Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Supermarketi

Featured Replies

Kada se UniverExport otvorio u blokovima kod mene ja sam stalno tamo kupovao ove "nedeljne" kupovine...

Onda su krenuli da se srozavaju posle godinu-dve i ja sam odustao...

Žao mi je jer tamo je npr. bilo dobrog mesa i ostalog...

Voleo bih da su se popravili/vratili na predjašni kvalitet...

Sada će hanuma imati više vremena pa će ići u "lov"...

• Replies 400
  • Views 27.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jezovuk
    jezovuk

Meni je skroz ok i humano to ukidanje non-stop rada i potpuno podržavam. Prevashodno zbog zaposlenih, a generalno i zbog nas ostalih. Koji će nam q desetine non-stop radnji po gradu. Šta mi to hitno t

• Klara
    Klara

Ljudi koji popiju jednu čašu soka dnevno i pojedu jednu kockicu do jedva štanglu čokolade, poseban krug pakla za vas.

• Midžeta
    Midžeta

Aman su najgore radnje ubedljivo, svaka je raspalija od prethodne, imaju cak i svoj trademark smard, ne moraš da vidis natpis kad uđeš i osetiš smrad, znas da si u Amanu

Posted Images

21 hours ago, duda said:

U lokalnom kragujevackom lancu Trnava promet (koji je u KG ubedljivo najjaci) ih ima, ima ih i u Roda marketu (bivsi Merkator), ali primetio sam da ih u Maxiju vec neko vreme nema. Nisam znao da ima veze sa podrskom studentima. Ne znam za ostale lance.

Piejm iskljucivo njihovu krusku, a i ostali su sokovi odlicni, pa sta ko voli od ukusa.

Nešto mi nema logike da je povlačenje ili manjak Fruvitinih sokova u marketima (ja ih viđam u ponekom Maksiju, Disu, Univerexportu, Lidlu...) povezano sa podrškom studentima.

Nisam ni videla zvaničnu podršku Fruvite.

500 dinara kila butkice u Svetoforu. Odlicna

Dono kuci malopre, izgleda kao but od noja za 900 kinti (uzo parce od kilu i osamsta), jesce se cepkano s renom i gvakamoleom bar tri dana

Edited by Ratamahatta

Da niko više nije reč ružnu rekao za moj Lidl. sleep

N1 Info RS
No image preview

Lidl najavio otkup milion litara mleka od domaćih proizvo...

Kompanija Lidl Srbija pokrenula je otkup velikih količina mleka od domaćih proizvođača, kako bi pružila dodatnu podršku srpskim poljoprivrednicima

"Kompanija Lidl Srbija pokrenula je otkup velikih količina mleka od domaćih proizvođača, kako bi pružila dodatnu podršku srpskim poljoprivrednicima i lokalnoj mlekarskoj industriji, saopštio je ovaj trgovinski lanac."

On 14. 2. 2026. at 20:33, duda said:

Dudo ništa protiv tebe, ali ove "trust me bro" tvitove ne treba uzimati u obzir uopšte.

Takođe, kako je to Fruvita podržala studentski protest?

Ideja Organic Sindjeliceva palo rebrendiranje

20260227_165646.jpg

Pardon Idea ne znam odakle mi J

Da vam preporučim kvark iz Lidla. :D

Fin i ukusan ko voli začinsko bilje (vlašac, luk, tu je i ren...).

1000051028.jpg

1000051027.jpg

zasto je iz svih prodavnica nestalo slovenacko alpsko mleko i vindija kozje i obicno mleko?

10 minutes ago, Grunf said:

zasto je iz svih prodavnica nestalo slovenacko alpsko mleko i vindija kozje i obicno mleko?

A pre toga i Zbregov jogurt Vindijin, jos pre vise meseci...

Alpsko slovenačko imate u Univerexportu. A za Vindiju sam primetila u Lidlu da nema njihovog voćnog jogurta...

21 hours ago, Klara said:

Alpsko slovenačko imate u Univerexportu. A za Vindiju sam primetila u Lidlu da nema njihovog voćnog jogurta...

nema vise, bio sam jutros. ostalo samo cokoladno.

Meni je pre par meseci neko rekao da je pala prodaja i da uvoznici sve manje naručuju...

Ako se ne vrati Alpsko, koje uvozno (da ne kazem bez aflatoksina) mleko preporucujete?