March 6Mar 6 Kad smo kod lubenica (neladjenih and other kinds), prosle godine sam, posle duzeg vremena jeo relativno pristojne, keva nasla na pijaci kod nekog pa smo kupovali, inace su lubenice poslednjih 10-15 godina (bar iz mog iskustva) 1 katastrofa. Posebno ove po marketima (maxi, itd). Da covek place od muke. Videcemo ove godine.
March 6Mar 6 Ја сам увек узимао на камиону, реко ајде да помажем мале лубеничаре, али последњих неколико година се испоставило да њихове углавном дупло скупље нису много боље од максијевских, односно да је лутрија где год да узимаш.Вероватно је најпаметнија опција узети половину неке велике јер ту бар можеш да видиш како изгледа изнутра, па ако је јарко црвена требало би да је добра.
March 6Mar 6 Да јео сам неколико пута али није ми то то некако, мозак функционише по принципу лубеница = црвено :D
March 6Mar 6 Fino je i vrlo zdravo, ali ja se pre hvatam mušmula, koje su nekima tek problematične upravo zbog teksture. :D Em su neugledne, sirote...jedem ih da se ne osete zapostavljeno i odbačeno.
March 6Mar 6 1 hour ago, johan nagel said:Уф да то се никад нисам усудио да пробам :DSupre su, dosta slatke kad su mekane a meni najukusnije kad su malo tvrdje. Samo da nisu zute, tad su nezrele. Inace, jede se ko paradjz - sve. Nema semenki.
March 6Mar 6 Мушмуле, смокве, урме и слично избегавам у широком луку.Тај каки парадајз бих евентуално и могао да пробам ајде :D
March 6Mar 6 47 minutes ago, johan nagel said:Мушмуле, смокве, урме и слично избегавам у широком луку.Тај каки парадајз бих евентуално и могао да пробам ајде :Dja isto izbegavam to gorepomenuto, ali kaki jabuke su mi super, nisu gnjecave uopšte ako znas da izabereš i što je isto bitno, imaju skroz drugi ukus u odnosu na obične jabuke, ne ko ove crvene pomorandže u merkatoru koje bukv samo zbog te boje prodaju po duplo većoj ceni.
March 6Mar 6 Ма Јапанац кад засади то мора да ваља.Ехх Јапан, једна скроз опуштена тема, не видим како може да пође по злу..
March 6Mar 6 Meni kaki jabuke imaju ukus negde izmedju kajsije i nektarine. Verovatno ih nazvali jabuke jer spolja na to najvise lice. Mislim slabije bi se prodavalo da ih nazovu japanski nezreo paradajz.
March 10Mar 10 Author Ne znam kad ce konacno i EU kao Japan uvesti da slika mora odgovarati pakovanju.japan snacks.mp4