Jump to content

Fitness & Nutrition

Featured Replies

5 minutes ago, Ras said:

https://www.myprotein.rs/

Gaser lovi popuste i naručuje odavde, međutim srpska carina ga u poslednje vreme redovno globi.

tenks, uzecu pola kg pa kako bude

• Replies 452
  • Views 23.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde da napisem, posto me je x500 pozivao pre par dana...   Ja sam od januara do septembra prosle godine dosao sa 140 na 105... Doručak nešto potpuno normalno, rucak sa izbegavanjem hleba i

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Da se upišem.  Dan 0. Nabavljena hrana. Počela od tačno u podne. Neće biti lako, ali mora.  Integralni leba, malo kuvanog paradajza. Avokado, pečurke. Mandarine.  Za grickanje

• Evo da dam svoj doprinos diskusiji Keto dijeta, već 5 godina sam na toj ishrani, ali stroža, dakle minimalno voća, ništa šećera i žitarica, dva obroka dnevno, obično doručak i ručak, skinuo sa 11

Posted Images

1 hour ago, morgana said:

odakle da narucim myprotein whey, a da me ne oderu?

ja što sam za te suplement proteine čitao, kažu da nisu baš neka korisna stvar, pošto em je u pitanju biljni protein koji ljudi slabije mogu da iskoriste od  životinjskog, em ih organizam mahom pretvori u šećer.

8 minutes ago, igoraki said:

ja što sam za te suplement proteine čitao, kažu da nisu baš neka korisna stvar, pošto em je u pitanju biljni protein koji ljudi slabije mogu da iskoriste od  životinjskog, em ih organizam mahom pretvori u šećer.

whey je protein surutke, a za biljne si u pravu da se slabo iskoriste

(tj whey je surutka, a ovo sto kupujemo njen koncentrisan protein. sama surutka ima visok udio ugljenih hidrata)

Edited by morgana

U mom zivotu celom  krofna na plazi (more, dete) zauzima veoma znacajno mesto :D. To se ne zaboravlja.

Ne protivim se naravno da deca razvijaju zdrave navike u ishrani da me neko ne shvati pogresno :)

12 minutes ago, makondo said:

@morgana

https://www.hiper.rs/catalogsearch/result/?q=Whey

Ovde imaju na svakih par meseci akcije ( trenutno pakovanje od 2kg 6000, pa uporedi cene). Inače, pre 2 godine pakovanje od 5 kg je toliko koštalo na akciji.........

hvala, to mi je bolja opcija za kupovinu male kolicine

sve je ludacki poslupilo, ne znam dokle vise

• 1 month later...

Probaću pre ovde nego u alternativnoj medicini :D

Ima li neko iskustva beolab funkcionalnom medicinom - Šta je funkcionalna medicina? | dr Milka Popović | Beo-lab

Na njih sam nabasao konkretno tražeči SIBO test i čini mi se da se jedini bave time u zemlji , kao i još nekim "modernijim" stvarima vezanim za mikrobiom creva

Po nazivu deluje kao mutant kvantne medicine i realnog aikidoa.

alternativna medicina koja radi se zove medicina

Da prijavim da sam redovno koristio i koristim infracrvenu saunu od Avgusta.Manje bolova u telu,pola sata kuvanja i ledja,rame sve prodje.Mislim da nisam imao upalu misica od kada je koristim posle treninga.

Koja je razlika izmedju infracrvene i klasicne i koliko cesto preporucujete u saunu da se ide?

Na to bih mogao da se nateram, vrucinu lakse podnosim nego da dupe dignem :D 

12 minutes ago, Shan Jan said:

Koja je razlika izmedju infracrvene i klasicne i koliko cesto preporucujete u saunu da se ide?

Na to bih mogao da se nateram, vrucinu lakse podnosim nego da dupe dignem :D 

Infracrvena zagreva tkivo dubinski,osecaj je kao kad imas temperaturu.3 puta nedeljno Pa koliko izdrzis.

19 minutes ago, askeladden said:

Infracrvena zagreva tkivo dubinski,osecaj je kao kad imas temperaturu.3 puta nedeljno Pa koliko izdrzis.

Mislim da se Huberman u svom podcastu ( koji bar deluje naucno potkovano) izjasnio da ne postoji tako nesto kao dubinski zagrevanje i da je on pre za obicnu nego za infrared.. potrazicu detaljnije, pa cu preneti - mozda sam i lupio

@Shan Jan

sto se tice broja odlazaka, u istoj emisiji, preporucena su 4 puta nedeljno u obicnu saunu

Edited by Lezilebovich

1 minute ago, Lezilebovich said:

Mislim da se Huberman u svom podcastu ( koji bar deluje naucno potkovano) izjasnio da ne postoji tako nesto kao dubinski zagrevanje i da je on pre za obicnu nego za infrared.. potrazicu detaljnije, pa cu preneti - mozda sam i lupio

@Shan Jan

sto se tice broja odlazaka, u istoj emisiji, preporucena su 4 puta nedeljno u obicnu saunu

A koliko dugo i cesto biti u sauni u jednom odlasku?

12 minutes ago, Shan Jan said:

A koliko dugo i cesto biti u sauni u jednom odlasku?

Deliberate Heat Exposure Protocols for Health & Performance - Huberman Lab

Note: Recently, the use of infrared saunas has become popular. Currently, there is insufficient evidence of their having additional effects beyond those of a standard sauna, and more importantly, most infrared saunas do not reach the heat ranges outlined below for positive health effects.