December 15, 2025Dec 15 1 hour ago, Heaviside said:Još dođe i momentalno se popiša po dvojici najvećih pojačanja koji imaju ugovore na još godinu i po i iznese visinu njihovih plata, misli......neće razumeti jer ne znaju srpski
December 15, 2025Dec 15 1 hour ago, Heaviside said:Znamo svi ko je Ostoja, ali Paspalj…Pri tome ni ne mislim na moral u smislu odnosa prema ćacijima. I jedan Željko™ je došao da radi u Ostojinom Partizanu, jedan Duško u Čovićevoj Zvezdi, Saša u Drčelićevoj, ali ovo je toliko glupo prema sebi i nelojalno prema partizanštini i zajedništvu kojd neguju generacije igrača i trenera Partizana kojima i on pripada i koje KKP čine posebnim klubom.Još dođe i momentalno se popiša po dvojicu najvećih pojačanja koji imaju ugovore na još godinu i po i iznese visinu njihovih plata, misli™ da trenutni prvi trener ni ne želi da bude prvi trener itd.Mitovi koji ne dobacuju dalje od sentimenta, najcesce na drustvenim mrezama, realnost je da je Ostoja znao s kim ima posla kad je rekao da ce sve ovo oko Zeljka biti zaboravljeno posle prve pobede. Znam da ce ovo da naljuti vecinu forumasa sa ovog topika ali sta da se radi. Angazman igraca na poslednjim utakmicama vrlo jasno pokazuje da su i oni zeleli da se otarase Obradovica i da im je to uspelo. Move on, nothing to see here. Sve sto se desilo nece da odbije ni zrnce prasine sa Zeljkovog portfolia i reputacije, sve ostalo je bio patoloski odnos navijaca Partizana prema Zeljkovom imenu i uverenje da ono moze samo po sebi da zaustavi tocak istorije koji je odavno presao u eru igraca i vlasnika klubova u kojima su treneri, makar se oni zvali Zeljko Obradovic, nista vise od potrosne robe. A te price o partizanstinama, negovanju zajednistva, posebnim klubovima i slicne bajke su samo "tastina praznine". Bilo je zanimljivo za pratiti dok je trajalo, u sredu je nova utakmica.
December 15, 2025Dec 15 Ako ja dobro tumačim današnje upise na temu: Paspalju se zamera saradnja ulazak u kolo sa Ostojom, a Žocu ne?Da ne poredim šta je ko od njih izjavljivao o igračima..
December 15, 2025Dec 15 Plus je ovde ispisano postova i postova, ali zamolio čovek da se objasni kao šestogodišnjem detetu. Svega...
December 15, 2025Dec 15 Istina, performans nisam gledao, jer me zanima suština, a na to mi niko nije odgovorio:Zašto se Ostoji zamera što je Žoc fejlovao sa ekipom, i to drugi put u 3 sezone?Osim ako limar nije svesno bušio Źoca i gurao klipove u točkove.Esid: a to mi je tek suludo Edited December 15, 2025Dec 15 by Filozof manijak
December 15, 2025Dec 15 Mislim da smo objašnjavali to bar jedno devet puta. Ako te mrzi da pratiš redovno temu i čitaš te upise, onda bar nemoj nas da smaraš svakih pet strana istim pitanjima.
December 15, 2025Dec 15 3 minutes ago, Filozof manijak said:Istina, performans nisam gledao, jer me zanima suština, a na to mi niko nije odgovorio:Zašto se Ostoji zamera što je Žoc fejlovao sa ekipom, i to drugi put u 3 sezone?Osim ako limar nije svesno bušio Źoca i gurao klipove u točkove.Pa upravo u drugom pasusu jeste poenta. Žoc je u onon obraćanju rekao da ga je Ostoja bušio iako je za tu tvrdnju ponudio relativno trivijalne stvari u vidu čartera iz Dubaija i Osetkovskog. Ali može se razumno pretpostaviti da mnogo toga nije rekao.
December 15, 2025Dec 15 cuj mitovi, cuj ostoja rekaomoze ostoja da prica sta hoce, kao sto moze svaki naprednjacki isprdak da prica sta hocelimar samo prisvaja milione u klub koji su usli zbog nekoga drugoga i od onih koji od njega traze da ode. to sto mu i gazda daje ponesto je zato sto to gazdi trenutno odgovaranikada partizan i zvezda nece biti istonisam mislio da je paspalj bas toliko tup. ovo danas je bilo jako bezobrazno, sa sve radom
December 15, 2025Dec 15 23 minutes ago, harper lee said:Sve sto se desilo nece da odbije ni zrnce prasine sa Zeljkovog portfolia i reputacije, sve ostalo je bio patoloski odnos navijaca Partizana prema Zeljkovom imenu i uverenje da ono moze samo po sebi da zaustavi tocak istorije koji je odavno presao u eru igraca i vlasnika klubova u kojima su treneri, makar se oni zvali Zeljko Obradovic, nista vise od potrosne robe. A te price o partizanstinama, negovanju zajednistva, posebnim klubovima i slicne bajke su samo "tastina praznine". Bilo je zanimljivo za pratiti dok je trajalo, u sredu je nova utakmica.Ajde ne kaki.
December 15, 2025Dec 15 6 minutes ago, Filozof manijak said:Istina, performans nisam gledao, jer me zanima suština, a na to mi niko nije odgovorio:Zašto se Ostoji zamera što je Žoc fejlovao sa ekipom, i to drugi put u 3 sezone?Osim ako limar nije svesno bušio Źoca i gurao klipove u točkove.Esid: a to mi je tek suludoSam si sebi odgovorio.
December 15, 2025Dec 15 3 minutes ago, harper lee said:Mitovi koji ne dobacuju dalje od sentimenta, najcesce na drustvenim mrezama, realnost je da je Ostoja znao s kim ima posla kad je rekao da ce sve ovo oko Zeljka biti zaboravljeno posle prve pobede. Znam da ce ovo da naljuti vecinu forumasa sa ovog topika ali sta da se radi. Angazman igraca na poslednjim utakmicama vrlo jasno pokazuje da su i oni zeleli da se otarase Obradovica i da im je to uspelo. Move on, nothing to see here. Sve sto se desilo nece da odbije ni zrnce prasine sa Zeljkovog portfolia i reputacije, sve ostalo je bio patoloski odnos navijaca Partizana prema Zeljkovom imenu i uverenje da ono moze samo po sebi da zaustavi tocak istorije koji je odavno presao u eru igraca i vlasnika klubova u kojima su treneri, makar se oni zvali Zeljko Obradovic, nista vise od potrosne robe. A te price o partizanstinama, negovanju zajednistva, posebnim klubovima i slicne bajke su samo "tastina praznine". Bilo je zanimljivo za pratiti dok je trajalo, u sredu je nova utakmica.postoji grupa bivših igrača, trenera i funkcionera KKP koja se međusobno podržava i gura i deo te grupe je bio i Paspalj i to je dobro poznato u košarkaškim krugovima. Oni su odlučili da otvoreno napadaju Ostoju nakon odlaska Obradovića, a Paspalj da mu bude ikebana na stolu ispred platna na kom se projektuje Ostojin ppt i to me je iznenadilo. Ne pričam o nekoj fikciji ili o mitovima u koje veruju i koje šire okoreli grobari, nego o realnoj neformalnoj grupi koja je poslednjih 25 godina praktično neprekidno imala veliki uticaj u KKP, kakvu recimo KKCZ i nijedan drugi klub na prostoru bivše Jugoslavije nema što Partizan čini specifičnim. To da bi gosn Obradović trebalo da ode sam ja ovde pisao još pre godinu i po dana. Čovek je sjajan trener, ali samo trener, koga i Čović i Ostoja lako mogu da “nadmudre” u igrama van terena i verovatno da je jedan od razloga njegovog neuspeha u Partizanu i to što su i on sam i navijači verovali u njegovu omnipotentnost.
December 15, 2025Dec 15 Ajde samo ovako da postavimo stvari. Da li ti ovaj performans od danas izgleda kao nešto za dobrobit kluba? Za sve ove što pišu kako će se posle jedne pobede sve zaboraviti... Pa zar nije logično da takav mastermajnd nastavi da gleda iz lože tajno, da ne podgreva više priču oko Željkovog odlaska i da ostavi situaciju ovakvom, da je igrači pokriju eventualnim dobrim rezultatima (koji će bez Željka doći jelte)? Ceo današnji nastup je već po dobro poznatoj matrici.
December 15, 2025Dec 15 2 minutes ago, goofs said:Mislim da smo objašnjavali to bar jedno devet puta. Ako te mrzi da pratiš redovno temu i čitaš te upise, onda bar nemoj nas da smaraš svakih pet strana istim pitanjima.Ja pratim redovno, ali takođe imam dojam da nije objašnjeno do kraja. 'Ostoja treba da leti jer ne sme da se pojavi u hali' je čini mi se najtemeljnije obrazloženje koje se pojavilo.