mustang Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 (edited) Crko mi komp, kupila neki laptop. Jel okej da kliknem: Switch out of S mode, to mi pokazuje kad hocu Google chrome da instaliram da bi importovao sve sa starog, ukljucujuci i passwords i da li mi treba windows uopste, ne znam na sta ovo radi? Nekako ovaj laptop dozivljavam kao telefon, skida apps, a imam MS in cloud. jel mi treba jos nesto da skinem ili je vec funkcionalan? Jel edge bolji od chrome ili da se drzim chroma? Edited September 15, 2022 by mustang
bags Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 3 minutes ago, mustang said: Switch out of S mode, Mozes to odraditi. U principu dozvoljavas aplikacije i van glupavog MS Store-a. Ja ti savetujem da predjes na Firefox. ( instaliras ovih par najpopularnijih ekstenzija kao uBlockOrigin, Bypass Paywalls Clean, search by image i bices kao zmaj) Edge je pun bloata koji fercera valjda samo za US trziste. ( sto mozda tebi i odgovara) Doduse imaju recimo i vertical tabs koji je vrhunski za forumasenje. Chrome od verzije 103 je problematican sa performansama i puno tabova. 1
mustang Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Uh, i ovo bi bilo super....da li mogla da sync telefon i ovaj laptop?
Krošek Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 (edited) Jeste ok, ugasi s mode koji te tera da koristis store. To je windows 10 ili 11 e: nisam video da je vec odgovoreno Edited September 15, 2022 by Krošek 1
mustang Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 (edited) Povratio se Edited September 15, 2022 by mustang
bags Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 22 minutes ago, mustang said: da li mogla da sync telefon i ovaj laptop? Koji telefoni imas Android ili Iphone?
mustang Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 16 minutes ago, bags said: Koji telefoni imas Android ili Iphone? Android, OnePlus
bags Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 25 minutes ago, mustang said: Android, OnePlus Ima u windowsu phone link aplikacija. Istu mozes instalirati na telefon. Onda mozes kontrolisati telefon dok radis na kompjuteru. Druga opcija je ako hoces samo sync browsera da koristis ms account (njega vec imas) i koristis Edge i na PC i na Androidu. Trebalo bi da radi i sync otvorenih tabova i settingsa.
mustang Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 (edited) Hvala, hvala ! Sve mi se svidja, kao da je tablet al nije, i dock je iskopiran od mekova sto mi se isto svidja jer je prakticnijii i vizuelno lepse izgleda. I svidja mi se sto je touch screen, mozda necu ni instalirati misa. Dacu par dana da vidim kako mi ide Edited September 15, 2022 by mustang
Zli Gli Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 Hocu da zadam finalni udarac svojoj bolesti zavisnosti od kladjenja pa mi palo na pamet da vreme ubijam i gledanjem serija i filmova. Uzeo sam jednom od druga neki adroid stik i utakao u tv, gledao, sljaka to pristojno.Koji da kupim, sta se tu smatra bitnim? On pomenuo neku snagu, memoriju, cuda... Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Mil@n Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 1 hour ago, Zli Gli said: Hocu da zadam finalni udarac svojoj bolesti zavisnosti od kladjenja pa mi palo na pamet da vreme ubijam i gledanjem serija i filmova. Uzeo sam jednom od druga neki adroid stik i utakao u tv, gledao, sljaka to pristojno. Koji da kupim, sta se tu smatra bitnim? On pomenuo neku snagu, memoriju, cuda... Sent from my M2012K11G using Tapatalk Ovi su provereno korektni: https://mi-srbija.rs/tv/tv-box-i-stick
James Marshall Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 E, a može li neko u kratkim crtama da kaže pros and cons uzimanja Amazon Fire Sticka u Srbiji?
Zli Gli Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 Hvala ali drug se javio i kaze da uzmem ovaj box, navodno najbolji odnos cene i kvalitetahttps://www.kupujemprodajem.com/tv-i-video/smart-tv-box/tanix-tx3-4gb-32gb-64-bit-s905x3-2-4-5ghz-android-9-kodi/oglas/24138994Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Recommended Posts