Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Supermarketi

Featured Replies

15 hours ago, Lezilebovich said:

Sto tako ? Aman odlicno radi, braca Jordanci rade super posao. Covek he od tezge disao do super firne... malo nekretnine, malo prodavnice , malo trzni centri ...

Zar nije Aman turski? Pun je turske robe, zato sam bila ubeđena da je njin.

Tamo je najbolji Persil, za tursko tržište. Pere i miriše ko bog.

• Replies 400
  • Views 27.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jezovuk
    jezovuk

Meni je skroz ok i humano to ukidanje non-stop rada i potpuno podržavam. Prevashodno zbog zaposlenih, a generalno i zbog nas ostalih. Koji će nam q desetine non-stop radnji po gradu. Šta mi to hitno t

• Klara
    Klara

Ljudi koji popiju jednu čašu soka dnevno i pojedu jednu kockicu do jedva štanglu čokolade, poseban krug pakla za vas.

• Midžeta
    Midžeta

Aman su najgore radnje ubedljivo, svaka je raspalija od prethodne, imaju cak i svoj trademark smard, ne moraš da vidis natpis kad uđeš i osetiš smrad, znas da si u Amanu

Posted Images

Gazda je Palestinac iz Jordana i lanac se zove Aman po glavnom gradu Jordana. Verovatno ima veze sa Turcima, pa uvozi robu odande

17 hours ago, Mil@n said:

Pa pričali smo ovde, smrdljivi lokali, očaj higijena, raspadaju im se marketi, propadaju gipsani plafoni, lično video itd... Užasni su, iskustvo kupovine na nivou negde 80ih...

E, a jel mozes nesto blize, kad stignes naravno, da nam nesto blize o uzasnim iskustvima iskustvima kupovine na nivou negde '80-ih...

Cisto onako, zarad arheologije...

2 hours ago, Valk said:

mislis alah lolol

3 hours ago, Sammael said:

Aj što su radnje raspale, nego što je kadar nevera... bukvalno ne umeju da kažu dobar dan, izvinite, hvala. Svaki put kad uđem u lokalni Aman (jer je najbliža prodavnica) bacam kockicu da li će da me ignorišu, pričaju loše viceve ili se deru.

baš tako. iskustvo od danas:

šefica se prek kupcima dere radnicama što su ostavile svinjac u njihovim prostorijama posle doručka, dok se na kasi dve kasirke svađaju koja će da preuzme smenu bolesne koleginice. bolikurcizam level 1000.

Zar Aman nije od onog kriminalca iz Surcina? Bila je pre par godina prica da ce neko d aih kupi, neko veliki iz Evrope pa na kraju nije bilo nista od toga. Verovatno posle kupovine DISa idu na istu stvar, da prodaju sve nekome sa strane.

Aman jeste aman ljudi pa jel ovo moguce, ali istini za volju, avantura ulaska u Aman ume da iznenadi: recimo danski sir, tipa feta, u konzervama, velikim, vise nego pristojan, jermenski vocni sokovi u staklenim bocama od 1 litar, odlicni, od nara posebno, tunjevina u komadima, vrlo dobra, jeftinija od komadica i/ili pijace...

Jebemliga...

1 hour ago, namenski said:

E, a jel mozes nesto blize, kad stignes naravno, da nam nesto blize o uzasnim iskustvima iskustvima kupovine na nivou negde '80-ih...

Cisto onako, zarad arheologije...

Nažalost, ne mogu, previše tražiš od mene...

Taman sam potisnuo neka od tih iskustava i ne bih im se vraćao ponovo...

5 minutes ago, Mil@n said:

Pa kazi nam samo gde si to pazario, sticao iskustva?

U Bugarskoj, Poljskoj, Cehoslovackoj...?

Ne ostavljaj nas u neznanju, ma koliko te mracna proslost opterecivala....

36 minutes ago, Mil@n said:

Nažalost, ne mogu, previše tražiš od mene...

Nista, a bas sam se ponadao da mozda obnovimo iskustva na odbranu od agresivnih samoupravljacica u C marketu, Alonsutm...

Besno to bilo, samo bi 8 sati da radi, da ide na more, da odbrusi sefu, da se upise svaki dan staza...

A bogami i one borosane u vugla nisu bile sala, trebalo je tome odoleti...

Ono, jes da nije bilo jogurta, ali jebiga, ne mozes sve da imas...

fantom

1 hour ago, glibav said:

Zar Aman nije od onog kriminalca iz Surcina?

nije. možda si pomešao sa Suncem, Qvatrro company

Edited by Lezilebovich

4 hours ago, Valk said:

Mozda mirise kao bog ali ima manje aktivnih supstanci tj losije pere...

*Kad bugarske deterdzentlije kukaju na nelojalnu konkurenciju toliko da sam cak i ovu besmislenu triviju zapamtio gospode

au valk, sta ti je nemacki djak rekao lolol

42 minutes ago, jorma shparga said:

Mozda mirise kao bog ali ima manje aktivnih supstanci tj losije pere...

*Kad bugarske deterdzentlije kukaju na nelojalnu konkurenciju toliko da sam cak i ovu besmislenu triviju zapamtio gospode

Prilično sam sigurna da više od tebe koristim veš-mašinu i sredstva mad

(Ionako uglavnom koristim kapsule)

9 hours ago, namenski said:

Aman jeste aman ljudi pa jel ovo moguce, ali istini za volju, avantura ulaska u Aman ume da iznenadi: recimo danski sir, tipa feta, u konzervama, velikim, vise nego pristojan, jermenski vocni sokovi u staklenim bocama od 1 litar, odlicni, od nara posebno, tunjevina u komadima, vrlo dobra, jeftinija od komadica i/ili pijace...

Jebemliga...

Jermenski džemić od pomorandže piggy ako nekome trebaju male staklene teglice , imam već zavidnu kolekciju i prevazilaze moje kapacitete za domaći džem od kajsija. Plus u Amanu sam kupovala Vranac Pro corde po ekstremno smešnoj ceni od 700 din. naletim na te trajne proizvode jer mi je prodavnica ( raspali krš vaistinu ) pored autobsuke stanice pa kad busa nema udjem da razgledamlolol Na drugoj strani kevica, ljubitelj mleka iz kese koje se kuva iako sam joj 1000 puta reka da ne kupuje ništa njihove tzv robne marke ostala jezatečena belom vodom kad je izručila kesu plus se i ta bela voda pokvarila odmah.

Turski persil pere sve hihi