March 5Mar 5 Ta Fruvita obmanjuje potrosace nazivom bez dodatog secera, kada sam video penzionera secerasa koji pije to od taga su mi na shit listi.
March 5Mar 5 Nema Alpskog ni u mom Univerexportu, samo na rafu stoji njihovo malo čokoladno. Kaže prodavac da im Alpsko nije stiglo sa novom robom...naravno, po policama se forsira Imlek.
March 5Mar 5 7 hours ago, glibav said:Ta Fruvita obmanjuje potrosace nazivom bez dodatog secera, kada sam video penzionera secerasa koji pije to od taga su mi na shit listi.Zašto?
March 5Mar 5 34 minutes ago, Svemir Zeka said:Zašto?Lazni osecaj sigurnosti da se sok sme piti u neogranicenim kolicinama za neuke penzionere koji imaju problema sa secerom. Mislim da ima isto secera kao i koka kola.
March 5Mar 5 Penzioneri dijabetičari znaju vrlo dobro da li i koliko voća smeju da konzumiraju, takođe znaju da smuljano tečno voće ne može da ima manje šećera od svežeg.I mnogo njih svesno bira da se ne pridržava lekarskih saveta u pogledu duvana, šećera, alkohola i belog brašna.Mnogo je gore targetiranje dece raznoraznim slatkišima dok još uvek nisu svesna šta rade, što rade bukvalno svi proizvođači na svetu.I što se recimo plazma i dan danas smatra zdravom.
March 5Mar 5 Ali ako je rečeno bez dodatog šećera, ja tu ne vidim obmanu. Šećere sadrže razne neslatke namirnice, i to bi trebalo da znaju od svojih lekara i penzioneri šećeraši. Uzgred, i ja sam šećeraš, a i moj ćale penzioner, i ne naliva se sokovima
March 5Mar 5 On 3. 3. 2026. at 15:06, brusli said:Mleko je tesko za varenje, svaki odrasli covek bi trebalo da pije fermentisane prozivode, aka jogurt / kiselo mleko.
March 5Mar 5 То је још и ништа, ја од сокова једино волим 100% поморанџу а ту су цене сумануте, баш је скочило преко ноћи у небеса. Ево Фрувита 350 дин 0.75 ваљда, Rauch је исто ту негде, типа литар 380 тако нешто..Што ми и добро дође у неку руку, таман да се одвикнем, много ређе узимам сад него раније.
March 6Mar 6 Jeste skupo, ali ja recimo popijem fruvitine kruske casu od 2dl dnevno, traje mi flasa otprilike tri dana, tako da nije toliko strasno. Ali mora da se pije s merom
March 6Mar 6 Popular Post Ljudi koji popiju jednu čašu soka dnevno i pojedu jednu kockicu do jedva štanglu čokolade, poseban krug pakla za vas.
March 6Mar 6 Pa nemam potrebu za vise. A cokoladu ne jedem vec neko vreme, kao i generalno ostalo slatko
March 6Mar 6 16 minutes ago, Sludge Factory said:A cokoladu ne jedem vec neko vreme, kao i generalno ostalo slatko Osim grejane lubenice.