November 5, 2025Nov 5 Tako je u svim Lidlovima™. Čuo sam da im plate nisu loše, ali da je tempo ubitačan. S druge strane Tegut gde povremeno svratim, kupim tri banane i pola kile mlevenog, što me košta 59,99, tu na kasi uglavnom rade klinci za minimalac i onda im treba sto godina. A u pozadini svira neka relaksirajuća muzika.
November 5, 2025Nov 5 2 hours ago, Venom said:kupim tri banane i pola kile mlevenog, što me košta 59,99,59,99 ili 5,99?Na kasi je zlatno pravilo prvo pakovanje onda placanje.
November 5, 2025Nov 5 59,99 ali sam se zajebavao. Otprilike šta god tamo da kupim završi se na 30 evra i to ti je
November 5, 2025Nov 5 Zato kod nas niti brzo niti ljubazno nego te saceka nadrkana kasirka ispred koje je red
November 5, 2025Nov 5 7 hours ago, Venom said:59,99 ali sam se zajebavao. Otprilike šta god tamo da kupim završi se na 30 evra i to ti jeMaksi, 'samo da strčim po hleb i mleko'. Stabilno oko 2000 din, bez greške. Edited November 5, 2025Nov 5 by jezovuk
November 5, 2025Nov 5 On 4. 11. 2025. at 19:42, gone fishing said:Ako bih morao da biram između ova dva ekstrema, Nemci bez ikakve dileme."Pokupi se i nestani" mi je daleko prihvatljivije od čit-četovanja s kupcima dok x ljudi čeka u redu.
November 5, 2025Nov 5 On 24. 10. 2025. at 9:07, Tihajeza said:A jel imate ove u blizini?Ima ih po pijacama, kod nas je skroz u pozadini, nisam glapar godina ni provalila. Male radnje, ponuda oskudna, od svega po jedna vrsta i ćao. Cene niže nego u frontalnim marketima.Kod mene u varoši ima jedan Tsv ,zovemo je grobljanska radnja ,tu kupuješ kada ti trebaju zalihe za sahranu i dacije ,do skoro nisam znao da je to lanac prodavnica ,iznenadio sam se kada mi je sestra rekla da ih ima u Beograd Pre nekoliko meseci su otvoreni Gomex i Univer i to je jedino što ima od tih većih marketa ,ali su uglavnom prazni ,dok se Matijević razbija od posla
November 6, 2025Nov 6 On 4. 11. 2025. at 16:45, đorđe geprat said:kako je to različito u odnosu na lazarevac i aranđelovac. dešava se da kupci ćaskaju sa kasirkama i niko se ne buni. laganica.Uh meni super kad su nadrkani.
November 6, 2025Nov 6 U Univeru se vratile one žute cene. Prvi značajniji popusti od uvođenja posebnih mera.
November 6, 2025Nov 6 Samo obratiti pažnju na rok trajanja tih proizvoda. :D Obično su do decembra ili januara. Trenutno im je mleko 90 dinara, Zdravo (mlekara Subotica).
November 7, 2025Nov 7 On 11/6/2025 at 9:27 AM, Milošica said:Uh meni super kad su nadrkani.uh, kako to... meni krivo sto ih smaram,generalno sve u supermarketu odise patnjom: zaposleni, osvetljenje, muzika .... proizvodi, na prvom mestu meso jadnih zivotinja, odgajanih u prenatrpanim kavezima bez daska vetra, pod antibioticima
November 9, 2025Nov 9 Dva Shop & Go marketa na Lionu zatvorena u moru drugih po Beogradu i ostalim gradovima, čujem da ih na jugu zatvaraju gotovo sve, a i ostali lanci jako padaju. Edited November 9, 2025Nov 9 by napadaj
November 12, 2025Nov 12 Zatvorili su i onaj u gornjem delu Skadarske. Taj bivši Centroprom je postojao dokle mi pamćenje doseže.
November 13, 2025Nov 13 Aroma 00-24 kod mene ukinula treću smenu. Idea par ulica dalje se zatvorila. To je pored pomenuta dva Shop&Go.Ovo je jasno trend.