Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Supermarketi

Featured Replies

Ta Fruvita obmanjuje potrosace nazivom bez dodatog secera, kada sam video penzionera secerasa koji pije to od taga su mi na shit listi.

• Replies 400
  • Views 27.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jezovuk
    jezovuk

Meni je skroz ok i humano to ukidanje non-stop rada i potpuno podržavam. Prevashodno zbog zaposlenih, a generalno i zbog nas ostalih. Koji će nam q desetine non-stop radnji po gradu. Šta mi to hitno t

• Klara
    Klara

Ljudi koji popiju jednu čašu soka dnevno i pojedu jednu kockicu do jedva štanglu čokolade, poseban krug pakla za vas.

• Midžeta
    Midžeta

Aman su najgore radnje ubedljivo, svaka je raspalija od prethodne, imaju cak i svoj trademark smard, ne moraš da vidis natpis kad uđeš i osetiš smrad, znas da si u Amanu

Posted Images

Nema Alpskog ni u mom Univerexportu, samo na rafu stoji njihovo malo čokoladno. Kaže prodavac da im Alpsko nije stiglo sa novom robom...naravno, po policama se forsira Imlek.

7 hours ago, glibav said:

Ta Fruvita obmanjuje potrosace nazivom bez dodatog secera, kada sam video penzionera secerasa koji pije to od taga su mi na shit listi.

Zašto?

34 minutes ago, Svemir Zeka said:

Zašto?

Lazni osecaj sigurnosti da se sok sme piti u neogranicenim kolicinama za neuke penzionere koji imaju problema sa secerom. Mislim da ima isto secera kao i koka kola.

Penzioneri dijabetičari znaju vrlo dobro da li i koliko voća smeju da konzumiraju, takođe znaju da smuljano tečno voće ne može da ima manje šećera od svežeg.

I mnogo njih svesno bira da se ne pridržava lekarskih saveta u pogledu duvana, šećera, alkohola i belog brašna.

Mnogo je gore targetiranje dece raznoraznim slatkišima dok još uvek nisu svesna šta rade, što rade bukvalno svi proizvođači na svetu.

I što se recimo plazma i dan danas smatra zdravom.

Ali ako je rečeno bez dodatog šećera, ja tu ne vidim obmanu. Šećere sadrže razne neslatke namirnice, i to bi trebalo da znaju od svojih lekara i penzioneri šećeraši.

Uzgred, i ja sam šećeraš, a i moj ćale penzioner, i ne naliva se sokovima

On 3. 3. 2026. at 15:06, brusli said:

Mleko je tesko za varenje, svaki odrasli covek bi trebalo da pije fermentisane prozivode, aka jogurt / kiselo mleko.

IMG_0378.jpeg

Odlična je fruvita od uvek ali 200 kinti za 0.7l - mogu samo da me poljube u guzicu.

То је још и ништа, ја од сокова једино волим 100% поморанџу а ту су цене сумануте, баш је скочило преко ноћи у небеса. Ево Фрувита 350 дин 0.75 ваљда, Rauch је исто ту негде, типа литар 380 тако нешто..

Што ми и добро дође у неку руку, таман да се одвикнем, много ређе узимам сад него раније.

Jeste skupo, ali ja recimo popijem fruvitine kruske casu od 2dl dnevno, traje mi flasa otprilike tri dana, tako da nije toliko strasno. Ali mora da se pije s merom vlade

• Popular Post

Ljudi koji popiju jednu čašu soka dnevno i pojedu jednu kockicu do jedva štanglu čokolade, poseban krug pakla za vas. dry

Pa nemam potrebu za vise. A cokoladu ne jedem vec neko vreme, kao i generalno ostalo slatko tongue

16 minutes ago, Sludge Factory said:

A cokoladu ne jedem vec neko vreme, kao i generalno ostalo slatko tongue

Osim grejane lubenice. sleep

59 minutes ago, Klara said:

Osim grejane lubenice. sleep

Neladjene dry

Oprostite!!!

- Klara, što ti imaš toplo srce!

- Nelađeno, bre!