February 6Feb 6 Kod mene je prvi Maxi, nakon otvaranja Lidla, bio uvek poluprazan zbog visokih cena...a oni uprkos tome otvoriše još 3 Maxi prodavnice :D sa po 2-3 kupca i nekad jedva desetak svaki put kad uđem unutra.Oko 500 prodavnica imaju u Srbiji, monopol.
February 6Feb 6 Stvar je u tome što će verovatno Delez i dobiti spor, pa će se kazna platiti od naših para, tj. iz budžeta...Kako god, raja je uvek donji koji najebe.
February 8Feb 8 41 minutes ago, eumeswil said:Kakva je situacija na terenu, jel zatvaraju radnje zbog Vučićevih marži ili ne?U mom kraju radi sve u 6, krenula sam tamo da kupujem 70% jer mi je alternativa Aroma...
February 8Feb 8 43 minutes ago, Mel said:U mom kraju radi sve u 6, krenula sam tamo da kupujem 70% jer mi je alternativa Aroma...I nedeljom?
February 8Feb 8 Kod mene u kraju se jedan Shop&Go zatvorio a ovaj najbliži više ne radi nedeljom...Što je posebna svinjarija jer je verovatno bio najpotrebniji tim danom.
February 8Feb 8 9 minutes ago, jezovuk said:Na Požeškoj Maxi pre koji mesec skratio radno vreme sa 00-24 na 06-00.Kod mene ista prica za jedan Maxi. To im je mozda novi trend za te koji su bili 24h.
February 8Feb 8 U Milesevskoj zatvoren mada iza ima jos jedan. U Bulevaru ispod Djerma ne radi nedeljom a toliko naroda ide tuda na pijacu
February 8Feb 8 Мислим да ни један више не ради 00-24 а очито да је друга мера да неки не раде више недељом.И једно и друго је океј реално, није неопходно да ради целу ноћ а недељом би све требало позатварати свакако.
February 8Feb 8 Pominjao sam već da su kod mene dve Shop&Go radnje zatvorene. Bile su udaljene 200-300 metara, nije mi jasno ni zašto su postojale obe kad je tu i Maxi osrednje veličine.
February 8Feb 8 42 minutes ago, jezovuk said:Na Požeškoj Maxi pre koji mesec skratio radno vreme sa 00-24 na 06-00.I na padinski i žarkovacki isto --.--