October 23, 2025Oct 23 14 minutes ago, garcia said:e? 🤔Koliko sam čuo to je neki naprednjački lanac marketa, kod nas na periferiji sveta. Mada, navodno postoje i u centru samog Beograda, ni manje ni više.
October 23, 2025Oct 23 ma znam šta je Sunce, prigracki sam nego otkud to da kreću ko Maxi?oni jedva prebacuju Aman, ili su tu negde.
October 23, 2025Oct 23 23 minutes ago, spettacollo said:Mada, navodno postoje i u centru samog Beograda, ni manje ni više.Ima u Cara Dušana na Dorćolu, blizu Prve gimnazije.
October 23, 2025Oct 23 Ima ih nekoliko duž Ledina, prema aerodromu. A mislim da ima i jedan u Vojvođanskoj, NBG, između dva Lidla.
October 23, 2025Oct 23 22 minutes ago, garcia said:ma znam šta je Sunce, prigracki sam nego otkud to da kreću ko Maxi?oni jedva prebacuju Aman, ili su tu negde.Aha, izvini, nisam znao da delimo istu sudbinu.Računam neko će popuniti prazninu koju ovi što se zatvaraju ostavljaju za sobom. E sad, što se odnosa sa Amanom tiče, ne znam da li misliš na broj marketa u lancu ili na kvalitet. Za broj ne znam, ali po kvalitetu su dosta iznad Amana. Što i nije neko postignuće, mora se priznati.
October 23, 2025Oct 23 mislio sam na generalnu musavost i ponudu robe iz "ruskih" radnji.radnici stoje pored gajbica sa grožđem i zobaju, ko ptice neke.
October 23, 2025Oct 23 I meni je taj utisak, taj aman šmek definitivno imaju, tako da jesu neki aman+. Ja lično univer najviše gotivim, ali ih naravno nema u zemunu.
October 23, 2025Oct 23 Sunce drži ekipa surčinaca moguće i da je i sam Buha uključen. Limun svakako jeste.Neka moja rodjaka je radila u par njihovih lokala.Kaže da su uslovi bolji nego u Aman prodavnicama...
October 23, 2025Oct 23 4 hours ago, garcia said:mislio sam na generalnu musavost i ponudu robe iz "ruskih" radnji.radnici stoje pored gajbica sa grožđem i zobaju, ko ptice neke.U mom kraju stvarno nije tako, poprilično je čisto i održava se red na policama i pored njih. Ponuda je sasvim OK, nema svega iz Maxija ali ima više nego dovoljno. Doduše, to je Mega Sunce, kao neki njihov supermarket, moguće da je u regularnim marketima situacija gora. A i još jedan na daleko čuveni market im je prvi komšija (Šumadija) pa možda konkurencija čini svoje.
October 24, 2025Oct 24 u Novom Sadu i okolini onaj koji popunjava zatvorene markete je Mikromarket..bukvalno 95% privatnih radnji je preuzeo,znam jer smo u 2010tim radili sa dosta malih privatnih radnji dok je jos bilo zlatno doba pre velikih marketa.. i lokale Podunavlja Beocin po sremskoj strani..sad imaju preko 250 marketa..a nista..skupi su i nemaju nikakav poseban asortiman..
October 24, 2025Oct 24 A jel imate ove u blizini?Ima ih po pijacama, kod nas je skroz u pozadini, nisam glapar godina ni provalila. Male radnje, ponuda oskudna, od svega po jedna vrsta i ćao. Cene niže nego u frontalnim marketima.
October 24, 2025Oct 24 ima jedan kod mene. jednom sam zašao i višee ne jer, ponuda je zaista oskudna. cene? nisam poredio.