trustno1 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 arame, koliko si ti u pravu. Samo sam to htela da kazem. Dosta sam zbunjena u zivotu, cesto ne razumem sta hocu da kazem ni sta sam sama napisala. Samo jedno razumem u ovoj mojoj mutnoj egzistenciji, da si ti u pravu.
Agni Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 arame, koliko si ti u pravu. Samo sam to htela da kazem. Dosta sam zbunjena u zivotu, cesto ne razumem sta hocu da kazem ni sta sam sama napisala. Samo jedno razumem u ovoj mojoj mutnoj egzistenciji, da si ti u pravu. Ja sam uvek uz tebe. Smrt fasizmu (i HR odeljenjima korporacija, severnokorejskom rukovodstvu, bubuljicavim studentima), sloboda odevanju!
trustno1 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 To, Agni, ima nas malo, ali tako je uvek kad zastupas napredne ideje!
pt 2.0 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) e, svi bi voleli da budemo Toni. uopšte, svet se deli na one koji žele da budu toni i na one koji žele tonija. a tonus ove teme opao. šteta. Edited April 14, 2014 by pt 2.0
ordi Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 ne postoje lezbijke, postoje samo žene koje nisu upoznale tonija :D
MayDay Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Meni je ova tema sad sranje zato sto nemamo dva tabora podjednaka po brojnosti. Tj, ovaj njen spin gde se diskutuje postojanje dres koda i koji bi trebalo da je na Drustvu. A ona originalna tema gde sam ja okacila pogresne cipele (moje nisu lakovane) da ostane na ovom pdf.
rajka Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Meni je ova tema sad sranje zato sto nemamo dva tabora podjednaka po brojnosti. Tj, ovaj njen spin gde se diskutuje postojanje dres koda i koji bi trebalo da je na Drustvu. A ona originalna tema gde sam ja okacila pogresne cipele (moje nisu lakovane) da ostane na ovom pdf. u pravu si! da se vratimo na temu. konacno se pojavilo nesto sto sam cekala ceo zivot: yoga pants for the office http://www.betabrand.com/womens-dress-pant-yoga-pants.html
trustno1 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Meni je ova tema sad sranje zato sto nemamo dva tabora podjednaka po brojnosti. Tj, ovaj njen spin gde se diskutuje postojanje dres koda i koji bi trebalo da je na Drustvu. A ona originalna tema gde sam ja okacila pogresne cipele (moje nisu lakovane) da ostane na ovom pdf. OK, ja tek sad shvatam da sam pogresno obradjivala temu, Izvinjavam se, al niko mi nije reko do sad.
Sestre Bronte Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 što reče jaganjac, ima nas malo al' smo govna
trustno1 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 što reče jaganjac, ima nas malo al' smo govna +1
Delija67 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ja bih stao na stranu trustno1, al ja sam ajtijevac, pa mogu da idem na posao u kupacim gacama ako im se oce. Mi dobijamo mejl da se obucemo bar kezual kad dolaze bigdzzajenthedovi.
gospa buba Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) Ja bih stao na stranu trustno1, al ja sam ajtijevac, pa mogu da idem na posao u kupacim gacama ako im se oce. Mi dobijamo mejl da se obucemo bar kezual kad dolaze bigdzzajenthedovi. mi dobijemo mejl da ne izlazimo :D to mislim kad dolazi neko spolja. iznutra nea veze, sve je nashe ^_^ Edited April 14, 2014 by gospa buba
trustno1 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 mi dobijemo mejl da ne izlazimo :D Hocu reci, fasizam ;)
trustno1 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ja bih stao na stranu trustno1, al ja sam ajtijevac, pa mogu da idem na posao u kupacim gacama ako im se oce. Mi dobijamo mejl da se obucemo bar kezual kad dolaze bigdzzajenthedovi. Pa sta sad, je l stajes ili ne, onda? Reci mi da znam na koji spisak da te stavim ;)
Recommended Posts