijamant koje imaš ili nemaš sreće da gledas u klubu za koji navijaš
June 13Jun 13 5 minutes ago, Milošica said:Ima koji je puta dva pa još nekoliko godina preko prosvetli me, neseksualno.
June 13Jun 13 20 minutes ago, uini said:nema vise plejeva kao sto su kalates ili teokratija, bar da sam upoznat. takvi sad lete u nba sa 19-20godČak i povređeni, kao mali Top.
June 13Jun 13 8 minutes ago, Valk said:Čak i povređeni, kao mali Top.ne vidim ga u tom registru, iako je dobar asistent, sry.
June 13Jun 13 Puštena "proverena info" da su se Željkovoj ostavci, još na aerodromu u Atini, najviše radovali Dujan i Šejk. E sad, da li je to spin zbog Alekse ili pritisak na ovog da revidira ugovor, Ostoja će ga znati.. Ali dobri, stari i oprobani recept: igrači (o)ćerali Žocboga.
June 13Jun 13 bezveze je to ali nije cjaci novitet, secamo se i neko je zhofri a neko berTrans.uopste, to klubovima ne treba, pa ni partizanu ili bostanu.
June 13Jun 13 Inače, propustio sam (gledao u kafani, jbg), kako su vrijeđali Aleksu?Standardno, pi*ko ciganska, ili nošto gluplje/luđe/gadnije?Isto tako, jesu li Musu masovno napušavali, ili je ostalo ograničeno na najdebilnije?
June 13Jun 13 Ja koliko sam cuo bilo je "pusi kurac Aleksa", vr' kreativnosti, na stranu sto je idiotski. Zamisli te iste morone ako zaista potpisemo Aleksu@theanswer aj vrcaj se da otvoris novi topic, vreme je
June 13Jun 13 Ko misli da je Džabari najgora kupovina u istoriji košarke, trebao je danas da gleda Hejs Dejvisa.
June 13Jun 13 4 hours ago, Vasilij Zajcev said:Puštena "proverena info" da su se Željkovoj ostavci, još na aerodromu u Atini, najviše radovali Dujan i Šejk. E sad, da li je to spin zbog Alekse ili pritisak na ovog da revidira ugovor, Ostoja će ga znati.. Ali dobri, stari i oprobani recept: igrači (o)ćerali Žocboga.Reci izvor i sve će biti jasno.