April 7Apr 7 ne znamtmuđem ponekad u onaj na nbg kod carine, po vašim pričama, a i mom skromnom iskustvu, ovaj mu dođe kao aman core diplomatique. sve je na 1 nivou na kom bi mogli da mu pozavide i neke ideje i maksijipersonal uslužan, uglavnom mlađi svet, ne baš nasmejan uvek(al ko pa jeste), solidan izbor. može da se nađe svašta zanimljivo….
April 8Apr 8 Mislim da je bio DIS ali nisam 100% siguran, dakle 1 mala radnja u D.Tucovica prekoputa Trpkovic pekare, pre koji mesec postao je neki (mini)Aman, kao nekakav Shop&go, I izgleda sasvim drugacije od svih predjasnjih Amana u koje sam ulazio. Evidentna promena I verovatno idu na rebrending. Edited April 8Apr 8 by dillinger
April 8Apr 8 Ma mogu u tim radnjama da se nađu stvari kojih nema na drugim mestima, nađem ja u Suncu svašta nešto, Milke (u roku) za 99, Fairy maramice za kuću, imaju neke pite, hrvatske neke namirnice, ima neki pakovani kajmak nekog našeg mini proizvođača....tako....
April 9Apr 9 Od marketa u kojima sam bio, Aroma mi je najgora. Njihov HR kao da je usvojio politiku zapošljavanja po kojoj samo poremećeni ljudi mogu da dobiju posao. Ostali marketi umeju da budu prljavi, mračni ili loše snabdeveni, ali nigde radnici nisu tako sumanuti kao u Aromi.
April 10Apr 10 Author Dva nova pogana trenda koja sam primetio u poslednje vreme kod vise lanaca ovde kod mene:Razlicite cene online i u prodavnici. Ako porucis nekih 20% jeftinije nego kad pokupis u prodavnici. Doduse mahom proizvodi preko 20 eur. (kafa recimo online 24 eur, u prodavnici 30 eur)Sve veca lista izuzetaka kod akcija na procente. Poslednja poganost ako je proizvod 30 dana sa istom cenom izuzima se iz popusta kad ulozis 10% ili 25% kupon. Bas govnarski.
April 16Apr 16 https://n1info.rs/biznis/delez-srbija-pad-dobiti-od-85-odsto-u-2025-godini/Ovo je neko muljanje sa "knjigama". Pa ko nastavlja da radi sa padom profita od 85%...Ili sam ja veverica... Edited April 16Apr 16 by Frank Pembleton
April 16Apr 16 On 7. 4. 2026. at 15:13, glibav said:Zar Aman nije od onog kriminalca iz Surcina? Bila je pre par godina prica da ce neko d aih kupi, neko veliki iz Evrope pa na kraju nije bilo nista od toga. Verovatno posle kupovine DISa idu na istu stvar, da prodaju sve nekome sa strane.Ja sam dugo mislio da su Sunce i Aman od iste firme. A za Sunce sam znao da su surčinci...
April 16Apr 16 Овај Кумсов Амантм сам и ја раније помињао, реновиран је пре неколико година и сасвим је океј, нема везе са тим неким хорор причама које сте помињали. Асортиман им варира, од неких баш уобичајених ствари које немају, до опет неких чуда на које можеш код њих да набасаш и ретко где другде.И ово за Арому што каже Нападај сам исто помињао раније, није то случајност дефинитвно, имају такву неку политику запошљавања изгледа, што је океј генерално, треба дати шансу и тим можда мало успоренијим људима, буде некад незгодно на каси али боже мој.
April 16Apr 16 3 hours ago, Frank Pembleton said:https://n1info.rs/biznis/delez-srbija-pad-dobiti-od-85-odsto-u-2025-godini/Ovo je neko muljanje sa "knjigama". Pa ko nastavlja da radi sa padom profita od 85%...Ili sam ja veverica...pa bash mi suze krenule kako se zrtvuju za nas
April 16Apr 16 Stavio ja danas korpu na kasu u AMAN-u a ono skoro propala klati se sve... Konverzacija:Ja: Au, malo vam se raspada ova kasaRadnica: Svašta se ovde raspadaJa: Znam, znam, bio sam lično prisutanRadnica: Verujem ti hahaha