February 15Feb 15 Kada se UniverExport otvorio u blokovima kod mene ja sam stalno tamo kupovao ove "nedeljne" kupovine...Onda su krenuli da se srozavaju posle godinu-dve i ja sam odustao...Žao mi je jer tamo je npr. bilo dobrog mesa i ostalog...Voleo bih da su se popravili/vratili na predjašni kvalitet...Sada će hanuma imati više vremena pa će ići u "lov"...
February 15Feb 15 21 hours ago, duda said:U lokalnom kragujevackom lancu Trnava promet (koji je u KG ubedljivo najjaci) ih ima, ima ih i u Roda marketu (bivsi Merkator), ali primetio sam da ih u Maxiju vec neko vreme nema. Nisam znao da ima veze sa podrskom studentima. Ne znam za ostale lance.Piejm iskljucivo njihovu krusku, a i ostali su sokovi odlicni, pa sta ko voli od ukusa.
February 15Feb 15 Nešto mi nema logike da je povlačenje ili manjak Fruvitinih sokova u marketima (ja ih viđam u ponekom Maksiju, Disu, Univerexportu, Lidlu...) povezano sa podrškom studentima.Nisam ni videla zvaničnu podršku Fruvite.
February 17Feb 17 500 dinara kila butkice u Svetoforu. Odlicna Dono kuci malopre, izgleda kao but od noja za 900 kinti (uzo parce od kilu i osamsta), jesce se cepkano s renom i gvakamoleom bar tri dana Edited February 17Feb 17 by Ratamahatta
February 25Feb 25 Da niko više nije reč ružnu rekao za moj Lidl. N1 Info RSLidl najavio otkup milion litara mleka od domaćih proizvo...Kompanija Lidl Srbija pokrenula je otkup velikih količina mleka od domaćih proizvođača, kako bi pružila dodatnu podršku srpskim poljoprivrednicima"Kompanija Lidl Srbija pokrenula je otkup velikih količina mleka od domaćih proizvođača, kako bi pružila dodatnu podršku srpskim poljoprivrednicima i lokalnoj mlekarskoj industriji, saopštio je ovaj trgovinski lanac."
February 25Feb 25 On 14. 2. 2026. at 20:33, duda said:Dudo ništa protiv tebe, ali ove "trust me bro" tvitove ne treba uzimati u obzir uopšte.Takođe, kako je to Fruvita podržala studentski protest?
March 2Mar 2 Da vam preporučim kvark iz Lidla. :DFin i ukusan ko voli začinsko bilje (vlašac, luk, tu je i ren...).
March 2Mar 2 zasto je iz svih prodavnica nestalo slovenacko alpsko mleko i vindija kozje i obicno mleko?
March 2Mar 2 10 minutes ago, Grunf said:zasto je iz svih prodavnica nestalo slovenacko alpsko mleko i vindija kozje i obicno mleko?A pre toga i Zbregov jogurt Vindijin, jos pre vise meseci...
March 2Mar 2 Alpsko slovenačko imate u Univerexportu. A za Vindiju sam primetila u Lidlu da nema njihovog voćnog jogurta...
March 3Mar 3 21 hours ago, Klara said:Alpsko slovenačko imate u Univerexportu. A za Vindiju sam primetila u Lidlu da nema njihovog voćnog jogurta...nema vise, bio sam jutros. ostalo samo cokoladno.
March 3Mar 3 Meni je pre par meseci neko rekao da je pala prodaja i da uvoznici sve manje naručuju...