March 10Mar 10 On 6. 3. 2026. at 17:35, Shan Jan said:Meni kaki jabuke imaju ukus negde izmedju kajsije i nektarine.Meni najviše liče na dinje.
March 18Mar 18 Da li neko kupuje u Metrou? Usao slucajno jednom i nisam siguran da li je poslednji put. Dakle pored proizvoda postoji cena za kupovinu jednog proizvoda a pisu i nekakve cene ako se kupuje vise proizvoda. E sad uzeo sam dva proizvoda i cena koju sam platio na kasi nema veze sa onim sto je pisalo? Da li neko zna u cemu je fora? I dalje ne mogu da provalim sta je cena koja mi je naplacena.
March 18Mar 18 7 minutes ago, glibav said:Da li neko kupuje u Metrou? Usao slucajno jednom i nisam siguran da li je poslednji put. Dakle pored proizvoda postoji cena za kupovinu jednog proizvoda a pisu i nekakve cene ako se kupuje vise proizvoda. E sad uzeo sam dva proizvoda i cena koju sam platio na kasi nema veze sa onim sto je pisalo? Da li neko zna u cemu je fora? I dalje ne mogu da provalim sta je cena koja mi je naplacena.Ima cena za 1, 2-4-6, paket.a manja cena ispod te cene je cena sa PDVom, za nas koji nemamo firme.Metro je odličan za neke stvari, ne mogu da ga cenovno smestim doduše.Za prošetati dva sata i kupiti brdo stvari koje ti ne trebaju ali haj kad si već tu je fantastičan.EDIT: primer Edited March 18Mar 18 by Vapad
March 18Mar 18 8 minutes ago, Vapad said:Ima cena za 1, 2-4-6, paket.a manja cena ispod te cene je cena sa PDVom, za nas koji nemamo firme.primerManja cena je bez PDVa? Flasa rakije, pise cena ~2700, za dve ~2400, a na kasi mi je bila cena ~2600. Ja sam razumeo da je za obe po 2400
March 18Mar 18 16 minutes ago, glibav said:Manja cena je bez PDVa? Flasa rakije, pise cena ~2700, za dve ~2400, a na kasi mi je bila cena ~2600. Ja sam razumeo da je za obe po 2400Manja cena bez PDV.Pa ako je ista rakija onda bi trebalo da ti bude ta cena, ako si gledao da je SA PDV, mislim da je na rafovima obrnuto od ovog prikazano ali se ne sećam.I naravno uvek skrenuti pažnju ako se ne poklapa, možda im je u kasi drugačije...
March 23Mar 23 On 10. 3. 2026. at 10:51, bags said:Ili ovaj tip prevare:Kod lososa ili ribe ima obrnuta prevara kad uzmu previše mala pakovanja, pa preklope onaj tanji deo ribe koji je u suštini sranje, da bi komad izgledao deblje.
March 23Mar 23 21 minutes ago, Pegin said:Lifl prop'o ?Poluprazni rafovi u većini NS radnji, šta li je sad problem.aha, znači nije samo Pančevo..
March 24Mar 24 21 hours ago, Vapad said:aha, znači nije samo Pančevo..I Beograd, kao da je prosla hunska horda
March 26Mar 26 Pre nekog vremena je neko pominjao nestašicu Alpskog mleka, 3,5%mm. Nigde ga nije bilo. Pronašao ga u Suncu.