Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

32 minutes ago, gsb said:

Uz to, ja mislim da je Zvaljo jako los trgovac. Preplatio je Grka jedno 2 do 3 puta. Umesto 50 milki, dao je 100-150. Budala.

Tačno zna šta je platio, koliko i zbog čega.

• Replies 3.8k
  • Views 451.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

B92 piše da je Aleksandra Subotić pobegla preko Surčina zbog onih navodnih malverzacija sa Net TV plusom

Nisam gore preneo ostatak rečenice u zadnjem tvitu:

Sve režirano da se vidi kako oni trpe zapravo Vučićev pritisak.

10 hours ago, mraki said:

Dva su jako zanimljiva pitanja…

1. Na koji način Vučić vrši uticaj na BC Partners?

2. Ko je ovo mogao da snimi i pusti?

1. Potplatio je debelo glavne u fondu.

2. Neko kome sve to ide na k..., a blizak je Šolaku, odnosno protiv je Vučića.

a osoblje da zaustavi. Ali ne, MEGA DIREKTOR sedeo je u stolici dok mu zaposlenu izbacuju kao kriminalca. Zamislite TAKAV MOĆNIK uplašio se da izađe da razgovara sa mnom, čiji je poslodavac već je poslao advokata da me upozorava OTKAZOM!!

Divni ljudi, još jednom HVALA podršci i svim lepim rečima ❤️

Poslušajte ceo video. Ali, idemo dalje, radimo...

https://x.com/Ann_Novakovic/status/1961136526391144632

14 hours ago, bejzbolka said:

Ne može ovde zapad puno da uradi, čak i da hoće što je vrlo upitno. Ovaj Miler vodi kompaniju, ne može njemu bilo kakav EU političar da određuje šta će da radi. On bi Subotićku verovatno smenio i da nema pritiska Vučića, jer iz ovog razgovora deluje da je ne podnosi.

EU može eventualno da saopšti da je zabrinuta za slobode medija i to je sve.

Ne može EU, ali valjda investitori mogu. Jer Miler Vasa predstavlja taj fond u ime investitora i u razgovoru kaže "moram medije u Srbiji da učinim vrlo malima" (da bi ih totalno razjebao). Da sam investitor, bio bih baš besan da je neko potplatio rukovodioca fonda da ovo radi i smanjuje mi vrednost investicije.

Plus, potencijalno je krivično delo da upravljač fonda radi u ličnom interesu na uštrb imovine fonda. Plus može biti civilno tužen.

No image preview

Audio Recording Reveals United Group and Telekom Srbija C...

This is a shocking report. If you listen to it you will hear media freedom being dismantled in front of you. The recording shows a media company owned by a London-based Private Equity house agreeing

Covek na celu organizacije koja je pandan rem-u Britaniji deluje prilicno ispizdjeno u vezi ovoga, pa ne bih rekao da im nije bitno za rejtinge.

8 minutes ago, Fins fleet said:
No image preview

Audio Recording Reveals United Group and Telekom Srbija C...

This is a shocking report. If you listen to it you will hear media freedom being dismantled in front of you. The recording shows a media company owned by a London-based Private Equity house agreeing

Covek na celu organizacije koja je pandan rem-u Britaniji deluje prilicno ispizdjeno u vezi ovoga, pa ne bih rekao da im nije bitno za rejtinge.

Eventualno ako je nesto od ovoga negde ilegalno, i ako to snimanje nesto znaci pravno, inace...

Los istorijski trenutak.

Ja ne znam kako može racionalno (bez anegdotalnih nothingtoseeheremoveontojesvenormalno upisa, ) da se diskutuje da ovo nije korupcija, tj da čelni ljudi UG nisu uzeli pare za sebe da bi ispunili želje konkurentske firme. UG nema ništa više u Srbiji osim UM televizija, nema interes ni potencijalni gubitak koji Telekom može da im nanese. Zar se Telekom nije finansijski samoubio otkupom TV prava za mečeve Premijer lige samo da bi isterao SBB tj UG sa tržišta? Koji je interes UG da "olakša" poslovanje konkurentske firme, osim ako sitnim slovima u ugovorima nije upisano da će UM da sjebe jedini preostali sopstveni asset inače Telekom neće da uplati ostatak para iz ugovora?

N1 i Nova uskoro/vrlo brzo neće da postoje u ovom obliku, najnajverovatnije.

Veliki igraci su obicni ljudi sto se vidi iz prilozenog, nisu Tesle. Ne znaju finese u Srbiji ne zato sto nisu sposobni da saznaju vec zato sto ih ne interesuje, ovo su uspesni upravljaci firmi, znaju da naredjuju i kontrolisu ljudei i svaki dolar, znaci sibaju, znaci otpustaju, znaci ne podnose da im zena kaze na sastanku nesto sto se ne podrazumeva

Prica o korupciji sluzi kao najbolja odbrana, kao i prica o reputaciji. Nije bitno sto je to nekome glupavo, jedino sto mogu da urade je da pricaju, vicu i ponavljaju komplet snimak ceo dan, kao sto gnomi rade

Protesti i ovaj drustveni bunt ne bi bili tu gde su da n1 nije poslala ekipu na setnju kroz Batajnicu, Pazovu ka NS, ako oni nece postojati u ovom ili nekom drugom obliku ova prica je zavrsena za nesto malo vremena, Seseljeva misija i slicnih je ispunjena, noc. Postavice nove rezime a iste, ova deca ce za trideseet godina da sede i kucaju sve iste recenice kao sto mi pisemo. To je nama sve vreme ovog sveta ali samo zrno u beskonacnosti, nece niko primetiti da smo nestali

Sreo sam te jednom i prijatelj si mi zauvek..

Uspeh kao splet okolnosti a ne sposobnosti, resavanje telefonom, javi da si sa mnom pricao, bunar bez dna sa parama koje redovno ubacujemo, mi posmatraci, zadivljeni velikim sveznajucim igracima. Tesko da ne bi znali isto

2 hours ago, stray cat said:

Ja ne znam kako može racionalno (bez anegdotalnih nothingtoseeheremoveontojesvenormalno upisa, ) da se diskutuje da ovo nije korupcija, tj da čelni ljudi UG nisu uzeli pare za sebe da bi ispunili želje konkurentske firme. UG nema ništa više u Srbiji osim UM televizija, nema interes ni potencijalni gubitak koji Telekom može da im nanese. Zar se Telekom nije finansijski samoubio otkupom TV prava za mečeve Premijer lige samo da bi isterao SBB tj UG sa tržišta? Koji je interes UG da "olakša" poslovanje konkurentske firme, osim ako sitnim slovima u ugovorima nije upisano da će UM da sjebe jedini preostali sopstveni asset inače Telekom neće da uplati ostatak para iz ugovora?

N1 i Nova uskoro/vrlo brzo neće da postoje u ovom obliku, najnajverovatnije.

Imate li neki dokaz, ili makar čvrstu indiciju, da ovo JESTE korupcija? Ne dokazuje se da neko nije korumpiran, nego da neko jeste korumpiran, i to su vrlo ozbiljne optužbe. Cela dosadašnja linija argumentacije na ovom topiku je da ovo mora da je korupcija jer eto nema šta drugo da bude, a bez ikakvih dokaza osim tumačenja snimka jednog telefonskog razgovora istrgnutog iz konteksta transakcije.

I u slučaju da nije bilo ugovoreno, za gašenje poslovanja UG u Srbiji je dovoljna percepcija menadžmenta UG da je u pitanju ili nedovoljno profitabilna delatnost ili delatnost koja im stvara operativne probleme ili oba, i to će oni lako odbraniti i pred svojim investitorima i pred nekim spoljnim stakeholderima, jer manje-više to i jeste bilo u pitanju. Takođe, da li neko misli da Sten Miler ovo radi sam i na svoju ruku i da celu priču nije već provukao kroz interne organe UG i za to dobio saglasnost od njih? Ako neko to misli, onda nema pojma kako funkcionišu korporacije na tim nivoima, jer likovi poput Milera UVEK prvo gledaju da zaštite sebe od mogućih posledica, pa tek onda firmu koju vode. Takođe, da li neko misli da on nema pametnija i profitabilnija posla od toga da se jebava sa nekom Aleksandrom Subotić i nekim Vladimirom Lučićem oko poslovnih operacija koje firmi koju vodi ne donose nikakav naročit profit, ako uopšte i donose bilo kakav profit? Postoji hiljadu mogućih razloga i motiva zbog kojih bi UG želeo da ugasi svoje poslovanje u Srbiji, i koje nemaju nikakve veze sa korupcijom - što opet ne znači nužno da neke korupcije i nije bilo, ali da bi se o njoj moglo ozbiljno raspravljati, potrebno je mnogo više od wishful thinkinga da je ovo sigurno korupcija.

N1 Info RS
No image preview

United Group potvrdila razgovor Milera i Lučića: Nezakoni...

United Group potvrdila je da da se razgovor između Stena Milera i Vladimira Lučića održao