November 21, 2025Nov 21 Da ne zapustimo zanimljivu temu:Dnevni list DanasBriga za potrošače ili sticanje političkih poena: Šta sto...Kako je Naftna industrija Srbije (NIS), prema rečima predsednika Aleksandra Vučića, „nastradala kao trava u sudaru slonova“, tako su građani Srbije najveći gubitnici u ratu između države i trgovinskih
December 12, 2025Dec 12 Bloomberg AdriaRuski Fix Price otvara prodavnice u Srbiji početkom 2026.Fix Price je jedan od najvećih ruskih lanaca prodavnica niskih cena, a otvaranje radnji u Srbiji očekuje se u prvom tromesečju 2026. godine
January 6Jan 6 Author Smejali su se ljudi situaciji u USA a sad ovde poharao pticji grip:I naravno uvek ima i ovakvih:
January 6Jan 6 Nisam primetio. Kod mene je iz nekog razloga onaj najjeftiniji maslac po ceni koja nije bila ni pre 15 godina, 99 centi. Ne znam u čemu je fora. Pre godinu dana je otišao u nebesa i sad pre dva meseca se opet skljokao.Jedino me jebe što sam prestao da jedem. Ali svake nedelje kupim još jedan kad je već skoro džabe. Ima ih 4 komada sad u frižideru.
January 16Jan 16 Pričao sa poznanikom koji radi u Ideji posao valjda ono što se zvalo "komercijala i nabavke" kaže da su baš dramatično pali pazari, promet je nikakav. Kaže "ajd sad će mali da skoči bila NG i Božić, ali baš je loše".Ja mu kažem pa oćete da spuštate cene?On kaže: Ne verujem verovatno ćemo da zatvaramo prodavnice...
January 16Jan 16 Author 12 minutes ago, Frank Pembleton said:Ideji posao valjda ono što se zvalo "komercijala i nabavke"Ovde je Hofer (nemacki Aldi) taj deo outsoursovao u Indiji. I shit you not. Recimo lokalne mlekare pricaju sa Indijcima na engleskom.
January 16Jan 16 On 6. 1. 2026. at 20:42, Venom said:Ima ih 4 komada sad u frižideru.Prebaci u zamrzivac.
January 16Jan 16 5 hours ago, Frank Pembleton said:Pričao sa poznanikom koji radi u Ideji posao valjda ono što se zvalo "komercijala i nabavke" kaže da su baš dramatično pali pazari, promet je nikakav. Kaže "ajd sad će mali da skoči bila NG i Božić, ali baš je loše".Ja mu kažem pa oćete da spuštate cene?On kaže: Ne verujem verovatno ćemo da zatvaramo prodavnice...Isao bi im posao mnogo bolje da organizuju krstenu kucnu dostavu do svih delova grada umesto ove prve zone taksija iz 1970.
February 6Feb 6 Op!Dnevni list Danas„Delez“ tužio Srbiju međunarodnom sudu zbog Uredbe o maržamaKompanija "Ahold Delhaize" (Delez), koja je vlasnik brojnih maloprodajnih radnji u Srbiji i svetu, zatražila je arbitražu pred međunarodnim sudom u Vašingtonu (ICSID, Center for Setlements of Investme
February 6Feb 6 Haha šatro rade u minusu i zatvaraju radnje, kod mene na plodnom tlu otvorii još 2 maksija iako ima jedna veliki.Kakva su to govna, gajim najveći mogući prezir.