December 15, 2025Dec 15 2 minutes ago, garmonbozia said:Palja se baš popišao po sebi, neverovatno.Mozda duguje zelenasima sa kosova, to bi bilo neko polu racionalno objasnjenje za ovo bedno ponasanje
December 15, 2025Dec 15 Da je nekakav dil sa vlastima, angazovao bi se kao Tomas, Rebraca i sl. Sto ne znaci da nema problem sa parama, pa je prihvatio ovo iz tog razloga. On je jos u septembru usao u skuspstinu kluba umesto Grbe, verovatno je jos tada bilo planirano da uzme i neku konkretnu funkciju..
December 15, 2025Dec 15 4 minutes ago, garmonbozia said:sad sam uini, neko negde pisao da mu pomažu da završi akva parkja sam svoje potkrepio pisanim izvorom fyi7 minutes ago, ZokiAsov said:Mozda duguje zelenasima sa kosova, to bi bilo neko polu racionalno objasnjenje za ovo bedno ponasanje6 minutes ago, smooth.Op said:Tako je. Palja odaje utisak čoveka u velikom problemu...što kaže @Heaviside , ja mu ne zameram što je došao. nigde ne piše da svi moraju da odjebavaju sad klub (tj ostoju na čelu) zbog željka, niti igde piše da bi željko nešto slično uradio za njega.većini nas trebaju neki novci ili rešavanje nekog urgentnog problema, tu mi je sve okej.ali ovaj njegov performans ne ide u prilog ni ćaci ostoji, niti palji, niti bilo kome, mislim da ga prosto nisu lepo brifirali, da izbacuje neke diplomatske odgovore, sa zelenom zastavicom na par tema a to nisu svakako dva najskuplja igrača - osim ukoliko brif nije bio, ocrni ih toliko da ne možemo da ih uvaljamo ni ako njihovom zaslugom stignemo do 5e tekme četvrtfinala.kao da mu je jedino bilo na pameti, šta su neki grčki buzukiji pričali sredinom 90ih, pa mu je ta referenca bila jedini izvor kako on da izloži svoje.da ste izgubili prethodne dve tekme 20 razlike, pa kao, nema veze, neka gori sve ali ovo je bukvalno primer kako za 15mins da dovedeš u pitanje momentum koji je ekipa stekla, against all odds.
December 15, 2025Dec 15 Ak je situirani Željo prihvatio dil sa SNS, treba bogami da ga prihvati i svaka druga legenda Partizana. Pogotovo ako su krhkog zdravlja i u finansijskom problemu
December 15, 2025Dec 15 56 minutes ago, kalmah said:Pusti da prodje jos malo vremena pa ces shvatiti,nije tesko veruj miPa ne, glup sam, i ne kapiram. Objasni mi kao detetu od 6 godina. Klub loše funkcioniše? Nema para? Loši uslovi za rad i trening? Igračima se ne isplaćuju plate?Ne dovode se pojačanja?
December 15, 2025Dec 15 33 minutes ago, Heaviside said:Znamo svi ko je Ostoja, ali Paspalj…Pri tome ni ne mislim na moral u smislu odnosa prema ćacijima. I jedan Željko™ je došao da radi u Ostojinom Partizanu, jedan Duško u Čovićevoj ZvezdiZnak da treba da odmorim od foruma je preispitivanje kako je Čović bio predsednik Zvezde 91/92.
December 15, 2025Dec 15 Dakle stanje redovno, Ostoja imao izlaganje "sto drama ima kamen, deli se na cetiri litre", Paspalj potvrdio da MOC ostaje trener a pregovaramo sa Penjarojom i jos nekim trenerima od kojih nko nece da dodje na pola godine, nas i Rusa Parker i Milton 10 miliona, al dolara, i ne bas 10 nego bruto....Dovedite Poceka bar, kad je bal nek se i princeza jebe
December 15, 2025Dec 15 Paspalj.Neće da se vrati u prošlost, ali bi ipak malo da se vrati, kad mu odgovara.Za Osetkowskog ne zna, ali za druge zna.Hoće male, brze, levo, desno, a pregovara sa Kameron Pejnom.Još se na kraju zagrli sa Radom.Klošar.Znači, budžet za stručni štab + sportskog direktora je 3.8m. Tu je uračunat i porez, i eventualni bonus.Željko je imao u vrh glave 1.5m bruto. Maksimum. Edited December 15, 2025Dec 15 by Ryo
December 15, 2025Dec 15 4 minutes ago, Milošica said:Znak da treba da odmorim od foruma je preispitivanje kako je Čović bio predsednik Zvezde 91/92.Samo si okorela grobarčina, nije do foruma i nema razloga za brigu
December 15, 2025Dec 15 1 hour ago, theanswer said: Novinari mu ne izlaze iz dupeta, nisu bila 2 poštena pitanja na konferenciji. A samo je bilo potrebno pitati: vi ste predsednik Partizana, 90% navijača Partizana na želi da budete predsedniik, zašto ne podnesete ostavku onda, koji vam je motiv?Pa odgovorio je već...