Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Supermarketi

Featured Replies

Tako je u svim Lidlovima. Čuo sam da im plate nisu loše, ali da je tempo ubitačan. S druge strane Tegut gde povremeno svratim, kupim tri banane i pola kile mlevenog, što me košta 59,99, tu na kasi uglavnom rade klinci za minimalac i onda im treba sto godina. A u pozadini svira neka relaksirajuća muzika.

• Replies 400
  • Views 27.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jezovuk
    jezovuk

Meni je skroz ok i humano to ukidanje non-stop rada i potpuno podržavam. Prevashodno zbog zaposlenih, a generalno i zbog nas ostalih. Koji će nam q desetine non-stop radnji po gradu. Šta mi to hitno t

• Klara
    Klara

Ljudi koji popiju jednu čašu soka dnevno i pojedu jednu kockicu do jedva štanglu čokolade, poseban krug pakla za vas.

• Midžeta
    Midžeta

Aman su najgore radnje ubedljivo, svaka je raspalija od prethodne, imaju cak i svoj trademark smard, ne moraš da vidis natpis kad uđeš i osetiš smrad, znas da si u Amanu

Posted Images

2 hours ago, Venom said:

kupim tri banane i pola kile mlevenog, što me košta 59,99,

59,99 ili 5,99?

Na kasi je zlatno pravilo prvo pakovanje onda placanje.

59,99 ali sam se zajebavao. Otprilike šta god tamo da kupim završi se na 30 evra i to ti je

Pa to je Tegut.

Skupo al' glupo.

Papirne kese na kasi su bolje nego kod ostalih.

Zato kod nas niti brzo niti ljubazno nego te saceka nadrkana kasirka ispred koje je red violina

7 hours ago, Venom said:

59,99 ali sam se zajebavao. Otprilike šta god tamo da kupim završi se na 30 evra i to ti je

Maksi, 'samo da strčim po hleb i mleko'. Stabilno oko 2000 din, bez greške.

Edited by jezovuk

On 4. 11. 2025. at 19:42, gone fishing said:

Ako bih morao da biram između ova dva ekstrema, Nemci bez ikakve dileme.

"Pokupi se i nestani" mi je daleko prihvatljivije od čit-četovanja s kupcima dok x ljudi čeka u redu.

On 24. 10. 2025. at 9:07, Tihajeza said:

A jel imate ove u blizini?

Ima ih po pijacama, kod nas je skroz u pozadini, nisam glapar godina ni provalila. Male radnje, ponuda oskudna, od svega po jedna vrsta i ćao. Cene niže nego u frontalnim marketima.

Kod mene u varoši ima jedan Tsv ,zovemo je grobljanska radnja ,tu kupuješ kada ti trebaju zalihe za sahranu i dacije ,do skoro nisam znao da je to lanac prodavnica ,iznenadio sam se kada mi je sestra rekla da ih ima u Beograd

Pre nekoliko meseci su otvoreni Gomex i Univer i to je jedino što ima od tih većih marketa ,ali su uglavnom prazni ,

dok se Matijević razbija od posla

On 4. 11. 2025. at 16:45, đorđe geprat said:

kako je to različito u odnosu na lazarevac i aranđelovac. dešava se da kupci ćaskaju sa kasirkama i niko se ne buni. laganica.

Uh meni super kad su nadrkani.

U Univeru se vratile one žute cene. Prvi značajniji popusti od uvođenja posebnih mera.

Samo obratiti pažnju na rok trajanja tih proizvoda. :D

Obično su do decembra ili januara. Trenutno im je mleko 90 dinara, Zdravo (mlekara Subotica).

On 11/6/2025 at 9:27 AM, Milošica said:

Uh meni super kad su nadrkani.

uh, kako to... meni krivo sto ih smaram,
generalno sve u supermarketu odise patnjom: zaposleni, osvetljenje, muzika .... proizvodi, na prvom mestu meso jadnih zivotinja, odgajanih u prenatrpanim kavezima bez daska vetra, pod antibioticima

Dva Shop & Go marketa na Lionu zatvorena u moru drugih po Beogradu i ostalim gradovima, čujem da ih na jugu zatvaraju gotovo sve, a i ostali lanci jako padaju.

Edited by napadaj

Zatvorili su i onaj u gornjem delu Skadarske. Taj bivši Centroprom je postojao dokle mi pamćenje doseže.

Aroma 00-24 kod mene ukinula treću smenu. Idea par ulica dalje se zatvorila. To je pored pomenuta dva Shop&Go.

Ovo je jasno trend.