March 26Mar 26 39 minutes ago, spettacollo said:Pre nekog vremena je neko pominjao nestašicu Alpskog mleka, 3,5%mm. Nigde ga nije bilo. Pronašao ga u Suncu.Ima ga i u Univeru opet. Pre neki dan uzeo (Alba).
April 6Apr 6 24 minutes ago, dillinger said:DIS prodat Amanu, I zvanicno danas na portalima...Koliko si jadan od nula do kupio te aman...
April 6Apr 6 35 minutes ago, Mil@n said:Koliko si jadan od nula do kupio te aman...Sto tako ? Aman odlicno radi, braca Jordanci rade super posao. Covek he od tezge disao do super firne... malo nekretnine, malo prodavnice , malo trzni centri ...
April 6Apr 6 Popular Post Aman su najgore radnje ubedljivo, svaka je raspalija od prethodne, imaju cak i svoj trademark smard, ne moraš da vidis natpis kad uđeš i osetiš smrad, znas da si u Amanu
April 6Apr 6 Just now, Lezilebovich said:Sto tako ? Aman odlicno radi, braca Jordanci rade super posao. Covek he od tezge disao do super firne... malo nekretnine, malo prodavnice , malo trzni centri ...Pa pričali smo ovde, smrdljivi lokali, očaj higijena, raspadaju im se marketi, propadaju gipsani plafoni, lično video itd... Užasni su, iskustvo kupovine na nivou negde 80ih...
April 6Apr 6 Izvini 80te su bile kulturica. Ovaj nivo raspada i prljavstine nije vidjen u Srbiji pre Amana.
April 6Apr 6 Jel sam ja bese slikala raspali Aman?Prošla sam pre neki dan pored najraspalijeg, onog na Vidikovcu/Labudovom Brdu, ono je beyond lose
April 6Apr 6 1 hour ago, Midžeta said:Jel sam ja bese slikala raspali Aman?Prošla sam pre neki dan pored najraspalijeg, onog na Vidikovcu/Labudovom Brdu, ono je beyond loseTaj sam ja otkrila, sasvim slučajno, čekajući autobus za Ripanj dok je padala kiša. Mesecima ranije sam mislila da je neka garaža, kad ono prodavnica, bez vrata. Betonski pod, radnice u jaknama....i ruski majonezi
April 7Apr 7 3 hours ago, brusli said:Jel gori Aman ili Mere ?Aman. Mere izgleda higijenskiji, mada sam se ja otrovao njihovim cokoladicama. Doduse ja sam se par puta otrovao i svezim pilicima iz Maksija i Lidla, tako da niko nije siguran. Sve u svemu, sveze meso kupujem u lokalnoj mesari, zajebi ti ove.
April 7Apr 7 Aj što su radnje raspale, nego što je kadar nevera... bukvalno ne umeju da kažu dobar dan, izvinite, hvala. Svaki put kad uđem u lokalni Aman (jer je najbliža prodavnica) bacam kockicu da li će da me ignorišu, pričaju loše viceve ili se deru.
April 7Apr 7 Sve to se spreci narudzbinom iz Amana preko Glova - Husein i Dzavaharlal su veoma ljubazni kada ti donesu sve to na vrata doma tvog, ovi nasi umeju ponekad i da zakeraju, ali u granicama normale.