morgana Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 5 minutes ago, Ras said: https://www.myprotein.rs/ Gaser lovi popuste i naručuje odavde, međutim srpska carina ga u poslednje vreme redovno globi. tenks, uzecu pola kg pa kako bude
igoraki Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 1 hour ago, morgana said: odakle da narucim myprotein whey, a da me ne oderu? ja što sam za te suplement proteine čitao, kažu da nisu baš neka korisna stvar, pošto em je u pitanju biljni protein koji ljudi slabije mogu da iskoriste od životinjskog, em ih organizam mahom pretvori u šećer.
morgana Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) 8 minutes ago, igoraki said: ja što sam za te suplement proteine čitao, kažu da nisu baš neka korisna stvar, pošto em je u pitanju biljni protein koji ljudi slabije mogu da iskoriste od životinjskog, em ih organizam mahom pretvori u šećer. whey je protein surutke, a za biljne si u pravu da se slabo iskoriste (tj whey je surutka, a ovo sto kupujemo njen koncentrisan protein. sama surutka ima visok udio ugljenih hidrata) Edited July 8, 2023 by morgana
Sandradjer Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 U mom zivotu celom krofna na plazi (more, dete) zauzima veoma znacajno mesto . To se ne zaboravlja. Ne protivim se naravno da deca razvijaju zdrave navike u ishrani da me neko ne shvati pogresno
makondo Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 @morgana https://www.hiper.rs/catalogsearch/result/?q=Whey Ovde imaju na svakih par meseci akcije ( trenutno pakovanje od 2kg 6000, pa uporedi cene). Inače, pre 2 godine pakovanje od 5 kg je toliko koštalo na akciji......... 1
morgana Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 12 minutes ago, makondo said: @morgana https://www.hiper.rs/catalogsearch/result/?q=Whey Ovde imaju na svakih par meseci akcije ( trenutno pakovanje od 2kg 6000, pa uporedi cene). Inače, pre 2 godine pakovanje od 5 kg je toliko koštalo na akciji......... hvala, to mi je bolja opcija za kupovinu male kolicine sve je ludacki poslupilo, ne znam dokle vise
Lezilebovich Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Probaću pre ovde nego u alternativnoj medicini Ima li neko iskustva beolab funkcionalnom medicinom - Šta je funkcionalna medicina? | dr Milka Popović | Beo-lab Na njih sam nabasao konkretno tražeči SIBO test i čini mi se da se jedini bave time u zemlji , kao i još nekim "modernijim" stvarima vezanim za mikrobiom creva
Greek Freak Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Po nazivu deluje kao mutant kvantne medicine i realnog aikidoa.
Sestre Bronte Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 alternativna medicina koja radi se zove medicina
askeladden Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Da prijavim da sam redovno koristio i koristim infracrvenu saunu od Avgusta.Manje bolova u telu,pola sata kuvanja i ledja,rame sve prodje.Mislim da nisam imao upalu misica od kada je koristim posle treninga. 1
Shan Jan Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Koja je razlika izmedju infracrvene i klasicne i koliko cesto preporucujete u saunu da se ide? Na to bih mogao da se nateram, vrucinu lakse podnosim nego da dupe dignem
askeladden Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 12 minutes ago, Shan Jan said: Koja je razlika izmedju infracrvene i klasicne i koliko cesto preporucujete u saunu da se ide? Na to bih mogao da se nateram, vrucinu lakse podnosim nego da dupe dignem Infracrvena zagreva tkivo dubinski,osecaj je kao kad imas temperaturu.3 puta nedeljno Pa koliko izdrzis. 1
Lezilebovich Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 (edited) 19 minutes ago, askeladden said: Infracrvena zagreva tkivo dubinski,osecaj je kao kad imas temperaturu.3 puta nedeljno Pa koliko izdrzis. Mislim da se Huberman u svom podcastu ( koji bar deluje naucno potkovano) izjasnio da ne postoji tako nesto kao dubinski zagrevanje i da je on pre za obicnu nego za infrared.. potrazicu detaljnije, pa cu preneti - mozda sam i lupio @Shan Jan sto se tice broja odlazaka, u istoj emisiji, preporucena su 4 puta nedeljno u obicnu saunu Edited September 6, 2023 by Lezilebovich
Shan Jan Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 1 minute ago, Lezilebovich said: Mislim da se Huberman u svom podcastu ( koji bar deluje naucno potkovano) izjasnio da ne postoji tako nesto kao dubinski zagrevanje i da je on pre za obicnu nego za infrared.. potrazicu detaljnije, pa cu preneti - mozda sam i lupio @Shan Jan sto se tice broja odlazaka, u istoj emisiji, preporucena su 4 puta nedeljno u obicnu saunu A koliko dugo i cesto biti u sauni u jednom odlasku?
Lezilebovich Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 12 minutes ago, Shan Jan said: A koliko dugo i cesto biti u sauni u jednom odlasku? Deliberate Heat Exposure Protocols for Health & Performance - Huberman Lab Note: Recently, the use of infrared saunas has become popular. Currently, there is insufficient evidence of their having additional effects beyond those of a standard sauna, and more importantly, most infrared saunas do not reach the heat ranges outlined below for positive health effects. 1
Recommended Posts