March 4Mar 4 14 minutes ago, ivy said:Imaju u svetoforu neku sasvim pristojnu irsku gaudu po 800inešto din/kgTo je ono sto je uvozila Kikindska mlekara i prepravljala rok trajanja, kupio jednom, jeo ali ne bih ponovio.https://n1info.rs/vesti/mlekara-u-kikindi-nezakonito-produzavala-rok-trajanja-na-sirevima-ministarstvo-sumnja-da-su-bili-namenjeni-daljoj-preradi/
March 4Mar 4 2 minutes ago, ivy said:Otkud ti da je to to?Piše da je proizvedeno u Republici Irskoj"Inspekcija je takođe utvrdila da mlekara „Kikinda“ trenutno nema redovnu proizvodnju, kao i da sir koji je u tom pogonu sečen i pakovan nije proizveden u toj mlekari, već je reč o siru uvezenom tokom 2024. godine", navodi se.Trenutno samo prepakuju uvezeni sir, kao taj iz Irske koji sam kupio i ja i video odakle je.
March 4Mar 4 1 hour ago, ivy said:U futogu ima svetofor i jedan negde na klisi.. Mere mislim da nema u nsSjajna im je rasprostranjenost 🙄Ima Mere u NS, kaže mapa Bajči Žilinskog 11, Novi Sad 21000.mapa
March 4Mar 4 Aha, eto ima.. ali je opet kraj grada i nepristupačno.. Ne znam stvarno ko im dodje tu..
March 4Mar 4 Ih, pa nije baš toliko u bestragiji, bukvalno na ulazu u grad sa kaćke strane.Moglo bi se obići...
March 4Mar 4 20 hours ago, brusli said:U palacinke i kolace moze, ali da se pije direktno je pain in the ass.Meni mleko sve može samo ne u kafi ili bilo čemu gde i dalje ima tečno agregatno stanje
March 4Mar 4 On 14. 2. 2026. at 20:33, duda said:Još davno pre 8-10 godina, fruvitari su bili glasno protiv vlasti, iz prve ruke potvrđujem
March 4Mar 4 odlična je fruvita, i ubedljivo su najboljija sam ih našao u onom drink store-u al samo one male flašiceone od 1.5l nisam video 100 godina
March 4Mar 4 Ovo je bukvalno copy paste sa nekog ili ovog topika od nedavno, post za post Do te mere da ste me istripovali da sam možda to samo sanjao...EDIT:BTW, izgleda da nema nigde Alpsko mleko! Edited March 4Mar 4 by Vapad
March 5Mar 5 rafovi sa mlekom su poluprazni u mom lokalnom maksiju, verovatno ima veze sa protestom proizvođača mlekačvarci iz mere potvrđeno dobri, i neki kulen sam prošle nedelje uzela, ceo štap, ali nisam još sekla da proverim kakav je(inače je baš jadna i sirotinjska radnja s nikakvim asortimanom, weltschmerz mi je izazvao.