Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Supermarketi

Featured Replies

39 minutes ago, spettacollo said:

Pre nekog vremena je neko pominjao nestašicu Alpskog mleka, 3,5%mm. Nigde ga nije bilo. Pronašao ga u Suncu.

Ima ga i u Univeru opet. Pre neki dan uzeo (Alba).

• Replies 400
  • Views 27.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jezovuk
    jezovuk

Meni je skroz ok i humano to ukidanje non-stop rada i potpuno podržavam. Prevashodno zbog zaposlenih, a generalno i zbog nas ostalih. Koji će nam q desetine non-stop radnji po gradu. Šta mi to hitno t

• Klara
    Klara

Ljudi koji popiju jednu čašu soka dnevno i pojedu jednu kockicu do jedva štanglu čokolade, poseban krug pakla za vas.

• Midžeta
    Midžeta

Aman su najgore radnje ubedljivo, svaka je raspalija od prethodne, imaju cak i svoj trademark smard, ne moraš da vidis natpis kad uđeš i osetiš smrad, znas da si u Amanu

Posted Images

ja sam kukao, ali vratilo se svuda. i hrvatska vindija se vratila.

DIS prodat Amanu, I zvanicno danas na portalima...

24 minutes ago, dillinger said:

DIS prodat Amanu, I zvanicno danas na portalima...

Koliko si jadan od nula do kupio te aman...

35 minutes ago, Mil@n said:

Koliko si jadan od nula do kupio te aman...

Sto tako ? Aman odlicno radi, braca Jordanci rade super posao. Covek he od tezge disao do super firne... malo nekretnine, malo prodavnice , malo trzni centri ...

• Popular Post

Aman su najgore radnje ubedljivo, svaka je raspalija od prethodne, imaju cak i svoj trademark smard, ne moraš da vidis natpis kad uđeš i osetiš smrad, znas da si u Amanu

Just now, Lezilebovich said:

Sto tako ? Aman odlicno radi, braca Jordanci rade super posao. Covek he od tezge disao do super firne... malo nekretnine, malo prodavnice , malo trzni centri ...

Pa pričali smo ovde, smrdljivi lokali, očaj higijena, raspadaju im se marketi, propadaju gipsani plafoni, lično video itd... Užasni su, iskustvo kupovine na nivou negde 80ih...

Izvini 80te su bile kulturica. Ovaj nivo raspada i prljavstine nije vidjen u Srbiji pre Amana.

Jel sam ja bese slikala raspali Aman?

Prošla sam pre neki dan pored najraspalijeg, onog na Vidikovcu/Labudovom Brdu, ono je beyond lose

1 hour ago, Midžeta said:

Jel sam ja bese slikala raspali Aman?

Prošla sam pre neki dan pored najraspalijeg, onog na Vidikovcu/Labudovom Brdu, ono je beyond lose

Taj sam ja otkrila, sasvim slučajno, čekajući autobus za Ripanj dok je padala kiša. Mesecima ranije sam mislila da je neka garaža, kad ono prodavnica, bez vrata. Betonski pod, radnice u jaknama....i ruski majonezi

Jel gori Aman ili Mere ?

3 hours ago, brusli said:

Jel gori Aman ili Mere ?

Aman. Mere izgleda higijenskiji, mada sam se ja otrovao njihovim cokoladicama. Doduse ja sam se par puta otrovao i svezim pilicima iz Maksija i Lidla, tako da niko nije siguran. Sve u svemu, sveze meso kupujem u lokalnoj mesari, zajebi ti ove.

Aj što su radnje raspale, nego što je kadar nevera... bukvalno ne umeju da kažu dobar dan, izvinite, hvala. Svaki put kad uđem u lokalni Aman (jer je najbliža prodavnica) bacam kockicu da li će da me ignorišu, pričaju loše viceve ili se deru.

Sve to se spreci narudzbinom iz Amana preko Glova - Husein i Dzavaharlal su veoma ljubazni kada ti donesu sve to na vrata doma tvog, ovi nasi umeju ponekad i da zakeraju, ali u granicama normale.fantom