Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

3 hours ago, Filozof manijak said:

Drugo, kad je već video da ne može više dalje, moglo se lepo sesti sa upravom i naći neko rešenje šta posle njega, da predloži naslednika na klupi kako bi klub i ekipa što bezbolnije prošli kroz period tranzicije nakon ostavke. Ako nešto prezirem u životu, to su likovi posle mene potop.

Misliš, trebalo je da radi Ostojin posao? Pošto je upravo to što si opisao njegov posao.

Previše se uzima zdravo za gotovo Željkovo učešće u Partizanu, mnogo stvari je on posredno doneo svojim medijskim publicitetom (EL, sponzori, verovatno i neki igrači), ali na kraju dana i na papiru on je samo trener. Da je nešto više, da je klub u njegovim rukama, sad bi Ostoja pakovao kofere.

I mislim da niko ovde na forumu nije slepo branio njegov trenerski rad, svi su svesni loših rezultata i izgleda ekipe, i tu on apsolutno snosi odgovornost koju je prihvatio davanjem ostavke, očekivati bilo šta više od nje iluzorno. Mnogi treneri ni ne podnose ostavku, nego smrde na klupi dok ne dobiju otkaz, kako bi bili isplaćeni do kraja.

• Replies 12.1k
  • Views 620.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

11 hours ago, Filozof manijak said:

Pokušavam da shvatim šta je poenta ovog posta.

rečeno je da niko od trenera neće da se prihvati da radi na 6 meseci.

Logično ,niko neće da se prihvati vrućeg krompira posle Žocovog fejla i navijača željnih nečije krvi.

Zato i kažem, nek tera Ocokoljić do kraja, sad kad nas je Žoc doveo u ovakvu situaciju.

Ali mene niko ne pita, ionako samo kenjam po forumu.

Imaš ti neki predlog šta i kao bi trebalo dalje? Onako hipotetički.

Pokušavam da shvatim poentu tvojih 15 upisa u 2h na ovoj temi kad si napisao da ne pratiš više sport.

Ja pokušavam da shvatim poentu njegovih 51k postova

3 hours ago, Filozof manijak said:

Boldovano je suština

Suština je da ne propadne sezona tima koji ne pratiš, kluba koji ne pratiš? Zanimljivo.... Ili ti koji ne navijaš i ne pratiš objašnjavaš nama koji navijamo i pratimo šta bi nama trebalo da bude važno i suština?

9 hours ago, April said:

Željko, Željko, Željko...

Nema Željka, shvatite to, ali ima Virtusa u sredu i Žalgirisa u petak.

Nema Pejna, nema Bizlija. Imamo Washa, imamo Bongu, imamo Tajrika i imamo Mirka. Oko njih treba svi da se okupimo - do daljnjeg. Da ne dozvolimo da propadne sezona.

Limar je dovođenjem penzosa Paspalja pravo iz kafane pokazao koliko pojma nema. Čovek koji ne da nikad nije radio posao sportskog direktora, nego 30 godina samo troši penziju; po kratkom postupku pokaže apsolutno neznanje vređajući dva jedina plejmejkera koje ima i rušeći ono malo hemije iz poslednje 4 utakmice.

Ali do daljnjeg, to je što je. Partizan je veći od pomenutih i svako ko plasira novu mitomaniju zapravo sere po Kići, Praji, Profesoru, Saletu, Duletu, Dudi i svima koji su taj hram izgradili. Postoji samo teren i tribine i u sredu i petak tamo nam je mesto.

Washa imamo danas, sutra ne, a za 5 godina ga se nećemo ni sećati, niti će ga neko pominjati na ovom topiku. Obradovića ćemo imati i pamtiti zauvek, kao i sve koje si nabrojao u poslednjoj rečenici.

Iskreno me zabole da li ćemo sezonu završti kao 8. 10. ili 16. na tabeli, naročito nakon što je predsdnik kluba održao jednu sramnu konferenciju u maniru svog šefa, bez čije bi podrške bio niko i ništa. Čuj, neuspeh je finale ABA lige, ili neulazak u top 8 EL, a u sezoni pre dolaska Obradovića bili smo 7. u ABA....

Ali dobro, proći će i ovo zlo pa će takvi likovi biti bivši i takođe ih se niko neće sećati...

Edited by Djolle

15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

sa kim se mačujete? sa onima koje percipirate kao “žocove svedoke”

tu priču kako je želimir veći od partizana ste progutali kao bucov varalicu

Na topiku i javnosti generalno, i dalje dominira tema o bivšem treneru, a sutra je utakmica. Tabloidi i podkasti melju o lažnim transferima i šbbkbb, a na parket u sredu izlaze neki ljudi kojima je malo krenulo i sa dve pobede mogu da okrenu sezonu.

Trenutno me zanima samo Mirko i njegova škvadra. Za prosutim mlekom ne plačem.

Pragmatičan čovek pre svega fantom

Sportklub
No image preview

Mijailović - Obradović: Nazovi džentlmensko prećutkivanje

Godišnja konferencija KK Partizana, na početku radne nedelje, spada sigurno u rekordne po trajanju, ali će rekordno, što već nije za hvalu, podeliti navijačka jezgra, kao i one koji profesionalno ne b

Plašim se da ova situacija najurivanje Ostoje može da ispadne kobnija nego onomad teranje Đure frizure iz razloga da KKP preuzme neka dileja gadnija od vazure.

ono: oterali smo škorpiju, a privukli zmaja

16 hours ago, Nikodije said:

Žoc je u onon obraćanju rekao da ga je Ostoja bušio iako je za tu tvrdnju ponudio relativno trivijalne stvari u vidu čartera iz Dubaija i Osetkovskog. Ali može se razumno pretpostaviti da mnogo toga nije rekao.

Pa zapravo ne, upravo je to što se može pretpostaviti najnerazuniji deo koji je ostavljen navijačima, tim bogovima racija, da pretpostavljaju. Od čega nije pošteđen ni forum.

Taj isti Žoc, bog istine i svećurećizma (kad zato bude vreme/svima u lice) je imao bar 4-5 noći da prespava i iznese svo smeće koje je moglo za, od navijača već omraženog (i u tom duelu osuđenog) The Notorious Ostoyah. Jedini nespreman u toj šaradi je bio Tegi sa onim stolom.

I šta je dao? Čarter iz Dubaija i meni rekli nema biznis klasa mi došli ima biznis klasa priču... Šta je nova pretpostavka zilota, da je izbacio prljave čarape ali nije gaće i majicu, koje su 100x gore nego čarape.. Pa čovek je pričao o ponašanju reprezentativaca pred pripremnu tekmu u Atini, posle neuspelog nastupa na prvenstvu ovde. Pa je sad postao blag prema fuckin' Ostoji, neće da iznese sve... Ma, važi. Bio je i ostao sore loser, i meni je to bolje od flat likova na tim pozicijama, ali ajde da jednom prestanemo sa tim idolopoklonstvom i izmišljanjem alibija.

Igrači pričaju da im se nije obratio, On Koji Priča Pre Svega Sa Igračima.. Bonga ima klauzolu u ugovoru po kojoj ide ako Obradović nije trener više... Pa licitiranje ko su blokaderi u ekipi. Ej, to ludilo i izmišljanje nema granice! Moglo bi bar na ovom mestu da se malo suzbije..

Ostoja sa Paspaljem juče je isti onaj Ostoja koji je sedeo sa Obradovićem pre 4,5 godine. Ostoja u čiji je projekat Žoc verovao i s kojim dogovorio za pet minuta. Kad su se ovde pojavili prvi postovi sa "Željko, da se ne pozdravljamo" ja sam napisao da ga ne treba terati sada već sačekati da se taj zajednički petogodišnji projekat završi, svesti račun i postaviti benchmark za sledeću garnituru. Ali je Obradović zapalio prvi..

I da se razumemo, i to je deo njegovog instinkta za preživljavanje. Da je sačekao do kraja sezone bio bi deo propalog petogodišnjeg projekta, ovako je vitez buntovnik koga je oterala vladajuća struktura oličena u prisloničkom skroz u crno odevenom jahaču jedne Viole. Šijo mi ga Đuro, još jedan navijački mit u postojbini mitomana.

33 minutes ago, Djolle said:

Suština je da ne propadne sezona tima koji ne pratiš, kluba koji ne pratiš? Zanimljivo.... Ili ti koji ne navijaš i ne pratiš objašnjavaš nama koji navijamo i pratimo šta bi nama trebalo da bude važno i suština?

Washa imamo danas, sutra ne, a za 5 godina ga se nećemo ni sećati, niti će ga neko pominjati na ovom topiku. Obradovića ćemo imati i pamtiti zauvek, kao i sve koje si nabrojao u poslednjoj rečenici.

Iskreno me zabole da li ćemo sezonu završti kao 8. 10. ili 16. na tabeli, naročito nakon što je predsdnik kluba održao jednu sramnu konferenciju u maniru svog šefa, bez čije bi podrške bio niko i ništa. Čuj, neuspeh je finale ABA lige, ili neulazak u top 8 EL, a u sezoni pre dolaska Obradovića bili smo 7. u ABA....

Ali dobro, proći će i ovo zlo pa će takvi likovi biti bivši i takođe ih se niko neće sećati...

Jako je bilo ono finale klsa koje smo kao napustili.

Inače je Ostoju kad je bio pre 3 godine kod Luke i Kuzme, Kuzma nešto smutio da obeća da će da pomogne jedan klub košarke u kolicima. Kao, bilo bi dobro, loši su im uslovi, jedan klub da pomogne Zvezda, drugi klub Partizan. Cifra je 3000 evra. I ovaj obećao, kao rešićemo to što pre. Prošle dve godine dođe on u podcast opet, Zvezda uplatila, on kao dadada uplatiću. Prošla još godina dana, na kraju im poslao neki lik iz Amerike 3000 juče. Naprednjački smrad ko i svaki drugi, ne verujem mu da je danas utorak, a kamoli nešto više od toga. Ču, svaka karta se plaća. Smejurija takođe.

Edited by theanswer

Željko je izneo dosta ozbiljne stvari u tom obraćanju. Banalno je svesti obraćanje na čarter.

49 minutes ago, napadaj said:

Ja pokušavam da shvatim poentu njegovih 51k postova

Volim da se preganjam sa niščima duhom i neznalicama.

Eto, 51k + 1 (

Edited by Filozof manijak

18 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Pa zapravo ne, upravo je to što se može pretpostaviti najnerazuniji deo koji je ostavljen navijačima, tim bogovima racija, da pretpostavljaju. Od čega nije pošteđen ni forum.

Taj isti Žoc, bog istine i svećurećizma (kad zato bude vreme/svima u lice) je imao bar 4-5 noći da prespava i iznese svo smeće koje je moglo za, od navijača već omraženog (i u tom duelu osuđenog) The Notorious Ostoyah. Jedini nespreman u toj šaradi je bio Tegi sa onim stolom.

I šta je dao? Čarter iz Dubaija i meni rekli nema biznis klasa mi došli ima biznis klasa priču... Šta je nova pretpostavka zilota, da je izbacio prljave čarape ali nije gaće i majicu, koje su 100x gore nego čarape.. Pa čovek je pričao o ponašanju reprezentativaca pred pripremnu tekmu u Atini, posle neuspelog nastupa na prvenstvu ovde. Pa je sad postao blag prema fuckin' Ostoji, neće da iznese sve... Ma, važi. Bio je i ostao sore loser, i meni je to bolje od flat likova na tim pozicijama, ali ajde da jednom prestanemo sa tim idolopoklonstvom i izmišljanjem alibija.

Igrači pričaju da im se nije obratio, On Koji Priča Pre Svega Sa Igračima.. Bonga ima klauzolu u ugovoru po kojoj ide ako Obradović nije trener više... Pa licitiranje ko su blokaderi u ekipi. Ej, to ludilo i izmišljanje nema granice! Moglo bi bar na ovom mestu da se malo suzbije..

Ostoja sa Paspaljem juče je isti onaj Ostoja koji je sedeo sa Obradovićem pre 4,5 godine. Ostoja u čiji je projekat Žoc verovao i s kojim dogovorio za pet minuta. Kad su se ovde pojavili prvi postovi sa "Željko, da se ne pozdravljamo" ja sam napisao da ga ne treba terati sada već sačekati da se taj zajednički petogodišnji projekat završi, svesti račun i postaviti benchmark za sledeću garnituru. Ali je Obradović zapalio prvi..

I da se razumemo, i to je deo njegovog instinkta za preživljavanje. Da je sačekao do kraja sezone bio bi deo propalog petogodišnjeg projekta, ovako je vitez buntovnik koga je oterala vladajuća struktura oličena u prisloničkom skroz u crno odevenom jahaču jedne Viole. Šijo mi ga Đuro, još jedan navijački mit u postojbini mitomana.

Na kraju se svelo na Žoc vs Ostoja, pa ko će kome da veruje. Mislim da je prirodno da se navijači tu opredele za Žoca, bez obzira što nije sve crno i belo.

Ja naravno nisam toliko emotivno involviran, pa mi se čini najlogičnije da obojica odu. Žoc jer je ispustio dve svlačionice, a Ostoja zato da bi smirio strasti i preuzeo svoj deo komandne odgovornosti. Ali naravno da kod takvih likova razum ne igra ulogu jer misli da je postao mnogo veliki društveno- sportski radnik, ubeđen da će kao takav da dočeka pad naprednjačkog režima i bude aboliran za svoju ulogu u istom.

Edited by Nikodije

1 hour ago, theanswer said:

Pokušavam da shvatim poentu tvojih 15 upisa u 2h na ovoj temi kad si napisao da ne pratiš više sport.

Lako je. Sta se zamera Ostoji? Ko posle Ostoje? A druga strana se inati, pa niko nece da napise sta se zamera Ostoji..

Nije da ga bas briga jer ne prati klub, ali opet tu je na svakoj strani da podseti na ono za sta ga nije bas briga.

• Author

Malo intermeco