February 12Feb 12 u lidlu je najbolji odnos cene i kvaliteta sladoleda. Nije nesto vrhunski, ali moze da prodje. Bolji je od frikoma, a duplo jeftiniji i 3 do 4 puta jeftiniji od precenjenog nuuija. Nisam nikad isao tamo u neku vecu kupovinu jer mi je daleko, ali mi je usput kad resim da se prosetam do sestre, pa svratim da uzmem sladoled
February 12Feb 12 I puding od čokolade, sa šlagom.I sladoledi na štapiću (+ porodični).Journal.hrJesu li ovo stvarno najfiniji sladoledi? Svi ih hvale pa...Zadali smo si jedan od najtežih ljetnih zadataka - pronaći najbolje sladolede, a Lidl sladoledi su definitivno među najboljima.
February 12Feb 12 šta znam, ok ajvar i ljutenicakakao namaz i puter od kikirikijacrna tabla za kuvanje vrho alatu neću da opet drvim
February 12Feb 12 U lidlu ima ono urolano lisnato testo sa maslacem sto se pece u rerni, tu je bilo koji fil brutalan, moze sa mak kremom/orasima, moze sa mladim spanacem i sirom, moze da sunkom i mocarelom. Za dorucak odlicno. Mislim ove filove sami pravite, lisnato testo se kupuje odvojeno. Mislim da to drugi marketi nemaju.
February 12Feb 12 stvar ukusa, meni su kesa, ali su banjalučki odlični Edited February 12Feb 12 by mire
February 12Feb 12 cuvene lidl marke suhomesnatog delakitesa pikok i baroni, sve ima ukus vode. i pilos, za mleko i mlecne proizvode, isto ima ukus vode.lidl prodaje bas tesko djubre, sve od carapa do kisele vode od 28 dinara za litar i po
February 12Feb 12 slatkiši u lidlu koji su dobri: njihove kopije mercija, after ejta, neke belgijske praline, profiterole, neki puter keks koji se topi u ustima (delez* ima isti, ali lidlov je bolji), kremovi iz italijanske ponude, sladoledi, neke slane grisine kojima je vrh umočen u čokoladu, čokolade sa 60 i 70& kakaa, trufle...),; pecivo, smrznuto pecivo, solidno smrznuto povrće, od hgijene im je dentalni program ok, meso se nisam usudila da probam, suhomesnato ako nije pikok i onaj drugi brend, sirevi su dobri (mada lošija ponuda nego kad su tek došli), onaj njihov brend malih kućnih aparata (imam toster i neki secko, sasvim ok rade već par godina).zbog slatkiša je sreća što su mi daleko*delezu dugujemo zahvalnost za povratak dobrih slatkiša na tržište, šteta (ili sreća, zavisi kako se gleda) što su gomilu onih koje su imali kad su preuzeli maxi, više nemaju u ponudiide(j)a ima neki gadan smrad, mislila sam da je moja lokalna posebna po tome, ali nije, samo je razlika u intenzitetu. meso, od marketa, kupujem samo u univeru
February 13Feb 13 3 hours ago, svashtabezneshto said:meso, od marketa, kupujem samo u univeruZa sveze ne znam da li je njihov uzgoj, verovatno nije 100% ali im je suhomesnato bez konkurencije, sve ono sa Backa nalepnicama je iz njihovog kombinata, I time se bave bas predano. Narocito sve od mangulice je dobro. Nije jeftino ali je dobro.Ne ulazim cesto u Univerexport kod njih mi je samo smetao opet nesto siromasniji asortiman.Ali oni su u zescoj ekspanziji. Edited February 13Feb 13 by dillinger
February 13Feb 13 Slazem se za meso. U Uniweru nikada nije bilo problema; kobasice, parce od plecke, pilici, bubci, sve je ok nakon pripreme.Lidl je krenuo da fusari, kako je vreme odmucalo. Mleveno meso koje pobeli nakon 2 dana, karabataci koji su se usmrdeli u zamrzivacu. 300+ grama manja masa fileta od naznacene tezine (bas toliko vode da ima. nema sanse).Maxi je ok za ovo sto sam uzimao. Akcijski proizvodi nikada nisu bili problematicni.
February 13Feb 13 Lidlove zelene cokolade sa lesnicima su za mene najbolje cokolade na trzistu. U jednom trenutku su bile i ubedljivo najnolje za odnos cena/kvalitet sada im je vec skocila cena. A i generalno sve cokolade koje su njihova robna marka su odlicne, bela, sa bademima, crna.
February 13Feb 13 15 hours ago, brusli said:Proizvodi u Lidlu su krs, jedino sto je dobro to su oni Italijanski, a i njih cesto nema, kao nestali, valjda da bi namamili ljude da dodju i da kupuju tu njihovu bofl robu.Kod lidla je fazon samo u tome da treba iskustva, tj da treba da znaš šta kupuješ Lidl je meni favorit, mada generalno, da su svi kao ja, svi bi marketi propaliElem, samo ciljano kupujem, ima fenomenalnih stvari u lidlu, ima i krša. I to se odnosi na sve kategorije. Od prehrane do alata.Ono što valja, taj odnos cene i kvaliteta nema nigde. Toga se ne odričem.
February 13Feb 13 Vero nikako nije u konkurenciji, pa imaju 1 radnju u Novom Sadu i to od skoro i to u nedodjiji.. Meni nije predaleko pa odem ponekad i prepodne je tamo grad duhova za razliku od lidl/maxi gde je uvek krkljanac.. Jako su skupi.. Tamo kupujem samo kalamate.. Ali zato Jumbo koji je pored izuva za sitnariju za kuću.. Imam veliku ideu i lidl u blizini pa kombinujem ali lidl mi je izbor iznadMeso kupujem u maloj mesari na pijaciA slatkiše na Najlonu, neke Cadbury čokoladice 4 za 100din,Tony's cokolade 100din,lindt lindor 200-350din..