December 15, 2025Dec 15 evo sad kaže paljo da "iole dobar trener, koji ima viziju, neće da dođe na pola godine"pre toga je rekao da misli da ocokoljić neće da bude HCjel to znači da će novi trener biti tako okejiš, tj da ne veruje ni u trenera, koji još nije došao
December 15, 2025Dec 15 Ostoja potvrdio da je Osetkowski bio na listi zelja Zorana i Zeljka i zato je potpisan..
December 15, 2025Dec 15 3 minutes ago, uini said:ako ne žele da doprinosi u budućim tekmama & ako ne žele da se oslobode makar dela novca od tih 5x milki ove i naredne sezone - izjava je odličnaDa li odlazi Džabari Parker?Paspalj: Ugovorne obaveze su fascinantne. Znamo da u jednom momentu će pretrpeti promene. U ovom momentu ne pričamo o tome, već kako da rešavamo dnevne stvari. ima ih dosta. Sve su prioritetne. Što se tiče Parkera, gledate ono što gledate. Nije u nekom preteranom stanju. Naravno ogroman je teret za klub ove i sledeće godine. Videćemo. Da li ćemo da uspemo, nismo u situaciji da to baš sve zavisi od nas. Čovek prima pare od koga smo očekivali da to vrati klubu na parketu. Možda će se desiti, možda se probudi... Ne znam. To su sve stvari, idemo stvar po stvar. Decembar je težak mesec, a onda idemo u Beč.Desila se i nesreća sa Karlikom. On neće biti spreman pre 1. februara, ali o tome je moralo ranije da se razmišlja o rezervnom plejmejkeru, ali tu smo gde smo."Kalates koliko god je nužno rešenje i Milton, meni ne zadovoljavaju ono što bih voleo da vidim. Želim brze momke i da se na taj način bave košarkom. Mi smo malo sporiji. Ima smisla da dovedemo plejmejkera. Ne volim da trošim velike pare, a ovde su potrošene velike pare, na neke nejasne stvari."Mislis li da je pored Parkera sjebao i Kalatesa i Miltona?
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, MiddleClass said:Mislis li da je pored Parkera sjebao i Kalatesa i Miltona? mislim da sam pročitao da i milton košta 5x milki za dve sezone, tako da je baš krenuo jako & do samog kraja
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, garmonbozia said:aj nam javi gde si mislio da si pročitao da pročitamo i mimocartov PBPKoliko koštaju Džabari Parker i Šejk MiltonDoveden je Džabari Parker i Šejk Milton pred ovu sezonu, ta dva ugovora su nam uzela 10.000.000 dolara bruto novca za dve sezone. Znači po 5.000.000 dolara po sezoni. Mi isplaćujemo sve plate, sve poreze.
December 15, 2025Dec 15 Popular Post Paspalj pita Radu: Jel osecate odgovornost za ostavku Zeljka, jer je rekao da vise nije mogao da odgovara na njena pitanja.. Edited December 15, 2025Dec 15 by Jimmy Kowalski
December 15, 2025Dec 15 1 minute ago, garmonbozia said:To ono kao kada kažu Jokić i Naji zajedno dali 46 poena, Jokić 45, Naji 1 :DCepidlako
December 15, 2025Dec 15 Just now, garmonbozia said:To ono kao kada kažu Jokić i Naji zajedno dali 46 poena, Jokić 45, Naji 1 :D(opet) mislim da se još pri potpisu džabarija pisalo da je 2ipo milke za sezonu, tako da nije taj slučaj
December 15, 2025Dec 15 Ja sam probao da slušam ovu spodobu duže od jednog minuta, ali ne ide..."Sa druge strane, da posle svega što sam radio za ovih osam godina, da sad ostavljam 30.000.000 evra duga na osnovu dogovorenih ugovora za ovu i sledeću godinu? To bi bilo neodogovrno i neozbiljno. Ja sam profesionalac, moram da budem hladne glave“.
December 15, 2025Dec 15 jedno ništa tj ništa što već nismo znalijedino su razočarani poštovaoci penjarojine košarke
December 15, 2025Dec 15 9 minutes ago, smooth.Op said:"Sa druge strane, da posle svega što sam radio za ovih osam godina, da sad ostavljam 30.000.000 evra duga na osnovu dogovorenih ugovora za ovu i sledeću godinu? To bi bilo neodogovrno i neozbiljno. Ja sam profesionalac, moram da budem hladne glave“.Ostoja mag™