February 13Feb 13 Pa koštaju ti zaposleni po raznim inostranstvima puno više nego ovo naše roblje, pa su im cene niže nego kod nas.U drugim vestima, Vero je super, ali skuuuup.A kad stigne sveža riba iz Soluna, eh
February 13Feb 13 U Veru je bilo i telećih repova, ranije doduše. I barbuna. I jedno i drugo nisam viđala na drugim mestima.
February 13Feb 13 40 minutes ago, dillinger said:Ako ne gresim to im je valjda prvi u BG i bice extra posle obnoveНије први има их по Београду али не пуно генерално. На Нбг-у има и онај прекопута Беле Реке рецимо.
February 13Feb 13 20 minutes ago, johan nagel said:Није први има их по Београду али не пуно генерално. На Нбг-у има и онај прекопута Беле Реке рецимо.Pa nisam rekao jedini vec prvi. Ima ih 15 u BG. Interesantno kako listing na sajtu kaze, imaju 2 u Leskovcu a 0 u Nisu
February 13Feb 13 On 12. 2. 2026. at 16:22, brusli said:Proizvodi u Lidlu su krs, jedino sto je dobro to su oni Italijanski, a i njih cesto nema, kao nestali, valjda da bi namamili ljude da dodju i da kupuju tu njihovu bofl robu.Jedno vreme su na proizvodima označavali zemlju porekla, tada se moglo videti da za IT, ES, GR i sve ostale regionalne ponude je većina stvari napravljena u Poljskoj. Sada većina artikala u Lidlu uopšte nema mejd in... U austrijskom Lidlu lepo piše, i skoro sve je DE ili lokalno. Pritom je i daleko jeftiniji.Maxi je nekada kroz ceo spektar ponude imao artikle sa poreklom u Belgiji i Francuskoj, šamponi koji su bili rebrendirani Vichy npr. Nekad bilo.
February 13Feb 13 38 minutes ago, duda said:Pa koštaju ti zaposleni po raznim inostranstvima puno više nego ovo naše roblje, pa su im cene niže nego kod nas.U drugim vestima, Vero je super, ali skuuuup.A kad stigne sveža riba iz Soluna, ehOvo je verovatno jedina tema gde je I PPP na strani vlasti. Populizam ne poznaje granice ocigledno.Ja opet kazem mozda Delez sakriva prihode, izvlaci pare van zemlje I sluzi se ko zna cim da ne placa porez. Al o time niko od nas nista ne zna. Ili, zasto im se to tolerise godinama? Ali njihovi godisnji rezultati I razlike nisu narocito zavidni tj ne premasuju par procenata.I pazite sta zelite. Mozda vam Aroma I Aman postanu standard, I to ovakvi kakvi su sad /pritom Aroma nema los asortiman, ima tu I boljih piva I Lindt cokolade ali sve ostalo sto se na prvu ne vidi, jeste uzas/ Edited February 13Feb 13 by dillinger
February 13Feb 13 Арома није ништа лошија од Максија рекао бих, једино што је нешто скупља, иначе бих рекао да имају јачи асортиман. Аман је углавном јадан, не видим да они могу да се пробију до тог нивоа да баш буду неки стандард.Мислим ја се не разумем претерано у то све, али сигурно не бих пустио сузу због некаквог Делезеа. На крају крајева дошао би неко други, сумњам много лошији.Оно што је сигурно је да Делез има убедљиво највеће марже и да једини плачу и туже, остали делују да су океј.
February 13Feb 13 Ko bre sirotinja, daj jos 5x skuplje sveKarton jaja 300 dinara jebotebogJunetina 1800/kg Da ne bi pio lekove, treba da jedes ko covek, prvo i prvo Edited February 13Feb 13 by Ratamahatta
February 13Feb 13 Ja meso ne kupujem po marketima, dovlačim ga od roditelja koji se snabdevaju po obližnjim selima. Ponekad uzmem piletinu ili neke suve kobasice za sendviče, ali mleveno, krmenadle, vrat, ramsteke, piliće, junetinu... Sve domaće, oni imaju neke sjajne dobavljače za sve to, pa se šlepam. Ponekad i jaja, mada me uglavnom mrzi da ih teglim kad ih već ima u Maksiju u dobrom kvalitetu.Kad se desi da mi treba meso, idem kod Zoke na Cvetkovoj pijaci, preporuka za taj lokal. Na samom ulazu u natkriveni deo se nalazi, sa druge strane u odnosu na pekaru. Na pijaci kupujem i voće, povrće, sireve, kajmak... Nisu mi marketi prvi izbor za te stvari. Edited February 13Feb 13 by napadaj
February 13Feb 13 U maxiju kupim samo pilece batake otkoscene jer me bole kurac da ih operisem kotkuce, dok izvadim kosti glad me prodje Slanine, kulen, kobaje, suvi vrat, pecenicu sve domace. Nekad i jaja Budjola je pre bila lepa u Lindi, pa je dugo nije bilo, i sad ova nova sto postoji nije ni do kolena staroj. 3000 kila, mani me Zorane
February 13Feb 13 56 minutes ago, Ratamahatta said:Karton jaja 300 dinara jebotebogE, ali to je od koka koje slobodno kljucaju po dvoristu.Pise Slobodanka.
February 13Feb 13 5 hours ago, dillinger said:Interesantno kako listing na sajtu kaze, imaju 2 u Leskovcu a 0 u NisuNiš ima veliki DIS a ovde ga nema, recimo. Univer je došao nedavno, s novim retail parkom, ali koliko čujem nije baš da se razbijaju, ne znam koliko će opstati jer nisam zapazio da su naročito konkurentni. Druga radnja im je u strogom centru, u stambenom bloku, manja.Leskovac, s najnižim primanjima u zemlji, trenutno (i duži niz godina unazad) spasava par lokalnih lanaca, s jaaako pristojnijim cenama u odnosu na sve velike. Jedan je, koliko čujem, prodat. Drugi se još drži. Edited February 13Feb 13 by Tribun_Populi
February 14Feb 14 18 hours ago, dillinger said:Ako ne gresim to im je valjda prvi u BG i bice extra posle obnoveNadam se jer je poslednjih par meseci bas bio problem sa asortimanom ... vikendom ili cesto i popodne jednostavno prazan raf ... ako to zanemarimo, meni je mnogo bolji za kupovinu od obliznjih maxija i idee
February 14Feb 14 17 hours ago, dillinger said:Ovo je verovatno jedina tema gde je I PPP na strani vlasti. Populizam ne poznaje granice ocigledno.Ja opet kazem mozda Delez sakriva prihode, izvlaci pare van zemlje I sluzi se ko zna cim da ne placa porez. Al o time niko od nas nista ne zna. Ili, zasto im se to tolerise godinama? Ali njihovi godisnji rezultati I razlike nisu narocito zavidni tj ne premasuju par procenata.I pazite sta zelite. Mozda vam Aroma I Aman postanu standard, I to ovakvi kakvi su sad /pritom Aroma nema los asortiman, ima tu I boljih piva I Lindt cokolade ali sve ostalo sto se na prvu ne vidi, jeste uzas/ne mogu da sakrivaju prihode, aman. lova se izvlaci vrv preko menadzment feeja, a posledicno nema ni poreza.