Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

evo sad kaže paljo da "iole dobar trener, koji ima viziju, neće da dođe na pola godine"

pre toga je rekao da misli da ocokoljić neće da bude HC

jel to znači da će novi trener biti tako okejiš, tj da ne veruje ni u trenera, koji još nije došao

• Replies 12.1k
  • Views 620.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ostoja potvrdio da je Osetkowski bio na listi zelja Zorana i Zeljka i zato je potpisan..

3 minutes ago, uini said:

ako ne žele da doprinosi u budućim tekmama & ako ne žele da se oslobode makar dela novca od tih 5x milki ove i naredne sezone - izjava je odlična

Da li odlazi Džabari Parker?

Paspalj: Ugovorne obaveze su fascinantne. Znamo da u jednom momentu će pretrpeti promene. U ovom momentu ne pričamo o tome, već kako da rešavamo dnevne stvari. ima ih dosta. Sve su prioritetne. Što se tiče Parkera, gledate ono što gledate. Nije u nekom preteranom stanju. Naravno ogroman je teret za klub ove i sledeće godine. Videćemo. Da li ćemo da uspemo, nismo u situaciji da to baš sve zavisi od nas. Čovek prima pare od koga smo očekivali da to vrati klubu na parketu. Možda će se desiti, možda se probudi... Ne znam. To su sve stvari, idemo stvar po stvar. Decembar je težak mesec, a onda idemo u Beč.

Desila se i nesreća sa Karlikom. On neće biti spreman pre 1. februara, ali o tome je moralo ranije da se razmišlja o rezervnom plejmejkeru, ali tu smo gde smo.

"Kalates koliko god je nužno rešenje i Milton, meni ne zadovoljavaju ono što bih voleo da vidim. Želim brze momke i da se na taj način bave košarkom. Mi smo malo sporiji. Ima smisla da dovedemo plejmejkera. Ne volim da trošim velike pare, a ovde su potrošene velike pare, na neke nejasne stvari."

Mislis li da je pored Parkera sjebao i Kalatesa i Miltona? fantom

1 minute ago, MiddleClass said:

Mislis li da je pored Parkera sjebao i Kalatesa i Miltona? fantom

mislim da sam pročitao da i milton košta 5x milki za dve sezone, tako da je baš krenuo jako & do samog kraja

1 minute ago, garmonbozia said:

aj nam javi gde si mislio da si pročitao da pročitamo i mi

mocartov PBP

Koliko koštaju Džabari Parker i Šejk Milton

Doveden je Džabari Parker i Šejk Milton pred ovu sezonu, ta dva ugovora su nam uzela 10.000.000 dolara bruto novca za dve sezone. Znači po 5.000.000 dolara po sezoni. Mi isplaćujemo sve plate, sve poreze.

To ono kao kada kažu Jokić i Naji zajedno dali 46 poena, Jokić 45, Naji 1 :D

• Popular Post

Paspalj pita Radu: Jel osecate odgovornost za ostavku Zeljka, jer je rekao da vise nije mogao da odgovara na njena pitanja..

Edited by Jimmy Kowalski

1 minute ago, garmonbozia said:

Cepidlako

Just now, garmonbozia said:

(opet) mislim da se još pri potpisu džabarija pisalo da je 2ipo milke za sezonu, tako da nije taj slučaj

Sat i po ničega. Kao da sam čitao Vocap topik sat i po.

Ja sam probao da slušam ovu spodobu duže od jednog minuta, ali ne ide...

"Sa druge strane, da posle svega što sam radio za ovih osam godina, da sad ostavljam 30.000.000 evra duga na osnovu dogovorenih ugovora za ovu i sledeću godinu? To bi bilo neodogovrno i neozbiljno. Ja sam profesionalac, moram da budem hladne glave“.

hailhailhail

jedno ništa tj ništa što već nismo znali

jedino su razočarani poštovaoci penjarojine košarke

Meni ipak ovo novo probijanje dna

9 minutes ago, smooth.Op said:

"Sa druge strane, da posle svega što sam radio za ovih osam godina, da sad ostavljam 30.000.000 evra duga na osnovu dogovorenih ugovora za ovu i sledeću godinu? To bi bilo neodogovrno i neozbiljno. Ja sam profesionalac, moram da budem hladne glave“.

hailhailhail

Ostoja mag