bags Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 9 hours ago, jms_uk said: Ja mislim da je sad jedini nacin ako nesto hoces da sacuvas, da proteras kroz y2mate (drugi downloader-i su dostupni) i snimis fajl kod sebe. yt-dlp je resenje ako si malo tehnicki potkovan. Ja uglavnom odmah skinem citav kanal ako mi se svidi. 1
goofs Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Zna li iko dal Telenor/Jetel zakljucava telefone koje proda na svoju mrezu?
radisa Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 (edited) 5 minutes ago, goofs said: Zna li iko dal Telenor/Jetel zakljucava telefone koje proda na svoju mrezu? Ja sam od firme dobio, preko Telenora, u maju, nov, otključan, druga kartica mi je A1... Edited November 17, 2022 by radisa 1
vememah Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 (edited) Mislim da nijedan operater ne zaključava drugi SIM na dual SIM telefonima, a da jedino A1 ništa ne zaključava. Edited November 17, 2022 by vememah
Sludge Factory Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 Da li neko mozda zna kako se zabica stavlja na LAN kabl? Odnono, da li je bitan redosled boja onih zicica koje ulaze u zabicu? Kad god sam gledao onog u radnji sto to radi imao sam utisak da je bitno kako idu zicice, ali mi glupo bilo da pitam
renne Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 1 hour ago, Sludge Factory said: Da li neko mozda zna kako se zabica stavlja na LAN kabl? Odnono, da li je bitan redosled boja onih zicica koje ulaze u zabicu? Kad god sam gledao onog u radnji sto to radi imao sam utisak da je bitno kako idu zicice, ali mi glupo bilo da pitam za full brzine mora svih osam da se postavi 1
jms_uk Posted December 1, 2022 Author Posted December 1, 2022 2 hours ago, Delija67 said: Bitan je redosled. Ima dva standarda Tako da ako radis samo sa jedne strane, proveri prvo sta je onoj drugoj. IME, T568B je zastupljeniji mnogo vise od A. 1
mraki Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 E, ovo još nisam video, externi titlovi u .sub formatu lepo sinhronizovani bez ikakvih dodatnih podešavanja na kompu, kad ih prebacim na usb pa na tv, totalno nesinhronizovani. Kako je to uopšte moguće?
zmanic Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Sam video plejer tog TV-a je teško njesra. Ko zna kako i sa kojim sw/hw -om.
mraki Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 LG, gledam tako godinama i nikad nisam imao sličan problem.
Kreator Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 (edited) Novi problem sa mojim kršom od laptopa starim 10 godina. Upalim ga, podigne sistem, pokrenem klikom /otvorim neki program i posle nekih 15 sekundi prestaje da reaguje na bilo kakav klik, kako mišom tako i dodirom na samom laptopu. Kursor ide po ekranu ali ne reaguje ni na jedan klik. Rešenje Ponovna instalacija drivera? Kako kliknuti? Uspevam da podignem task menadžer ctrl alt del pa ga onda restartujem. Ali opet isto ... Edited December 19, 2022 by BlackGeorge
Recommended Posts