Fakundo Sava Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 @Zli Gli nemaš na njemu netflix ,čisto da znaš ,odnosno verovatno ima u SD ali to je kao da nemaš
renne Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 55 minutes ago, James Marshall said: E, a može li neko u kratkim crtama da kaže pros and cons uzimanja Amazon Fire Sticka u Srbiji? Nema klasičan store Za većinu stvari moraš da se snalaziš i sajdloduješ 1
Miljenko Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Malo sam zbunjen, pa da pitam ovde. Drugar ima neki HP laptop. Treba da se reinstalira sistem, no u Biosu se moze videti samo spisak komponenti, bez bilo kakve mogucnosti podesavanja (podizanje sistema sa harda, diska, fleske). Ima samo taj spisak i cekiranje memorije, HD, bla bla. Kako bih mogao da odradim reinstalaciju (ako je moguce). Tja, oduvek sam mrzeo laptopove.
kipo Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Ako je win10, imas iz win da sam uradi reinstalaciju.
Miljenko Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Win7. Njega imam na disku. Ovi moji nemaju flesku pri ruci pa da probam 10 sa nje. Krene da kopira temporary files i tu zabode. Da je neki UEFI Bios noviji pa i da razumem.
Zis Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 (edited) Tema Torrenti je zaključana pa evo ovdje: U zadnjoj verziji uTorrent klijenta nema (kod mene) search taba odnosno trake, kopam po postavkama i ne nalazim način da je uključim, a guglanjem nisam pronašao da je neko prijavio isti problem u zadnjih par mjeseci/godinu, dakle do mene je. Rješenje, savjet? fala Edited October 4, 2022 by Zis
Zis Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 (edited) e, isteklo vrijeme za edit: reinstalirao sam program i eto srča edit: bezveze, otvara rezultate pretrage u browseru, a ne u uTorrent klijentu kao prije, moram nać neku stariju verziju Edited October 4, 2022 by Zis
Fakundo Sava Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 ko još koristi utorrent pored živog i živahnog qbittorrenta . Ima i bolji search ,barem je imao ,ne znam sada odavno nisam probao utorrent 1 1
goofs Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 qBit ima jednu opciju kojom me je kupio dotle da batalim sve ostale - download in sequential order. Ako skidam film, pustim da se "napuni" nekih 20% i mogu poceti da gledam, uporedo dok gledam skinuce se i ostatak filma. Ne vredi naravno za spore torente ili internet veze.
Zis Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 1 hour ago, Fakundo Sava said: ko još koristi utorrent pored živog i živahnog qbittorrenta . Ima i bolji search ,barem je imao ,ne znam sada odavno nisam probao utorrent pa nitko, kad sam ga pokrenuo shvatio sam da sam i na starom računalu imao instaliran qbittorrent a ne utorrent, zato mi je i nedostajao search tab 1
jms_uk Posted October 4, 2022 Author Posted October 4, 2022 Ima li neko iskustvo sa servisom za racunare kupljene u WinWin-u/Tehnomaniji? Tati je pre neki dan trokirao SSD tacno na godisnjicu kupovine desktopa. Ali, koliko vidim u papirima (a i on kaze da pise na kutiji), daju dve godine garancije. Da li to mora da se nesto zove unapred ili moze samo da se odnese? Dodatno pitanje za one koji imaju iskustva: koje su sanse da ce ubaciti dodatni NVMe drajv ili memoriju ako nije kupljeno kod njih? Verovatno nikakve, ali mozda vredi pitati?
Fakundo Sava Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 34 minutes ago, jms_uk said: Dodatno pitanje za one koji imaju iskustva: koje su sanse da ce ubaciti dodatni NVMe drajv ili memoriju ako nije kupljeno kod njih? Verovatno nikakve, ali mozda vredi pitati? Ne gubiš garanciju ako otvoriš kućište i dodaš drajv.Ako to pitaš A ako misliš da li hoće oni da odrade kada kupiš konfu kod njih ,ne verujem,realno i njima je to rizik da ugrađuju neproverenu komponentu 1
jms_uk Posted October 4, 2022 Author Posted October 4, 2022 1 hour ago, Fakundo Sava said: Ne gubiš garanciju ako otvoriš kućište i dodaš drajv.Ako to pitaš Mislim da ima neke nalepnice (tipa 'warranty void') preko srafova, upravo da se ne bi otvaralo kuciste. 1 hour ago, Fakundo Sava said: A ako misliš da li hoće oni da odrade kada kupiš konfu kod njih ,ne verujem,realno i njima je to rizik da ugrađuju neproverenu komponentu Mislio sam vise sad, tokom ovog servisa, i na nove komponente (u original pakovanju, ali ne kupljene kod njih).
Milosh76 Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Ako ste imali problema sa pristupom .rs domenima u periodu 14-15h...Kako Politika nezvanično saznaje od izvora blisko povezanih sa većim internet i infrastrukturnim provajderima u Srbiji, u toku je intenzivan DDoS napad na mnoge tačke internet infrastrukture u Srbiji, uključujući i na delove mreže koji su uključeni u rad .RS domena, odnosno RNIDS.
Kelt Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 dajte neku preporuku za printer+skener, ne bilo loše u boji ali da zamenski ketridži budu iole normale cene
Recommended Posts